bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
36
2
topic
Grupa 'Lojālais lietotājs'
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 14:44


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: 

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: 

 

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.

 

 

Atkārtotu pieprasījumu var rakstīt ne ātrāk ka pēc nedēļas.

Visus pieprasījums rakstīt te pat lejā.

 

Prasības/anketa var tik rediģēta jebkurā laikā.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 28. jūnijā, 12:16.
Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. augustā, 10:40
0
post

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu):  +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Spiest šeit

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad, uz Kick.lv es uzgāju pavisam nejauši, biju spēlējis citos komunos (Menešniekos), pēc  menešniekiem paņēmu pauzīti un pēc kāda pus gada izdomāju ieet MTA un paskatīties kas tur jauns un tā trāpījas Kick.lv. No sākuma likās ka šeit nekā nav interesanta kad iereģistrējos, bet tapat sedēju iekš serveri un meģinaju atrast ar kādu labu kontaktu.. Atceros kā sāku strādāt uz autobusiem un tad uz Rs Haul, jo jauniņajiem bija grūti tikt kāda frakcija, jo ņēma tik pazistamos.. Ilgi domāju uz kādu frakciju iet, un tad man ieinteresēja Konfiscētaju darbs, jo taja laika likas interesants. Mani pieņēma par jaunāko konifscētaju un ta es sāku ar visiem iepazīties. LSAK sēžu jau vairāk ka pus gadu un sasniedzu to ko vēlējos, tagad esmu priekšnieks LSAK.. Šajā komuna esmu pats visu sasniedzis, nevienam neko neesmu ne prasījis, ne lūdzies.. Bija merķis tikt Administrācijas sastāva un es to sasniedzu.. 

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Lomu spēle man pieredze diezgan liela. Spēlēju jau sen. Viss sākas ar visiem zinamo Samp.lv. Cik atceros pirmajas dienas bija ļoti grūti saprast kas ir Lomu spēlē, bet ar laiku to visu apgūvu.. Varbūt tagad esmu daudzas komandas piemirsis, kā ari varu nedaudz sajaut /me ar /do jo kā minēju pirms atnācu uz Kick.lv biju paņēmis lielu pauzi.. 

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 08. septembrī, 18:28.

Animated GIF

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 21. augustā, 11:59
1
post


 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu):  + 

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus):

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Spied šeit.

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Viss uzsākās ar to , ka mēs ar draugiem , uzsākām spēlēt MTA , jo kā jau SAMP'a , tur ir ļoti daudz hakeru , bet gribējās turpināt , spēlēt roleplay , nejauši uzgājām MTA  pēc kā sākām spēlēt PH , bet ar laiku tas sāka izmirt un uznira jauns projekts , sākumā visi bijam skeptiski ,  bet ar laiku sākam spēlēt projektu , un tas ieinteresēja , un turpinājām spēlēt.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Viss uzsākās tālajā 2015.gadā , kad Jutahh iesāka spēlēt SAMP , un ieteica mums tur arī spēlēt , sākumā bija interesanti šņorēt kurpes un tikt visādos gangos tur terrās piedalīties , bet še kur re , mans interneta padevējs izdomāja visu draugu IP adreses apvienot , kā jau no SAMP tikai caur vienu kontu , no vienas adreses varēja spēlēt , tad kādu laiku izmantojām VPN , pēc kā lēnām kautkā pārslēdzāmies uz MTA , nejauši biju uzgājis MTA , sākumā biju skeptisks sāku ar PH , kur mani pa nopietni apmācīja , sākumā pat nezināju kā report uzrakstīt , bet ātri iemācoties iestājos savā pirmajā frakcijā , kas bija LSGD , tad tur klājās smagi  , jo tiku pazemots , dēļ manām RP prasmēm , bet lēnām attīstījos un RP prasmes uzlabojās , tad 2018. gadā pametām MTA , pēc kā to nespēlējām , jo visi serveri LV bija pamiruši , tad uzradās jauns projekts , protams bija interesanti uzsākt visu pa jaunam , ar laiku , ieguvām savas pirmās mašīnas , un nolēmu iestāties kautkur februārī PD , un tā esmu noturējies tur. Kautkā tā ar cieņu Archaa

Noraidīts

 

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 08. septembrī, 18:26.

