bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
36
2
topic
Grupa 'Lojālais lietotājs'
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 14:44


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: 

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: 

 

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.

 

 

Atkārtotu pieprasījumu var rakstīt ne ātrāk ka pēc nedēļas.

Visus pieprasījums rakstīt te pat lejā.

 

Prasības/anketa var tik rediģēta jebkurā laikā.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 28. jūnijā, 12:16.
Biggy
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
•REAL EYES•REALIZE•REAL L...
174 atbildes forumā
Online: 7d 15h 59m
Redzēts 2023. gada 30. martā, 21:58
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 23:56
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Šajā projektā uzturos jau vairāk kā vienu gadu, esmu stipri daudz ko iemācijies esot šajā komūnā gan iekš spēles roleplau ziņā, gan ārpus tās. Šeit es iemācijos savaldīt savas dusmas daudz maz, iemācījos komunicēt ar spēlētājiem saprotami tā, lai spētu atrisināt jebkādu problēmu, jebkādā jautājumā. Esmu arī daudz ko uzzinājis par sevi pateicoties šim projektam, par savām spējām sazināties ar citiem un atrast kopīgu valodu, savaldot savas dusmas. Esmu pie šī projekta pieturējies visu laiku, esmu aizgājis uz mēnešiem pāris prom, dēļ privātās dzīves, bet visu laiku esmu atpakaļ šeti, šis projekts pievelk mani, kā tāds magnēts gandrīz vai :D 

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa? : Vecīt, jo es esmu ah*jenais čalis, vienkāŗši, tu nevari man viņu neiedot, esmu to pelnijis tā pat kā visi pārējie kuri ir dienējuši ar mani šeit.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Esmu bijis GM un AD stipri sen atpakaļ. reāli ko tu vari labu izdarīt atrodoties šajos amatos? viss ko var izdarīt ir palīdzēt spēlētājiem cik vien var, ko arī es darīju un pēc manām domām es to biju paveicis viduēji labi :) 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā (nav obligāti,bet tas dos priekšrocību grupas iegūšanā): Šeit es iemācijos daudz ko vairāk par RP, arī manas prasmes iekš spēles, šajā komūnā palielinājās, šeit es izaugu, līdz tam, kāds es esmu iekš RP ziņas, kas mani pašu ļoti priecē. 

 

 

Atkārtotu pieprasījumu var rakstīt ne ātrāk ka pēc nedēļas.

Visus pieprasījums rakstīt te pat lejā.

 

 

 

Apstiprinu.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 00:53.

Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.

FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 01:10
0
post


 

 

 

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:   KICK projektā esmu vairāk nekā gadu , un esmu daudz ko iemācījies, daudz ko apguvis , iepazinies ar jauniem foršiem lietotājiem . Paejot mēnešiem , pat gadiem , iemācies savaldīt savas emocijas , pačillot patrollēt ar draugiem - saprāta robežās , a tā īsti viss čilliņā , nav jau ko piebilst vairāk , jo pieredze nāk negaidīti un diži stāstīt var dikti un daudz.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa? Jo ,esmu aktīvs foruma lietotājs, kā arī bijušais servera STAFF biedrs , domāju , man tas kā foršam džekam , forši noderētu.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Jā , viss nāk ar pieredzi.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā (nav obligāti,bet tas dos priekšrocību grupas iegūšanā)Nu ja nav , tad lieki nemuldēšu.

 

 

Apstiprināšu,viens brīdinājums un nost.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 01:19.

 

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 01:32
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Es KICK.LV projektā esu ja godīgi sen , bet tādu aktīvu laiku spēlēju šito gadu , un vēl pagaišo. Mans Roleplay's sākas ar šo projektu kopš @Danex laikiem vel kad viņš valdīja šeit . KICK vārteikt mani uzaudzīnāja , jo četrus gadus atpakaļ , daudzko nezināju no saucamā ''RP''. Tagad viss ir daudz savādāk un daudzkas ir mainijies , sakarā ar to ko daru KICK lomuspeles serverī. Ja kādreiz braukājos ar mašīnām un vēlējos tikai sev kautko jaudīgāku , tad tagad vairs tādas lietas neintresē un cenšos erpot nopietnākas lietas. Meklēju pieeju kā to vieglāk uzerpot u.t.t. Kā arī adminēju šijā projektā pateicoties @Goblinix , kas pieņēma mani uz pārbaudes laiku , līdz pierādiju sevi tiku par GM uzraugu un tagad jau Jaunais AD. 

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa? Neskrienu jau pēc šīs grupas , tapēc nemācēšu atbildēt , bet būtu patīkami redzet kautko jaunu foruma profilā savā . Un domāju esu pietiekami pierādijis sevi . 

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Jā esmu - Jaunais Administrātors.. Tākā pirmo dienu ir Jaunais AD , tad īpaši neko , bet pirmstam biju GM un GM uzraugs . Uzskatu ka daudziem esu palīdzējis tīri tehniskā ziņā , kā pielietot komandas . Jo ir daudzi ņemti uz apmācībām , bet kā jau zināms retajam ir redzams progress. (Kas gribēs erpot tas erpot , kas negribēs neerpos). Kā arī palīdzējis atrisināt situācijas dažādas esu . 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā (nav obligāti,bet tas dos priekšrocību grupas iegūšanā): Es jau atbildeju uz šo jautājumu. Vajag pieredzi sīkāk ? (Nelegālā sadaļā - The Rapper Of Kings, kur ir arī dziesmas un šī porjekta reklamēšāna - ar IC dziesmām iekš www.youtube.com)

 

 

 

Apstiprināts.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 01:32.

 

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 01:48
0
post

Anketa:

 

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Sāksim ar to, ka pieredze tika sākotnēji jau gūta šeit, jeb, KICK bija mans pirmais Roleplay serveris dzīvē. Viss aizsākās pirms trīs gadiem, ienācu šeit ar pavisam tukšu galvu, bet šobrīd esošais vecākais administrators SkyLine man palīdzēja, un jau pēc vienu ar pusi mēnešiem startēju savu administrēšanas pieredzi. Sākot no roleplay skolotāja tiku līdz vecākajam administratoram, un tad notika incidents, kuru zinās tikai izredzētie. Tad arī sekoja nākoša KICK sērija, un kā jau daudzi zin, tā nebija veiksmīga. Līdz ar šo neveiksmi mainijās vadība, - neveiksmīga. Un tad, spēkā stājās spēkā Miksens, kas bija viens no tiem, kurš bija spējīgs serverī atgriezt +90 spēletājus. Tad sekoja arī mana pirmā pieredze saistība ar skriptošanu, un uzticības zaudēšana trešās personas dēļ. Tad arī sekoja mans laiks, kad šeit pat, biju izaudzis līdz Īpašnieka amatam, bet ja godīgi, serveris bija diezgan liels grauzts, un es pat brīnos, kā serverī varēja uzturēties ap 50 cilvēkiem. Tad es serveri arī aizslēdzu un man likās, ka tas būs uz visiem laikiem, bet nē.. Pēc dažiem mēnešiem, tas atvēras atkal un tad divas nākošās īpašnieku paaudzes, un viena, kura vēl ir dzīva, es biju skripteris. Un tagad esam šeit, parasts lietotājs, kuru visi dēvē par trolli. Bet nu, dziļi sirdī, es tiešām māku RP! 

 

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa?: Visus iemeslus es izklāstīju augstāk, tur ir vesels stāsts un konkrēti iemesli, lai iegūtu šo amatu. 

 

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Gamemaster, - no 2016. gada oktobrim, līdz 2016. gada decembrim (apmācijis ap 30 cilvēku un ieguvis pie 600 reportiem). Jaunākais administrators, - no 2016. gada decembra, līdz 2017. gada janvārim (ieguvu ap 1700 reportiem, palīdzēju ļoti daudz attīstīt serveri ar unikālām idejām). Administrators, - no 2017. gada janvāra līdz 2017. gada martam (ieguvu ap 2300 reportiem, kļuvu par legālo organizāciju vadītāju). Vecākais administrators, - no 2017. gada martam līdz 2017. gada aprīlim. (kopā par visu administrēšanas laiku savācu 2700 reportu). Tad sekoja KMP laiki, tur biju gamemaster vienu mēnesi, un neko loģisku neizdarīju, jo KMP bija bezcerīgs vadītājs. Tad sekoja Miksena laiki, kuros jau no sākuma biju administrators, un divus mēnešus skripteris, un tad pie 2017. gada beigām tiku izmests savas uzticības kļūdas dēļ, bet arī pa to laiku, paspēju savākt ap 1500 reportiem. Tad sekoja mani laiki, kas bija 2018. gada sākums, biju īpašnieks ap diviem mēnešiem un tad viss beidzās neveiksmīgu un ar projekta aizvēršanu. 2018. gada vasarā serveris atvēras atkārtoti ar Danex vadību atkal, tad atkārtoti kļuvu par vienu no galvenajiem tehniskajā jomā, un tad atkal pametu savu darbību idiotisma dēļ. Tad arī pametu MTA uz nekonkrētu laiku, un pirms dažiem mēnešiem atgriezos, jo serveris bija ļoti ilgu labošanas stadijā. Un tagad mēs esam šeit, un es kā lietotājs. 

 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā (nav obligāti,bet tas dos priekšrocību grupas iegūšanā): n/a, nav vajadzības. 

 

 

 

 

Apstiprināts.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 11:23.
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 02:23
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā ,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 0

- Ne vairāk par 5 ajailiem: 0

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): ilgi, vairāk kā gads šosezon. pirms tam no pirmās dienas biju reģistrējies, ja nemaldos (kad Danex bij īpašnieks)

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: pirmo reizi reģistrējos šeit 2015. vai 2016. gadā, kad Danex te bija boss. sākumā biju moderators forumā, vēlāk administrators, arī serverī tiku līdz administratoram bet dēļ garlaicības pametu projektu, pēc laika arī Danex atmeta visam ar roku. tas kas bija pa vidu, to es īsti neatceros - vienu brīdi Miksens vadīja, tad KMP, tad Shockins, nekas dižs nebija. kaut kad es atkal atnācu atpakaļ, bet tad man švaka atmiņa bij, neatceros kas notika, ko es darīju un cik ilgi spēlēju. tagad biju aktīvs diezgan ilgi pēdējos mēnešus, izbesīja pašreizējā situācija projektā un Goblins, tāpēc atkal aizgāju. te nekad nav bijis un, manuprāt, nekad nebūs perfekts vai pat tuvu 'labam īpašniekam'.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa? jo es gribu, bet ribās negribu kost.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā, norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: jā, pirmajā sezonā forumā tiku līdz administratoram, serverī arī administrators. tagad forumā arī biju administrators, serverī vadošais administrators. pa starpai biju GM īslaicīgi, sūc. ko esmu paveicis? nezinu, daudz ko.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā (nav obligāti, bet tas dos priekšrocību grupas iegūšanā): te ieguvu pirmo pieredzi tieši uz MTA bāzes pāris gadus atpakaļ (2015. vai 2016. gads, neatceros), kad mani Gozmits uzaicināja uzspēlēt te.