 

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 05. septembrī, 20:25
0
post

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Mani sauc Kristiāns, man ir 15 gadi, 12. septembrī paliek 16, esmu no Madonas, mācos Madonas pilsētas vidusskolā. Brīvajā laikā ļoti nodarbojos ar futbolu, eju uz treniņiem un pats bez treniņiem ar to nodarbojos, ar futbolu sāku nodarboties 6 gadu vecumā, nolēmu spēlēt futbolu, jo paskatījos kā citi cilvēki spēlē to un ar to aizraujas un priecājas par saviem ieguldītajiem panākumiem savā pieredzē, daudz saka ka NBA vai arī hokejs ir labāk par futbolu, bet tik un tā futbols ir manā sirdī, basketbolā es arī nogāju apmēram divus gadus, bet pametu, jo komanda bija pārpildīta, un ņēma tikai tos labākos uz spēlēm, bet nebiju viens no tiem, par cik man ļoti nepatīik ziema, tāpēc es arī nespēlēju hokeju, toties citiem maniem ģimenes locekļiem ļoti patīk hokejs. Esmu gājis četrus gadus mūzikas skolā, kurā es spēlēju trompeti, un klavieres, savu brīvo laiku ļoti patīk aizspildīt pavadot to ar savu ģimeni un citiem draugiem. Vasarās bieži braucu ar draugiem un riteņiem pat piecus kilometrus līdz ezeram ļoti karstā dienā, tikai lai varētu atvēsināties. Ļoti patīk makšķerēt, pirmo reizi kad makšķerēju tie bija četri gadi, varētu teikt ka katru vasaru es iesāku ar makšķerēšanu.

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Ka jau rakstiju  sava GM topikā ļoti daudz laika pavadu/-iju sēžot un spēlējot roleplay, savas gaitas rolplayā uzsāku 10-11 gadu vecumā spēlējot samp, dažkārt nebīju vienīgais tāds sīks geimerītis, bija arī mani klasesbiedri. Uzsākot gaitas mta, bija citi LV:RP Serveri kuros pavadīju laiku, bet ar laiku sāka skatēt ziņas par MTA.KICK.LV. Tātad vēlējos ietestēt dzirdēto serveri un nācu šurp, piereģistrējos, komunikācija starp spēlētājiem bija savādāka nekā tagad, nebija tik expensive auto modi u,t,t, Spēlējot tagad esmu sapratis ka spēlētājiem nav noteikt mērķis kam viņi grib erpot, bet kādreiz katrs to darīja, bet visu cieņu. Kā jau minēju rakstīju arī pieteikumu uz servera uzraugu, bet neveigsmīgi tikai manas ziņkārības dēļ, jo likās forši iejiet kāda cilvēka profilā kurš jo projām spēlē. Un tādā veida visu zaudēju. Bet laiks vēl ir lai visu labotu, un varu tikai cerēt uz to labāko.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Tātad, savu lomuspēles pieredzi uzsāku Sampā, kā jau minēju otrā sadaļā. Iemācījos ar draugiem terminus, protams, bijām mazi, 10-12 gadi. Daudz trollējām, jo tur arī aizsākā mana aizraušānās ar RP serveriem. Divus gadus nospēlēju Sampu , pēc kā man draugs pastāstīja par MT , es ielādēju to un meklēju serverus. kā jau minēju padzirdēju par kick un aizsāku to spēlēt pamazām.

((Ļoti atvainojos bet daudz nevarēju neko uzrakstīt, jo datoram šodien saplīsa klavietūra, un daži taustiņi nestrādāja, tāpēc lai šo uzrakstītu aizņēmu daudz laika, jo no google dabūju ar CTRL+C un CTRL+V kopēt iekšā burtus dažos vārdos.))

Paldies ka izlasiji! Tiksimies MTA.KICK.LV serverī.

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 08. septembrī, 18:27.

 

 

DesertFoxLV
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Krispers
97 atbildes forumā
Online: 11d 21h 40m
Redzēts 15. martā, 22:02
Pievienots, 2020. gada 14. septembrī, 15:56
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Sveiki, mani sauc Kristers, nāku no Liepājas, esmu 20 gadus jauns/vecs, brīvajā laikā sanāk pavadīt laiku pie datora, bet nu kā jau katram, kurš skolu beidzis un devies savos laimes meklējumos mazāk laika pietiek pavadīt pie šīs ierīces. Kā jau gandrīz katram jaunietnim ir interese sportā, mašīnās, personīgi man militārajā jomā, kur intereses aizsākāš jaunsardzē, tagad tā teikt dienēju zemessardzes 45.KNB batalijonā, nesen sanāca traumu iegūt un tādējādi nedaudz beidzu ar sportu nodarboties,bet jasaņemās un ir plāni tālāk virzīties šajā jomā professionāli, no sporta veidiem ir interese basketbolā it īpaši vasaras sezonā street balls vien iet vaļā, protams, pašam arī savs braucam rīks ir un ja ir japastrādā garāžā ir interesanti, var teikt sava veida hobijs un jaunas zināšanas.