 

 

 

Apstiprināšu,jo nu patiešām respect.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 11:24.
9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 12m
Redzēts 11. aprīlī, 09:47
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 12:08
0
post

 

Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):

- Ne vairāk par 5 ajailiem:

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:  Pirms nedaudz vairāk kā gada, biju jau atmetis roleplay, likās, ka viss ir izmēģināts un izspēlēts, kā arī latviešu toksiskā attieksme vienam pret otru ir šad tad nepaciešama un ikdienai pilnīgi nevajadzīga. Uzrakstīja man Danex skype, piedāvājot adminēt par nelegālām, teikšu godīgi, nebiju daudz adminējis iepriekš, nopietni vismaz nē, un par nelegālām esmu gribējis paprovēt vienmēr. Nu gāja tā, ka otrajā cēlienā, kad kick vērās arī tad mani danex uzaicināja, ilgi nedomāju, jo pavadīju patīkami laiku, lai arī izskatījās, ka īpašniekam trūkst motivācijas vai ir kādi laika trūkumi, kas liecināja par servera lēnām nogrimšanu.  Otrajā pienācienā serveris ir daudz  veiksmīgāk iesācies un varētu pat pateikt, ka ir stabila spēlētāju bāze, 20-25 cilvēki, kas ir regulāri spēlētāji, pazīstami jau savā starpā iekš komūna, prieks paskatīties, jo kā nekā, arī es pats, palīdzēju serverim šo spēlētāju bāzi uzcelt.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Augstāk minētie un apakšā minētie fakti.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Pašlaik vecāko ad. Kopā ar kolēģi servera pirmajās nedēļās ieviesām fmk, kas joprojām stāv un ir noderīgs, domāju tas nebija kick iepriekš redzēts un kas jauns un svaigāks.  Laika trūkums ir problēma un ar to ir saskārušies daudzi cilvēki, un arī es esmu ar to saskārīgs un iespējams tā ir viena kādēļ nav paveikts ''dižo'' darbu vairāk.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: 2012. gads, parāk daudz būtu jāraksta, ja kādam ļoti interesē, privāti.

 

 

 

Cepuri nost.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 08. jūlijā, 12:12.

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 08. jūlijā, 21:34
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu)+

- Ne vairāk par 5 ajailiem:+

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Šajā projektā ienācu 2018 gadā,ka slikts erperis,bet šī projekta staff komanda,man izmācīja ,un tad devos savās gaitās.. 

Pienāca 15.Marts,kad serveris atvērās,protams,biju pirmais,kas stāvēja uz atveršanos plkst 19,pirms tam bija pieteikums uzrakstīts uz lsak,tad notika ownera maiņa,pēc Danex,nāca Goblinx,vienu brīdi bija maz staff biedu,kā arī lietotāju iekš servera max 10 player,tad pienāca 30.Marts,kad domāju jāpameiģina pieteikums uz gm,to uzrakstīju,protams,bija daudzi pret,bet eskobārs,un bunny,ieraudzīja kaut ko man un pieņēma uz pārbaudes laiku,tad es sevi pierādīju ar laiku dabūju paaugstinājumus,un tā līdz vecālam adminam.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Manuprāt,esmu pelnījis,jo esmu šim serverim no sevis devis visu.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Jā no 4.Aprīla stājos gm amatā,protams,bija daudz neskaidrības,nekas cits neatlika,kā vakaros skatīties un mācīties komandas,protams, arī daudz palīdzēja staff ar laiku biju samācījies,tad arī bija neliels kritums staff,un mani paaugstināja un jauno administrātoru,tad pieļāvu vienu kļudu,mani pazemināja,un ar to laiku,es vairāk kļūdas nepieļāvu un tiku līdz senior adminam,centos piepalīdzēt Nineboz ar FMK,bet kā jūs zinat visam pienāk savs laiks,un es atvadījos no staff ar asarām acīs xd

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Erpoju no 2015.gada,protams, esmu apguvis visus terminus un uzklausu cita viedokļus.

 

 

 

Jūsu kandidatūra neapmierināja mūs,atkārtotu pieteikumu variet rakstīt ne ātrāk kā pēc mēneša.

Pēdējo reizi rediģēja teoy, 2019. gada 09. jūlijā, 15:53.

 

 

 

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 07. augustā, 22:59
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Ne vairāk par 5 ajailiem: -

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): +

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tātad, pieredze sākās ar to, ka aptuveni ap 5. Maiju, ar kursa biedru (7n4) kaut kā sākām runāt par MTA, neatceros kādēļ, es viņam stāstīju par blakus komūnu, šis ierunājās par šo, kaut kā aizgāja sarunas, līdz ar ko, 7. Maijā pa diskordu runājot, izdomāju ienākt, reģistrēties. Ilgi nevarēju saprast, kā tikt tieši MTA sadaļā... Tad beigās, kaut kā tiekot tieši šeit (MTA forumā) sāku arī uzturēties, blakus projektā padirsu visu līdz pēdējam, sapratu, ka jēga galīga nav tur palikt, onlains galīgi nekāds utt, sāku šeit fermot naudu, braukāju ar autobusiem, pēc nepilnām pāris stundām tiku pieņemts "Trinitarios" F3, kurā darīju visu iespējamo, lai to paceltu kaut nedaudz uz augšu, cik teica, kaut kas izdevās ;) Pēc tam viss nobruka, yostu dēļ, šis sāka mētāt tur svarīgo, jo kā nekā tika kartelī, kuru tolaik vēl vadīja @BunnyHop, ckoja mūsu līderi (7n4) Pārņēmu vadību, ilgi nenoturēju, sāku tusēt ar @Scoups lai izmantotu viņu ieroču dēļ. Tā arī pagāja, tā saucamā, lielākā daļa no pieredzes, kuru esmu ieguvis, neskaitot protams statusu (GM, AD), kuru vēljoprojām nožēloju, ka palaidu vējā... Nedaudz pietrūka, līdz 1k reportiem :/ Škorbīgi, bet neko darīt, kā arī, rpošana ar Snake, "The rapper of kings" utml, liela pieredze un RolePlay izpratnes pastiprināšana.. Tā lūk, vairs nerakstīšu, jo nu, par daudz savādāk būs.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Hmm, tāds, baigais, nopietnais iemesls tam īsti nav, lojāls esmu, neskraidāju nekur citur, kā atnācu, neesmu nekur gājis prom visus 4 mēnešus, daros tikai pa šejieni, esmu, kaut cik, sadraudzējies ar administrāciju (Nesaku, ka ar visiem), esmu centies daudz ko darīt komūna labā, sākot ar forumu, beidzot ar serveri, palīdzu spēlētājiem ar statusu un bez tā, cenšos nemeklēt kašķi, kaut atrodu to bieži vien, visā visumā, esmu labs cilvēks vienkārši. 