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Esmu kickā agrāk spēlējis, bet ar pauzēm, tā teikt atsāku spēlēt un atkartori piereģistrējos novembrī 2019.gadā, viss aizsākās ar to, kā jau teicu ar pauzēm lomuspēles spēlēju un pienāca brīdis, ka ar draugiem izdomājām atsākt, bet nevarējām izdomāt kurā serverī iet un tad atcerējos par tādu kicku, tā nu nonacām šeit, piesaistīja mani tas, ka šeit ienākot fourumā izskatot visu es sapratu, ka sastāvā ir man pazīstami un draugi ar kuriem tā teikt ir dienēts kopā citos komūnos, tad nu sapratu, ka ar mierīgu sirdi var nākt spēlēt, jo zinu, ka tad nebūs slikts serveris. Salīdzinoši ar agrāk un šodienu, protams, dizains ir ļoti mainījies, bet tā jau pa lielam viss ir pa vecam, kā nekā cik gadus veca spēle tas viens , otrs cilvēki jau arī nemainās tie , kas savā laikā ir spēlējuši MTA lomu spēles  apgrozās jau pa lielam tie paši, un tas ,kā jau katrā vietā un darbā, ir dažādi cilvēki ar katru nevarēsi būt draugs vai sadarboties! Tāpat liela pieredze man ir šeit, esmu bijis pats sastāva (staffā) esmu bijis gan gm(rp skolotās) gan administrators, bet nu dzīvē sakrita viss tā, ka nācās aiziet no amata, bet nu kā jau katrs kurš ir pieredzējis kādu no amatiem zina ,ka darbs nav viegls un laiku daudz prasa,un kā jau katrs ir centies palīdzēt gan cilvēkiem, gan pašam komūnam, ko arī dariju un centos!

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Uhh.. ar ko, lai sāk viss aizsākās ja nemaldos 2011.gadā, sāku ar SAMPU, kā pa lielam katrs, biju arī sastāva vienā no serveriem, kur ieguvu nelielu pieredzi šādā jomā un vispār pieskāros lomuspēles būtībai, tad man draugi sāka stāstīt par MTA, es kā jauns gurķis nezinādams par tādu vēlējos izprovēt tā nu sākās manas gaitas MTA lomu spēļu pasaulē, un, protams, kas ir spēlējuši sampu zin ka nevar salīdzināt ar mta, spēlējām mēs dažādos serveros, gan saucamajos ''menešniekos'' gan tādos, kas vel līdz šai pašai dienai turās, esmu arī bijis sastāvā dažādos serveros, bet divi bija tā godīgi teikt manā uztverē labākie, pieredze ar lomuspēli ir, un varu teikt godīgi, nav viegli, protams, ar laiku sāc vairāk saprast un darīties, tad jau paliek vieglāk, bet tā būtība, esmu arī sācis no nulles zinu, ka galīgi jaunam nav viegli, bet galvenais ir saprast un nespuroties pretī, un uzņemt informāciju ko citi spēlētāji vai staffs tev dod!

 

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.

 

Apstiprināts || Ofkors

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 18. septembrī, 01:04.
 

Obito Uchiha Stare GIF - ObitoUchiha Stare Anime GIFs

 

Tevzi Giorgi Tevzadze GIF - Tevzi GiorgiTevzadze BMW GIFs

 

Dayzer
Lietotājs+
Dayzer
103 atbildes forumā
Online: 5d 20h 26m
Redzēts 2. februārī, 01:44
Pievienots, 2020. gada 21. septembrī, 05:32
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): Nav neviena soda.

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): Ir.

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: Ir.

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-dayzer/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Esmu reģistrējies kickā 2020 gada sākumā. Šo serveri man parādija Castellani , mēs tad abi meklējām Latviešu RP , jo pirms tam spēlējām Serpent.lv. Viņš aiztaisijās un mēs pārgajām šeit . No sākuma bija grūti , jo jaunais serveris , cita akonomika un t.t. . Nospēlējām vienu dienu un tad uzrakstijām peteikumu uz LSAK , tas bija mans pats pirmais F3 šajā serverī.. . Ar laiku Kick man patika vairāk un vairāk , visu laiku gribējās pamēģināt kaut ko citu. Salīdzinot ar šodienu agrāk man bija daudz kas nesaprotams , kad sāku spēlēt bija grūti ar RP , pēc laika mani Castellani iemācija RP termiņus un visu pārējo . Tagat esmu servera Uzraugs , teikšu godīģi agrāk es nedomāju to kad dabūšu kaut kad tādu statusu. :)

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Tātad , sākās viss 2018 gadā , apmēram Aprīlī. Pirms tam es nespēlēju MTA , bet zināju kas ir RP serveri. Pirmais man MTA serveris bija Serpent.lv , nedomāju to kad sākšu no RP serveriem spēli :D . Parādīja man to Castellani , viņš tur bija administrātors , tapēc es arī sāku savu IC dzīvi . Tur man nebija viss ideāli , jo man bija maz Rp līmenis. Castellani mani vienmēr mācija un māca, par to es esmu pateicīgs viņam :) . Pēc 2 gadiem Serpents aiztaisijās un es ar Castellani sākām meklēt Latviešu Rp serveri , tā arī es nonācu te :) .

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.

 

Noraidīts || Ofkors

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 24. septembrī, 18:44.

"Я в моменте"

improvtrafficschool | Car gif, Audi, Audi r8

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 24. septembrī, 18:30
0
post

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: LINK UZ SASVEICINĀŠANĀS TOPIKU

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad, pieredze uzsākās ļoti vienkārši, biju jauns dumjš spēlmanītis kurš spēlēja samp.lv, spēlējot samp 1-2 gadu laikā serveris ļoti ātri apnika, tāpēc nolēmu ka gribu beigt, taču bija arī draugi kuri man teica lai es vēl nebeidzu, pakalusot viņu es dzirdēju par tādu kā MTA, ielādēju MTA, atradu Youtube tadu serveri kā PlayHard.lv paspēlēju, pafermoju tur kādu laiku un tad kaut kā ar laiku serverī palika ļoti mazs cilvēku un pašam palika ļoti gralaicīgi, ar laiku nāca klajā jauns serveris ar nosaukumu multiplay.lv, tur arī paspēlēju bet ne daudz labi ja 1 nedēļu, un tad jau sāku dzirdēt par kick.lv, atnācu uz mta.kick.lv serveri, ļoti daudz troļļoju sākumā, ja nemaldos bija pie 80ajailiem, bet tad ar laiku sāku mainīties, sāku pievērsties RP lietām nevis materiālajām, diezgan ātri iepazinos ar mta.kick.lv fourum, kurā tiek pavadīts diezgan daudz laika, spēlējot kick.lv šī jau man ir 3.sezona, 2. mana sezona pagā ļoti vienkārši, un ļoti ātri, personīgi man. Jo nelegālā un krāpnieciskā veidā, nezinu kā to nosaukt, ļoti ātri tika iegūtas materiālās vajadzības, kā dargs auto u.t.t, tika uzlausts konts par ko man ļoti žēl pašam konta īpašniekam, jo tajā dienā netceros kādi putni man lidoja galvā, zīlītes, cielaviņa, varbūt stārķis. Pēc tās reizes sabojāju stipri savu karjeru, bet cenšos to tagad labot, jo pašam gribas spēlēt normāli, neizscelties ar sliktu viedoli uz citu cilvēku fona. Tāpēc tagad es domāju kā laboties, ka savu rīcību attaisnot. Šajā sezonā arī uzrakstīju pieteikumu uz servera uzraugu, neveigsmīgi, bet es nespēlēju tikai tādēļ lai dabūtu statusu, vienkārši patīk pavadīt brīvo laiku erpojot u.t.t, serverī agrāk bija daudz nonrpu kuru šodien un vispār ir daudz mazkāk, tagad cik es skatos fourumā ir ļoti daudz pašizveidotās spēlētāju frakcijas. kurās cilvēki tiešām rada lielu sniegumu, cepums viņiem! Dažkārt lai nerastos strīdi ar citiem spēlētājiem par kaut kādām lietām/problēmām, es vienkārši piekāpjos, manm nepatīk strīdēties ar cilvēkiem, pat ja zinu ka man ir taisnība.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Nav jau daudz ko stāstīt, viss tika pastāstīts jau iepriekšējā jautājumā, varu piebilst to ka jau sen gribu atrast spēli/serveri/domu gājienus kas līdzinātos realitātei, gribēju/gribu izbaudīt caur spēli, vismaz cenšos, kā ir būt pieņemsim policista lomā, u.t.t, Esmu arī iemēģinājis GTA V RolePlay, neteiktu ka diez ko patika, jo ļoti ir jaimanot mikrafons, es neesmu runīgs cilvēks baigi.

 

Noraidīts || Ofkors

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 24. septembrī, 18:44.

 

 

NXTHING
Lietotājs+
Vova Sex
141 atbildes forumā
Online: 6d 18h 24m
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 01:29
Pievienots, 2020. gada 29. septembrī, 14:36
0
post

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…v-no-nasjinga/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad sāku spēlet es jau sen sen atpakaļ vēl ar savu veco ucp "JustNothing" kopā ar savu draugu rolanddis. Negribu samelot bet laikam ka kāds 2016 varbūt agrāk, vēl Danex bija owneris tad. Šis serveris mani vienmēr ir piesaistijsi ar cilvēkiem kādi te ir un vispār ar visiem skriptiem un visu kpumā. Atceros ka vēl bankā varēja ņemt kredītu un tā. Neteikšu ka agrāk bija labāk, bet tā nemelojot interese kopumā uz rp ir tā nedaudz pazudusi, nav vairs tas kas iepriekš, kad rāvies no skolas mājās iegāji serverī ar čomiem brauci veidot visādas situācijas u.t.t. Protams biju šajā serverī kā gm, bet ātri vien izlidināja no turienes, jo nu diemžēl ir te tādi čīkstekļi kuri tev brauc augumā a kā tu viņiem kaut vienu vārdu pasaki, tas var būt pat minimāli aizskaroš, tā uzreiz sūdzība, bet nu ko padaris :D

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: 2012 es erpoju sampā kā 10 gadīgs sīcis, vispār neko nesapratu, ar mopēdu močiju apkārt grindoju naudu. Tad mans nu jau bijušais klasesbiedrs "sharper" pasauca spēlēt MTA kautkur 2014 moš 15, es reāli neatceros vairs. Tad es pasaucu rolanddis arī uzspelēt, un tā mēs jau no 2015-2016 ērpojam kopā, es agrāk kā Brian Washington viņš kā Michael Crown. Pats kopā ar rolanddis, Emilex un Bocmani esmu veidojis servakus, bet nu tikai viens no viņiem izdevās, bet nu, es neteiktu ka tas nāca par skādi, daudz ko samācijos pa tiem laikiem, mapot, visas ad komandas, labot kaut cik resursus ja kādā rindiņā kļūda.