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Jā, protams - GameMasters, GameMasters+, Jaunais Administrātors, ļoti žēl, ka zaudēju šo visu iegūto, sava debīlisma dēļ, par ko arī atvainojos pārējiem, palīdzēju diezgan daudz cilēviekm, kā augstāk minēju, gandrīz 1k reportus sakrāju :D Bet jā, tika apmācīti daudzi, daudzi nē (Paši nevēlējās mācīties) Neko vairāk īsti nebīja iespēju izdarīt, protams neskaitīsim katru uzlikto elevātoru vai kādu itemu, no /makegeneric

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Liela, sākot ar "Trinitarios", beidzot ar "The Rapper Of Kings" un nu jau tiek veidots cits F3, ar Snake priekšgalā, ir gaidāms kaut kas labs. ;)

 

Anulēts

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2021. gada 16. februārī, 13:12.

 

1337
Lietotājs
25 atbildes forumā
Online: 1d 20h 8m
Redzēts 20. februārī, 22:15
Pievienots, 2019. gada 08. augustā, 00:05
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Tā tad pienāca 01.06.19 pirmais vasaras mēnesis lidz , ko izdomajam ar četriem, vai pieciem īsti neaceros un nav svarīgi, draugiem. Izveidot nelegālo grupu , jo mums apnika strādat pa autobusa šoferiem un RS Haul darbiniekiem , diezko garlaicigs darbs tadeļ mēs visi četri , kopīgi dalijamies ar idejam un uzphotošopejam , ka ari uztaisijam mūsu pirmo nelegalo organizaciju dzīve iekš mta un vispar . Grupas nosaukums mums bija LP Neighbourhood Crips. Mūsu grupa sākuma izdevas dabujam frakciju jau otraja dienā , bijam visi ļoti aktīvi likam screenshotus , kā ari erpojam lidz brīdim , kad sakas PD reidi mūs izreidoja un nācas rage quit. Nācas paņemt no projekta 3 dienu pauzi un tad devam apakaļ kapat. Kick sāku spēlet 2015 , bet nebiju reģistrējies foruma, ka ari ļoti aktivs tur nebiju , ja labi divus menešus tikai nospeleju , bet pašlaik šija projekta iet jau piektais , vai ceturtais mēnesis.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Patīk krasiņa,:D nezinu , ko vel lai šeit pieraksta protams būtu ļoti laimigs , bet kapec tas tiešam ir labs jautajums.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Nēsu , esmu bijis tikai aktīvs spēletajs un erpotajs kick serveri.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Esmu erpojis Cripus , kopa ar  Rolex,21skrivich,JayRub,Animalu. Un vel dažiem , kā ari esmu erpojis LSAK uz nedeļu.

 

 

Atkārtotu pieprasījumu var rakstīt ne ātrāk ka pēc nedēļas.

Visus pieprasījums rakstīt te pat lejā.

 

Jūsu pieteikums netiek apstiprināts.

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2019. gada 22. augustā, 21:36.

Redman
Lietotājs
103 atbildes forumā
Online: 4d 20h 53m
Redzēts 2023. gada 16. janvārī, 02:50
Pievienots, 2019. gada 19. augustā, 19:42
0
post

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 1, par lieku postu.

- Ne vairāk par 5 ajailiem: 0

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): Šajā, jaunajā forumā ir jau pusotrs gads

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Es KICK gan spēlēju, gan adminēju jau 2k15 - 2k16 gadā, esmu kaut minimāli piedalījies katrā KICK sezonā. Arī šajā pēdējā spēlēju, līdz nolecu nost no kompja.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Manuprāt, esmu gan palīdzējis, gan aktīvi taisījis postus, RP shitu, protams esmu arī nejauks bijis reizēm, bet ne tik ļoti spilgti.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Neskaitīsim vecās sezonas. Jaunajā KICK esmu vienkārši ar spēlētāja statusu vairākkārt palīdzējis Goblinam. 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Daudz F3 ir bijušas, sen atpakaļ 3 mēnešus vecs topiks bija. Esmu rīkojis lomuspēles aktivitātes, kad biju statusā. Domāju, ka lielākoties admini un oldschool spēlētāji pazīst mani.


Luwii
Lietotājs
Lielais Bocmanis
55 atbildes forumā
Online: 6d 21h 18m
Redzēts 2022. gada 21. decembrī, 16:44
Pievienots, 2019. gada 22. augustā, 15:46
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 2 soda punkti.

- Ne vairāk par 5 ajailiem: Protams.

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): šobrīd vairāk kā 6 mēneši, vecajā sezonā ilgs laiks.

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Izbijis šī projekta GameMasters danex valdīšanas laikā, samērā ilgs laiks pavadīts projektā.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Domāju ka esmu izpalīdzējis komjunitijam, maybe?

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Danex valdīšanas laikā biju GameMasters vairāk kā 2 mēnešus, bet tad nolēmu aiziet.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Teiksim tā, 6 gadi kopumā, bet pie nopietna roleplay teiksim tā 3-4 gadi.

 

 

Jūsu pieprasījums netiek apstiprināts!

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2019. gada 22. augustā, 21:37.
SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 22. augustā, 16:02
0
post


 

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):+

- Ne vairāk par 5 ajailiem:-

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Projektā esmu bijis no danexa laikiem,bet tajā laikā tad kad projektu vadija''Danex'',es uzturējos minimāli,jo neredzēju jēgu spēlēt,ka admini bieži vien troļoja,bet taču tagad administrācija ir mainijusies un vēlos to spēlēt un turpināt to atbalstīt.Pašlaik erpoju nelegālo sfēru,iet diezgan normāli.Vienmēr ir prieks atrasties šājā projektā no rīta līdz vakaram,šajā projektā ir ļoti liela atmosfēra,kas palīdz iedarboties man spēlēt šo projektu,ir prieks,ka šo projektu apmeklē virs 50 cilvēki,paris nedēļas atpakaļ tas sasniedza kur 81,jeb 71 cilvēkus,taču tajā brīdī nespēju ienākt ON,jo biju aizņemts privātajā dzīvē.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Par cik šim projektam esmu sekojis līdzi un to atbalstijis,kā arī bijis aktīvs,domāju,ka būtu jādod tā iespēja :D

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Vel nesmu bijis,bet uzskatu,ka nepieteikšos,jo pie sevis domāju,ka tomēr nav jēga pieteikties statusā,jo tik pat labi man patīk kā spēlētajam izbaudīt kicka atmosfēru,bez statusa ir viegli un intresanti.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Nu pieredze ir apmēra no 2k14 gada,jeb pat mazāk,es pat īsti neatceros,bet teiksim tā,ka esmu erpojis visāda veida nelegālās sfēras un arī legālās organizācijas,cenšos būt savaldīgs,cenšos attēlot visādās situacijas lomuspēli,veiksmi.

 

 

Jūsu pieprasījums netiek apstiprināts!

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2019. gada 22. augustā, 21:39.

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2019. gada 22. augustā, 17:30
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):

- Ne vairāk par 5 ajailiem:

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Eyy yoo,vecs  rperis zin kā.Esmu jau te labu laiku RPojis.Laba pieredze ir bijusi,bet nu kā kuru reizi.Ja AD sastāvs labs,tad pieredze laba.Gandrīz visās legālajās frakcijās bijis un rpojis ar dažādākajiem veterāniem.Bija labi laiki,kad bija daudz spēlētāju,jo tad varēja forši rpot PD un nelegālajās.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Tapēc,ka labu laiku esmu šeit bijis,gan forumā,gan serverī.Bijuši divi akkaunti ,viens kuram aizmirsu paroli forumā un ar to biju labu laiku šeit,un otrs ir šis.Ar šo esmu jau no Janvāra,domāju,ka tas ir iespaidīgi.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Nē neesmu,atvainojiet.#imnotstatusniks

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Esmu sācis RPot no exs beigšanas laikiem,kad biju mazs pipars.Tagad joprojām cenšos tā paspēlēt for fun un paskatīties,kā mainijies RP no exs laikiem.

 

 

 

Jūsu pieprasījums tiek noraidīts, pārāk neaktīvs esi!

 

 

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2019. gada 22. augustā, 21:41.
Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2019. gada 22. augustā, 21:50
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 0

- Ne vairāk par 5 ajailiem: 0

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): 13

 

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Spēlēju jau no danloto laikiem, tie tik bija labi laiki, jā. Spēlēju šeit no pirmsākumiem, esmu šeit visas sezonas pabijis.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Esmu lojāls šim projektam, domāju, ka esmu pelnījis zilu niku čatboxā.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Nē.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Esmu kikā jau vairākus gadus, agrāk šeit aktīvi erpoju, un vēl nesen arī centos. Esmu attēlojis pietiekami daudz roleplay, nekā dažs labs, axaxax (neteikšu kurš, beLt varbūt paši SapraAtīsiet. K. 

 

 

Jūsu pieteikums tiek noraidīts.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 27. septembrī, 13:33.
buddyy
Lietotājs++
144 atbildes forumā
Online: 2d 18h 6m
Redzēts 7. aprīlī, 19:46
Pievienots, 2019. gada 23. augustā, 11:55
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Ne vairāk par 5 ajailiem: - (( Bet tie jau ir sen bijuši ))

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): +

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tātad atnacu uz projektu vairāk sakot deļ tā ka man izstāstija ka MTA RP ir legit rp. Un es izdomāju uzspēlēt šo serveri. Tiku es daudzas organizācija ,bet mana mīļaka bija LSPD ,jo man patīk būt par policistu MTA RP ,jo viss ir ļoti erpiski utt. SA:MP no MTA RP ļoti daudz atšķirās ,jo MTA ir daudz erpiskāks.Nu komūna biju mazliet pazīstams. man serverī ir 200 stundas. Tas vien pierāda manu aktivitāti šajā serverī. Kā arī foruma esmu gana aktīvs. Biju ieturējis pauzi no MTA ,bet tagad esmu izdomājis atsākt. Kā arī ir doma varbūt pieteikties par GameMaster ,bet to tikai teiks nākotne.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Jo esmu jau šajā projektā jau no marta ja nemaldos. Esmu aktīvs ig ,jo ir 200 stundas. Un tāpēc ka esmu arī pietiekami aktīvs foruma. 

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Neesu.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Teikšu 8/10. Jo ļoti patīk mta rp.

 

 

Jūsu pieteikums tiek noraidīts.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 27. septembrī, 13:33.

 

 

 

Cosmoss
Lietotājs
kruc puika
168 atbildes forumā
Online: 6d 10h 37m
Redzēts 2020. gada 29. maijā, 13:07
Pievienots, 2019. gada 13. septembrī, 22:50
1
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 2 soda punkti forumā.

- Ne vairāk par 5 ajailiem: Vairāk :(

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): Ir.

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Projektā esmu reģistrēts jau varbūt gadu, varbūt vairāk. Projekts kā Mta jomā un citās spēlēs man ļoti patīk,

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Es domāju esmu to nopelnījis, esmu komunikābils un jauks cilvēks :) (līdz nenokaitina). Es šeit jau esmu sen, vēlētos dabūt šo grupu, lai turpmāk palīdzētu projektam, kā daru / darīju to.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Esmu ieņēmis LSPD Priekšnieka statusu iekš Mta roleplay servera, būšot par priekšnieku esmu paspējis izveidot bez Cī Vī pieteikšanos, esmu ieņēmis jaunu kārtību ielās un iecirkņa sienās un darbinieku starpā.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Roleplay jomā esmu jau diezgan sen, sāku visu no Samp, ahh! Vecie labie laiki. Aizejot no Samp, sāku spēlēt Mta, un par to nenožēloju! Spēlēju jau Mta vairākus gadus un domāju ka man veiksmīgi un labi ir pazīstams Roleplay.