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 04. oktobrī, 20:40.

                                                                                                                       Čau tas es

 

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 17:57
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-fizzys/">https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-fizzys/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: mta.kick.lv ir izveidojies jau salīdzonoši sen uz kiku spēlet atgāju pirms diviem gadiem ļoti piesaistīja spēletaju skaits un administrācijas atsaucība iekša serverī bija salidzonoši jautrāk atveidot lomuspēli kā citos projektos vel nedaudz agrāk laikam Danexa laikos biju iegājis ,bet pilnība neko nesaprotu no Roleplay tāpec i nepaliku. Pēc tā laika kad ierados kikā šeit ir mainijies diezgan daudz sākot ar Forumu beidzot ar servera kvalitāti atceros agrāk DDOS'oja visu laiku nevarēja normāli paspēlet ļoti tracināja tagad itkā to nēsmu manijis ir mainijušies komūna ipašnieks kā arī serveri pievienotas daudz jaunas funkcijas ar kurām vieglāk atveidot lomuspēli vienīga problēma kas nav saglabājusies no iepriekšejiem gadiem tas ir online's agrāk atceros bija pilns servers un nebija vietas lai tiktu līdz uzlika slotu uz 200 cilvēkiem.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Mta sāku spēlet diezgan sen kautkādos 10-11 gados atceros vel tagad bija parats dators uz kura pat lagoja MTA ,bet mazākam tas netraucēja īsti neatceros kāda serveri es sāku spēlet ,bet ļoti labi zinu ,ka skraidiju ar LOW RP ikoniņu uz galvas un bieži sēdeju Ajaila par terminu pārkapšanu un domāju kas te jādara līdz kautkāds no administrācijas biedriem aizsutija uz Gmloungu uz sāka apmācīt sākuma bija grūti aptvert visus terminus un kā detalizēti erpot ,bet ar laiku piešavos tam visam un viss aizgāja uz priekšu.Runājot par mta.kick.lv serveri šeit spēleju divus gadus ,bet protams ar pauzēm reizēm pilnība riebjas citu rīcibas trollims un tas vairāk nemotivē spēlet ,bet pēc kāda laika atgriežoties serverī parādas tāds kā sava veida azarts un gribās spēlet...

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 04. oktobrī, 20:41.

RaspyS
Lojālais lietotājs
Dikainais.
86 atbildes forumā
Online: 4d 21h 24m
Redzēts 2021. gada 11. aprīlī, 20:21
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 19:16
0
post

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku:  Šeit

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Šaja komuna esmu aptuveni 5.gadus. Pats sakums likas viss intresantakais , kad vell isti nemacēju spēlet un bija tads draugs kā Brazy kurš iemacija man roleplay. Ta neko tadu isti neatceros tik to vienu gadijumu kad kads bija izdomajis iznest serveri Video kura esmu redzams  bet video es neveidoju. tas bija OG dienas :D

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās:  Saku spelet RP kaut kāda 2013.gada atceros pat servera nosaukumu :D , tad es tikai tiri troļojos un braukaju ar rs haul busiku un taisiju mašinu taja laika likas esmu baigais vecis . 

P.S ja atradišu iemetišu paris atellus no kicka 2016  gada tad iemacijos kas ir screenshots :D

Pāris Screeni

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 04. oktobrī, 20:43.

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 11m
Redzēts 20. aprīlī, 00:21
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 04. oktobrī, 18:37
0
post

 

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu):Ir 2 soda punkti, abi tomēr mūžīgi.

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus):Esmu iekš mta.kick.lv komūna, jau vairāk par gadu. Visi mani labi pazīst, kā Spiky, vai !Scrubs.

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus:Ir tie 6 mēneši un vēl vairāk.

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku:Mani sauc Artūrs, man ir 15 gadi, esmu no Saldus puses, brivajā laikā nodarbojos ar datorspēlēm dažreiz ar kautko nopietnāku, kā html mājas lapu veidošanu, vai vienkārši iemācos kautkādu jaunu funkciju. Labākais sports pēc manām domām ir motokross un florbols. 

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:Savu RP pieredzi principā esmu ieguvis šījā serverī. Mani uzaicināja kāds no draugiem, neatceros kurš. Paliku šeit, jo tas bija vienīgais, tā laika normālais serveris, kas nenomira pēc pāris dienām, vai pēc nedēļas. Serveris ir mainījis uz labo pusi, uzlabojot fukcijas un papildonot tās, kas atvieglo RolePlay veidošanu. Administrācijā vēl nēesmu bijis, bet ceru, ka kādu dienu būšu.-

Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Lomuspēli sāku spēlēt MTA spēles platformā, kādus 2 gadus, tad aizgāju pamēģināt SAMP, bet sapratu, ka tas nav man. Aizgāju atpakaļ uz MTA un tā nonācu šeit. Šeit kopumā ir ļoti labi cilvēki, kas varbūt nesaprot RolePlay, bet tādi kuri vēlas iemācīties, un vienkārši palīdz, kā viņi vien spēj.