 

Jūsu pieteikums tiek noraidīts.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 28. septembrī, 00:59.
yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 5h 58m
Redzēts Vakar, 22:13
Pievienots, 2019. gada 22. septembrī, 17:15
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu)+

- Ne vairāk par 5 ajailiem: +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi )-

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tātad, manas gaitas iekš' šī projekta sākās 2017. gada februārī, pāris dienas pirms manas dzimšanas dienas. Par šo projektu uzzināju, no kāda Youtube video, pareizāk, sūdzības par spēlētāju. Domāju, būtu interesanti pamēģināt, like why not, un tā nu es šajā projektā uzturos jau vairāk nekā 2 gadus. Esmu pārdzīvojis gan labus, gan sliktus brīžus, taču kopumā varu teikt, ka nenožēloju pavadīto laiku iekš komūna. Ir ļoti daudz gan interesanti, gan smieklīgi atgadījumi iekš servera, par kuriem labprāt pastāstītu sīkāk, taču, negribu aizbraukt ne pa tēmai :D

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Labs jautājums. Es uzskatu, ka man būtu jābūt vienam, no šīs grupas biedriem, jo esmu uzticīgs, lojāls tikai un vienīgi šim komūnam. Pat tad, kad redzu, ka spēlētāju pārsvars iet uz blakusprojektiem, neuzvedos kā "Projektu prostitūta", un nestaigāju no viena projekta, uz otru. Kā arī, protams, esmu aktīvs gan MTA.KICK.LV forumā, gan In-Game.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Jā, Esmu. Augusta sākumā šansēju kā servera "RP Skolotājs", taču, diemžēl, pēc nepilna mēneša, tiku, teiksim tā "patriekts" no administrācijas sastāva. Šī nepilnā mēneša laikā tiku izskatījis gandrīz vai 1000 reportus, kas manuprāt, salīdzinoši, ir diezgan daudz. 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Tātad, runājot, par RolePlay pieredzi tieši šī komūna ietvaros, varu teikt, tieši iekš šī servera esmu attīstījis savas prasmes līdz līmeni, kādas tās uz doto brīdi. Kad sāku spēlēt iekš' ši komūna, mani uzreiz pirmajā dienā apmācija GameMaster's "Paul Anderson" (Or something like that). Protams, sākumā bija nelielas grūtības, taču laikam ejot, ar lielu gribasspēku var panākt visu. Tā, nu līdz šim brīdim, esmu pabījis pilnīgi visās "Valsts organizācijās". Godīgi sakot, visvairāk izbaudīju LSPD, taču, tas bija pasen. Pēdējā laikā serverī biju zināms, kā Ziņu Dienesta vadītājs. Pastāstīšu vienu, manuprāt, interesantu notikumu, ko piedzīvoju būdams Virsnieks. Tātad, pienāk izsaukums, ka pretī IGS benzīntankam, nelegāli tiek pārdoti ieroči. Tā, nu es ar kolēģi devāmies izsaukumā. Aizbraucām, tur stāv divi kungi. Pārbaudījām šos, kabatās neatradām neko, tikai vairākus dildo. Puikas apgalvoja, ka viņi paši izsauca Policiju tikai tādēļ, jo vēlējās, lai viņus apčamda "Pārbauda" :D. Neviens netika ne cietis, ne sodīts. Ierēcām visi kopā, aizbraucām uz tuvāko bāru, un atzīmējām darba dienas beigas. 

 

Ceru iegūt "Lojālais lietotājs" grupu, jo, domāju, ka tiešam, esmu to pelnījis. Paldies, par atveltīto laiku! :happy:

 

Tavs pieteikums tiek apstiprināts.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 28. septembrī, 00:58.

fujax

krans
Lietotājs
4 atbildes forumā
Online: 1h 54m 36s
Redzēts 2019. gada 24. oktobrī, 02:48
Pievienots, 2019. gada 21. oktobrī, 00:02
1
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Ne vairāk par 5 ajailiem:+

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Šajā projektā ienācu 2018 gadā,ka slikts erperis,bet šī projekta staff komanda,man izmācīja ,un tad devos savās gaitās.. 

Pienāca 15.Marts,kad serveris atvērās,protams,biju pirmais,kas stāvēja uz atveršanos plkst 19,pirms tam bija pieteikums uzrakstīts uz lsak,tad notika ownera maiņa,pēc Danex,nāca Goblinx,vienu brīdi bija maz staff biedu,kā arī lietotāju iekš servera max 10 player,tad pienāca 30.Marts,kad domāju jāpameiģina pieteikums uz gm,to uzrakstīju,protams,bija daudzi pret,bet eskobārs,un bunny,ieraudzīja kaut ko man un pieņēma uz pārbaudes laiku,tad es sevi pierādīju ar laiku dabūju paaugstinājumus,un tā līdz vecālam adminam.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Manuprāt,esmu pelnījis,jo esmu šim serverim no sevis devis visu.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Jā no 4.Aprīla stājos gm amatā,protams,bija daudz neskaidrības,nekas cits neatlika,kā vakaros skatīties un mācīties komandas,protams, arī daudz palīdzēja staff ar laiku biju samācījies,tad arī bija neliels kritums staff,un mani paaugstināja un jauno administrātoru,tad pieļāvu vienu kļudu,mani pazemināja,un ar to laiku,es vairāk kļūdas nepieļāvu un tiku līdz senior adminam,centos piepalīdzēt Nineboz ar FMK,bet kā jūs zinat visam pienāk savs laiks,un es atvadījos no staff ar asarām acīs xd

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Erpoju no 2015.gada,protams, esmu apguvis visus terminus un uzklausu cita viedokļus.

 

 

Noraidīts.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 23. oktobrī, 01:24.
Animals
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Tādai būtu jābūt?
149 atbildes forumā
Online: 7d 8h 28m
Redzēts 17. martā, 22:25
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 01:09
2
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):Man ir tikai viens soda punkts iekš forumā.

- Ne vairāk par 5 ajailiem:Ir nedaudz vairāki,bet no tiem visiem apzinos savu vainu

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):Ir man tā liekas vairāk par trīs mēnešiem

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Sāksim ar to esmu šēit daudz ko iemācījies un arī uzzināju to ka te ir bezsmadzeņu radījumi ar UCP MadYoga a.k.a Edge,kā arī mani sauca no blakus projekta rpot uz kiku es teicu ka nē ka tur viss sūdīgi utt,bet beigu beigās esmu nokļuvis šeit un attēloju iekšveida Roleplay,kur visi tavi sapņi piepildās IC vai kā tur bija,bet tas nav svarīgākais :)......protams serverī ir daudzi troļļi un kas tur neko,bet tas nemaina faktu ka šeit pie mums iekš kick.lv nav labi :)

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Man patīk tā nozīme un zilā krāsa

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Nēesmu

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Četrus gadus jau spēlēju RP,bet ik pa laikam starpā paņemu pārtraukumus visam tam....

 

 

Šoreiz noraidīts, neesi īpaši izcēlies ar kaut kādām progresīvām darbībām.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 23. oktobrī, 01:25.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 40m
Redzēts Vakar, 10:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 09:00
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):+

- Ne vairāk par 5 ajailiem: +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Esmu ļoti aktīvs spēlētājs domāju pietiekami zinošām RP prasmēm. Šis ir tas projekts kur ļoti ilgi jau esmu ieguvis zināšanas un ar AD palīdzību vel. Šo projektu man ieteica vairāki draugi un arī skatijos YT video citus un ieraudziju serveri kick. Pēkšņi ieslēdzu datoru un pastijos kas par serveri. Tā viss sāaks spēlēšana šajā projektā. Iepazinos ar daudziem player un viss.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Esmu ļoti aktīvs, gan forumā, gan In-game. Domāju šī grupa domāta prekš manis, jo atbalstu katru spēlētāju gandrīz un gan kāds taisa kādu pieteikumu izlasu un ielieku savas domas. Pārsvarā domas ir labas un nenomācu citu spēlētāju. Esmu tas kurš sāk un iet lidz galam vienā projektā, nekā citi staigā no viena uz otru. Es pacs izvēlos kādu serveri spēlēšu un šijā gadijumā labākais ir KICK.LV! Paldies par sapratni!

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Nēesmu saņēmis.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:  Jau 5 gads, kad spēlēju RP projektus, bet kad sāku junu paņemu mazu pauzi un padoāju, kā iesākt un ko darīšu.

 

 

Tavs pieteikums tika noraidīts, Edit'oji un nodzēsi moderatora ziņojumu.