 

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 04. oktobrī, 20:44.
Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 05. oktobrī, 10:54
0
post

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…i-no-lauriszz/">https://mta.kick.lv/forums/topi…i-no-lauriszz/ pirms vairāk nekā gada rakstīts.

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:šajā komunā esmu vairāk nekā divus gadus,protams,biju pabījis menešniekos,tad kicks ja nemaldos 15martā atvērās pulkstens 19,protams,nedēlu serverī turējās 30+ spēlētāji,bet pēc tam sekoja liels kritums,vairāk pa 10 spēlētājiem tur neredzēt,es,gribot palīdzēt serverim,nolēmu uzrakstīt pieteikumu uz gm,protams,bija daudz tie sauktie gaiļi,kam nepatiku,bet eska un bhops nolēma pieņemt un mani izmācīt,tad ar laiku no gm tiku līdz vecākajam adminam,bet savas vainas dēļ to pazaudēju,kā teikt nekas nav mūžīgs.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: agrāk,rp piesaistīja vairāk,bet ja parādīsies atkal spēlēt gribēšana,tad gan jau iešu iekš servera un spēlēšu,rp pieredze 3gadus nav liela,bet galvenos terminus zinu,protams,ka katram patīk dzīt luni,kas var dārgi maksāt!

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 05. oktobrī, 10:55.

 

 

 

 

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 28. oktobrī, 09:58
0
post

 Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: LINK UZ SASVEICINĀŠANĀS TOPIKU

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad, pieredze uzsākās ļoti vienkārši, biju jauns dumjš spēlmanītis kurš spēlēja samp.lv, spēlējot samp 1-2 gadu laikā serveris ļoti ātri apnika, tāpēc nolēmu ka gribu beigt, taču bija arī draugi kuri man teica lai es vēl nebeidzu, pakalusot viņu es dzirdēju par tādu kā MTA, ielādēju MTA, atradu Youtube tadu serveri kā PlayHard.lv paspēlēju, pafermoju tur kādu laiku un tad kaut kā ar laiku serverī palika ļoti mazs cilvēku un pašam palika ļoti gralaicīgi, ar laiku nāca klajā jauns serveris ar nosaukumu multiplay.lv, tur arī paspēlēju bet ne daudz labi ja 1 nedēļu, un tad jau sāku dzirdēt par kick.lv, atnācu uz mta.kick.lv serveri, ļoti daudz troļļoju sākumā, ja nemaldos bija pie 80ajailiem, bet tad ar laiku sāku mainīties, sāku pievērsties RP lietām nevis materiālajām, diezgan ātri iepazinos ar mta.kick.lv fourum, kurā tiek pavadīts diezgan daudz laika, spēlējot kick.lv šī jau man ir 3.sezona, 2. mana sezona pagā ļoti vienkārši, un ļoti ātri, personīgi man. Jo nelegālā un krāpnieciskā veidā, nezinu kā to nosaukt, ļoti ātri tika iegūtas materiālās vajadzības, kā dargs auto u.t.t, tika uzlausts konts par ko man ļoti žēl pašam konta īpašniekam, jo tajā dienā netceros kādi putni man lidoja galvā, zīlītes, cielaviņa, varbūt stārķis. Pēc tās reizes sabojāju stipri savu karjeru, bet cenšos to tagad labot, jo pašam gribas spēlēt normāli, neizscelties ar sliktu viedoli uz citu cilvēku fona. Tāpēc tagad es domāju kā laboties, ka savu rīcību attaisnot. Šajā sezonā arī uzrakstīju pieteikumu uz servera uzraugu, neveigsmīgi, bet es nespēlēju tikai tādēļ lai dabūtu statusu, vienkārši patīk pavadīt brīvo laiku erpojot u.t.t, serverī agrāk bija daudz nonrpu kuru šodien un vispār ir daudz mazkāk, tagad cik es skatos fourumā ir ļoti daudz pašizveidotās spēlētāju frakcijas. kurās cilvēki tiešām rada lielu sniegumu, cepums viņiem! Dažkārt lai nerastos strīdi ar citiem spēlētājiem par kaut kādām lietām/problēmām, es vienkārši piekāpjos, manm nepatīk strīdēties ar cilvēkiem, pat ja zinu ka man ir taisnība.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Nav jau daudz ko stāstīt, viss tika pastāstīts jau iepriekšējā jautājumā, varu piebilst to ka jau sen gribu atrast spēli/serveri/domu gājienus kas līdzinātos realitātei, gribēju/gribu izbaudīt caur spēli, vismaz cenšos, kā ir būt pieņemsim policista lomā, u.t.t, Esmu arī iemēģinājis GTA V RolePlay, neteiktu ka diez ko patika, jo ļoti ir jaimanot mikrafons, es neesmu runīgs cilvēks baigi.