Nākamreiz tiksi sodīts // JanchuX

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 24. oktobrī, 15:16.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 589 ( 11569 skatījumi )
airdox, paklaxjss, Sc4rLV, Kristiāns, daanieels2, Osmans, buddyy, dandijs, joberis, yanchux, nauriks, Jitzie, Bosch, Bārnijs, Bridges, Skrevele, Robo, LerryS, Saulgreezy, derkijs, Only1Gitaks, Psychicaut, endijzs, Kolkin, Scrubs, MaryJane, 518293182, Kurts, M1ksz, keyglock, Haseeb, archaa, Collins, pasarti, Gakisons, Biezaputra, Caster, gerachnik, trepke, W22D, Sharper, hoodrat, your2mad, KewinGreeys, Boo, Petunija, jur, qtecc1, Emmet_Bowman, GaraiS, stafins_420, Loews, naurz, Jony, RUNRĀLS, ddandaliis, reintards, 9Boz, fleqq, Liepinshh, ! starxzs, raivorijs, Sneaky, Ricins, snickerlv, Palmijs, draiver, Tropkillaz, PETER1ZZ, ELSB, MrLa!pa, DidzzyS, rackzz‎‎‎, Freedy, Cryptix, Ofkors, Ryan Gosling, xnosavalilpumpnakamais, feltzer, #ILLEGAL, IceKing, smokiys, KawaiiLoveLY20, Jackobb, peepkin, Devitais, klassiks, haris, hommebasque, jameblack, kupers, raivikshd, maratssmaida, alchemists, papriks, Murris, AlmostOG, wardix, LUĪZE, Leonchiks, repers, bonnie, Rimbikis, niksniklaavss, UMEH, DesertFoxLV, Blondaaa, wfud, paklaxjsALT, Tomsss19, LVnooB, Johny Svins, zayac, SANLA, Kaprīzā, Maruzha, jurislips, MrEddy, FizzyS, AntiFrezzze, Valchhaaa, Thomas, Admiiiks, Twizzy, sencis., Supreme, KristapsDD, Martello, K999, wiii, n1k0lajsxd, fusilllium, pagarinatajs, Zatlerzaurs, Draugs, grauzejs, kiroji, Avatars, figura, Hyper, Wolfijs, FalkeLV, Celtnieks, Castellani, wolfenstein, Strepchy, *EnEmY*, Aleksej Nikolaev, samantiina, daunars, Murish, Ne, Uziks, Kapracis, radiojuniors, Optimists , pidars, duman, Fosiks, rnand, liiwz, Kiwix, Tējaaa, juppi, Sardze, Atty, skapis, amsterdam, Tominsh, jakana, Shrek, esketit., sukamaniramurs, Origo Urla, Flexits, amiz, Stussy, Arhimēds Pitagors, Gozmit, WidY, timaballs, Niknaaks, RainersK, sluker, Kristers, marats, SeklaisJonits, Криля, Swufy, silvia, Čivrix, Grums, 7n4_, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Apple547, HENKONZ, HandlexY, Ekskluzīvais, ForesT, Rixhijs, NormisSpyro, Biggy, rackzz, phine †, heii55, TheShadowLV, alexdell2, Dekraa, Guzman , diletants, Kuzmics, Zexity, Haralds, pivuks, Memorie, LuckyDonut, Ērms, Luwii, kristaps_hokage, Dopixxx, swolex, Varde, Bobix, Kareem_Young, LMD, Kn0w, zauers, TavaMatite, Efrehs, George Morison, ppiippaarrss, Negro, Sestais, friend of deer, Bebrs, Danno, Norbis, bLank, Karchiks, KasParNa*uj?, Enija, fletcher2, Infernus, Pienvedejs, ツARMISSツ, blaze, 💜 Tvaiciņš 💜, RageQ, Raivis, 𝙀𝙨𝙠𝙖, CiMBo, Dinčaa, Laurz, Sicitisss, Dayzer, Knight, ivanovs, FL3X, Sky_kruu, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, martinsh, wind, dmer777, annija, Gangsta, Kazocinsh, 2Pac, GoblinX, Steezijs, beglis, teoy, Gonzalez, Lindy, NXTHING, dqlepey^^, awwkdo, RaspyS, Owl, HENNESY, uravnobeshen, sippa, balenciaga, Hačiko, CarD, command, kukuruza, Assassin, Brazy, Sawanah.Grace, cyber, Latvians, N1ce7ry, Kiddo, Durdulis, Kartoška, Lauris29, flinstons, creativeloc, Janzz, bobo, Freimis, Rolis, Mitrais, Riksijs, ArtursLV, trisarpusi, renars, Henoksel, buffrider, NokiaExpress22, Bozhee, Tomss, Black, Aye, Davexx, Kristherz, grancmix, Fushion, Kriksis, Suprīīīms, Peciņš, Eevaaaa.s, shockins, “Markuss”, bigboi dude, Angelis, Kqastr, Sers BarBis III, hoodsta, Shxdy, sandis , Beichz, antons2212, Ğirts, Lauronja, MustanK, Pluto, tavsmurgs, LaKush, SHIT, Waltttz, Clo3n, RavenS, hood trooper, shakuriox, Arvis2277, hans, Unicorn, Zoro227, astr0q, Raivic, 匚ㄚ尺乇乂, TheZero, Normens, Weksijs, tomka_c19, Logix, endeavour, Hennessy-, LaMpAcKa, TrustR, Davko, RuxiY, Vaditajs, Fady, DriverOG, Freensto, Krisic, SNAKE, Artix, LogiTec, Fellsius, zewa420, Helludoin, dazex, Markuss777, Werinnors, user1, ................, Kosmoss, Belforts, FLESLV, experts61, 8bx, Danjix, Daave, mamba yeaz, Pusdienas, sprīdītis, 1337, ppemka, Junstiem, Gendalfiks, girts, Eljohny, Rudzha, Madden, MMD, Bubulis446, curincs, Patriots, Сhrееру, Madryy, Ghostz, Fredis, raymanins, OnsY, John Walture, Melnais, Dieggo, candyx, LilsUzijs, Vinstons, Kungs., maqs., Donatello, danscakuls, ivars123, kriminals18, Peace0ut, senkanssvens, CH1LL, Erlends, Absent, LVcookiesLV, gamzza2, Savage, Ceikaa, Tweny, rardrok, BATYA, geju kanna, Stiivijs, DenijsLV, JamesWilson, arvis, KAPARS, Pishkaa, Vitautas, Elans9876, Cookie, R4LF1NS, Im Billy, ble, DarkDreams, Kazhiks, qqlaurisqq, Em4a, Buda, MINIGORS, petor14, Vlagiks, Brigadieris, Dino23, Richardsrol, SkechMyAss, 100CENT, Gangster, Chill, alfredmayfrendsss, swagyy420, Ekstazijs, Animals, Tunex, ainaars2, Bosall, Shamrock, ģetka, Nilucis, FRIDAY, bandits, ingnafs, Rimz, panelis, PRETOKTORS, THRU, rolanddis, luchega, HXWL, Venom, Tankists, dzēsts_profils_3, Sahdow, Twulkz, Cosmoss, Freya, Nils, Marks, anormis, MateYs, Janis200421, Z1EMA, Rufus, antogine, Redman, SmokeY, Flomits, Edward_White, Laiks, Arnoldinshh, Martinshss, ghostinzz_, KrazeY, JayB, OpisLV, rolex, SkyLine, EBK, Trupaks, Mote, VecaisBuks, Veinbergs, xGodSonZ, Poseidons, DenzBen, GUNCHA123123, egons, realduksitis,    , helldoglv, Chemijs, amatieris16, Jokdaris, Noslēpumiņš, krans, TheKeneddy, crazy123, Kevinnix, iFamous, Gvido, Kaktuss, Nuwzys, RobertStoth, samagon4ix, Megiii, raymanLv, ......, saule, karburators, Gucci, kROPLIS, Dobots, DorothyBigue, rudups, GeNesiS, kidpromil, Rūdolfs, gox, BytovkaNN, medrof, RogelioLix, piterBog, ExspresLV, Nezinkas, tirpeklis, MadYoga, Growsmile, CheeseLion, RodGamerLV, Bocmanis, Brendijs, chapa, iMett, kristaps009, pier, OracleOP, Spriditis, Daniels, BANNED, Richardo, babushka, Radiators, Flandzins, sviideejs, dezkins, , HowToRuski, Cuhz, JustinXer, StaFFорд, Mikijs, Treknulis, CherBerry, Flexy, Artis18, Sack, Baiba, ietrata, sweathly