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 06. novembrī, 09:09.

 

 

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 10. novembrī, 10:45
0
post

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-fizzys/">https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-fizzys/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Spēlejot menešniekos cilvēku nebija daudz nolēmu pameklēt kādu latviešu serveri roleplay serveri uzgāju uz kick.lv skatoties youtube video par MTA , kad iegāju iekša reģistrejos likas ,ka viss ir tik dīvaini naudu pelnīt grūti (( BIju pieradis ,ka easy pelnās)) ļoti nepatika ,bet citas izvēles nebija ,jo gribējas spēlet. Tad reģistrējos forumā pilnība neko nesapratu kas un kā atceros kā rakstīju pirmo sī-vī kuru nepieņema. Runājot par spēles sfēru kick.lv serverī sāku spēlet aptuveno pirms 2-3 gadiem lowaka gaitās ,bet ejot uz priekšu apguvu zināšanas roleplay jomā.Kad sāku spēlet šaja projektā serverī apmētas ~ 70 cilvēki likās ļoti daudz ,bet ar veco datora baigi lagoja. Bija laika kad vajadzēja skraidīt ar LOW RP ikoniņu uz galvas ,sēdet katru dienu Ajaila un iet uz GM apmācībām kā arī atbildēt uz Forceapp atbildēm.Agrāk Kick.lv serverī bija daudz vairāk playeru ,bet nebija tik daudz jaunu update vārdu sakot severs bija pliks nebija nekādu Custom skinu vai modu visi braukāja ar  orginālajiem gta mdoeļiem neviens nesudzējas kā tagad ,ka nav custom modu nav intresanti mappingu bija mazāk. No tā laika kad atgāju spēlet ir mainījies servera ipašnieks un daudz administrātoru.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Pats sākums bija Gta San Andreas pildīju misijas tur braukāju apkārt ar mašinu nu kā standarts visiem ,kautkad vel biju ielādejis Vice-city ilgu laiku nespēleju kautkā nepiesaistīja pēc dažiem gadiem uzzināju ,ka ir tāds kā MTA nemāceju ielādet skatījos video :D sāku spēlet kaut kādos angļu ,krievu serveros ,bet beigās sapratu ka ir arī latviešu serveri pirmo serveri uzgāju spēletgrūti ,bet tālak gāja kautkādi random mēnešnieki - nedeļnieki kuri tālu netika un jau sabruka. Kā jau iepriekš minēju skatoties Youtube video atradu mta.kick.lv ,ja nemaldos FunfaceTv reklamēja.Mta spēleju no 2017 .gada (( datumu nepateikšu )) par šiem gadiem esmu iemācijies diezgan daudz. Atceros savu pirmo nelegālo frakciju ,protams nebiju frakciajs galva ,bet kad tiku pie wepa huyņu dariju tad man pašam uzlika CK ,jo nemāceju neko darīt. Pirmā legāla frakcija man bija LSAK biju konfiscetājs.

Fosiks
Lietotājs+
Kvasiks/Fosiks
133 atbildes forumā
Online: 8d 9h 58m
Redzēts 2022. gada 27. augustā, 08:34
Pievienots, 2020. gada 11. novembrī, 17:50
0
post

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku:  2019. gada sasveicināšanās. https://mta.kick.lv/forums/topi…ens-no-fosika/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Uhh, šeit ir bijušas vairākas reizes, kad nācu šurp un prom, Sāksim tālajā 14 gadā, kad pirmo reizi ienācu iekš rp, spēlēju vecos serverus, kas nu tajos laikos bija, lielākoties dayz'u, tad man draugs ieteica patestēt kautko jaunu, RP, meklējām serveri, skatijāmies, kas notiek, kā, ko dara. Tad nu mēs izdomājām ienākt  kickā, izdejas mums bija lielas un varenas, sasniegt, to ka vadam kādu organizācija, bet iznākums bija sūdu čupa, kā jau pirmās reizes visiem. Tā nu mēs pirmo reizi tikām paņemti uz gmlounge, kur mūs apmācija pāris pipari, a ko mēs, mēs rēcām kā mums dunduriem centās kautko iemācīt, labi, iemācija, bet ko?  Nu tā, līdz šim gadam, turp un atpakaļ, jā, agrāk pabijos administrācijas sastāvā, tad daudz kas bija savādāk, bet pa brīnumiem visu atceros no administrācijas laikiem.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās:  Nu,6 gadi aprit šogad no erpošanas. Erpot protu, darīt protu, administrēt protu, palīdzēt protu, ko tik es neprotu ne?

 

Noraidīts. Ienākot forumā reizi pa vairākiem mēnešiem nepadara tevi par lojālu lietotāju.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 30. decembrī, 22:58.

Fosiks

Dayzer
Lietotājs+
Dayzer
103 atbildes forumā
Online: 5d 20h 26m
Redzēts 2. februārī, 01:44
Pievienots, 2020. gada 13. novembrī, 16:00
0
post


 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-dayzer/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Oh.. . Šeit uzsākt savu RP dzīvi nebija viegli. Sāku spēlet kickā kopā ar Castellani , viņš atrada šo serveri un parādija man . No sākuma bija grūti , jo nevienu nezināju.. . Kā daudzi jauni spēlētāji man gribējās pierādīt sevi , lai varētu strādāt kaut kādā darbā . Pirmais mans darbs bija LSAK , kopā ar Castellani mēs strādājām kā velni :D. Un tad jau aizgāja , Castellani uzrakstija pieteikumu uz GameMaster un viņu pieņēma . Man arī gribējās dabūt to statusu , bet sapratu to kad no sākuma vajag labāk iemācīt RP.. . Pēc kāda laika pirmo reizi uzrakstiju pieteikumu uz GM , diemžēl nepieņēma . Domāju to kad vairs nespēlēšu , bet tomēr iegāju serverī un turpināju savu RP Dzīvi . Pēc kādiem 2-3 mēnešiem uzrakstiju otru pieteikumu uz GM , mani pieņēma un es biju ļoti priecīgs . Visu savu laiku es pavadiju iekš MTA , biju tikai ar /gduty , palīdzēju citiem GM/AD ar reportiem. Ar GM statusu es paspēlēju maz , jo ir Commands kuram uz visu pohuj , un viņš man iedevu banu par to kad es pārbaudiju bugu :) ((PALDIES TEV COMMAND)). Es dabuju unbanu , un kopš tā laika nespēlēju kicku , par to arī paldies commandam :).

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Erpoju tikai 1-2 gadus . Sāku no Serpent.lv , un beidzu savu RP Ceļu Kickā ( Atkal paldies commandam xd)

Pa to laiku kamēr biju kickā es daudz ko iemācījos , piemēram : Erpot , būt administrātors un tas vel nav viss.

P.S. (( Ja kāds nezin par ko es visu laiku saku paldies commandam tad izlasiet šo xd : Commands mani noņēma no GM un Banoja par to kad es Pārbaudiju bugu ( Pirms tam es viņam ziņoju par to) , pēc tādas hujņas negribējās sākt spēlēt jaunā serverī , bet arī negribējās spēlēt kickā ar tādu "LīdzĪpašnieku".)) 

 

Noraidīts.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 30. decembrī, 22:59.

"Я в моменте"

improvtrafficschool | Car gif, Audi, Audi r8

IceKing
Lietotājs
145 atbildes forumā
Online: 14d 16h 4m
Redzēts 2023. gada 10. februārī, 17:49
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 17:37
0
post

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): Nekad nav bijuši.

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus):  

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: Esmu šeit reģistrējies 2 gadus, bet tā esmu Kickā no 2016. Gada.

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…as-no-iceking/

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:. Tātad sāku es šeit spēlēt 2016. Gada, cik atceros.  Atceros, kad uzzināju par šo komunu dēļ viena maza youtubera. Mana galva, tas likās kosmos, ko var darīt MTA roleplay serveros, jo iepriekš es spēlēju SAMP roleplayus. Tātad, tad es no tā videoklipa ieguvu servera IP adresi un, tā nu es uzsāku šeit savas spēles gaitas.  Atceros kad sāku spēlēt tad šeit bija uz vakariem 100 cilvēki  un lielākoties visus varēja satikt zvejojot. Pēctam es pieredzeju vairākas sezonas Kicka , vienu brīdi biju atmetis spelet, bet pēctam uznāca atkal spēlēt griba un atsaku spēlēt. Nospeleju atkal gandrīz gadu un pirmo reizi izdomāju uzrakstīt pieteikumu uz Gamemaster amatu, biju šokā , ka mani tādu pieņēma, bet diemžēl ilgi es nepaliktu amata , jo serveri atkal piemeklēja spēlētāju trūkums un tika nomainīta sezona. Visa administrācija tika nomainīta. Pēctam es atkal atgriezos šeit spēlēt, un pirmajā mēnesī, kad atsaku spēlēt redzeju , ka nepieciešami ir moderatori un tad nu es izdomāju pamēģināt. Tiku pieņemts par foruma moderatoru un , ja pareizi atceros tad šajā amatā pavadīju 3 vai 4 mēnešus. Pēctam paralēli forumā pienākumiem es spēlējot iekš servera saņēmu daudzu cilvēku ieteikumu iet atkal par Gamemasteru.  Nodomāju, nu labi, ja cilvēki vēlas mani redzēt atkal administrācijas sastāvā , tad man nav žēl uzpuret savu brīvo laiku , lai palīdzētu cilvēkiem. Pēctam tiku pieņemts par Gamemasteru atkal, abus amatus spēju apvienot un, tad jau laikam ejot tiku paaugstināts uz Jaunāko administratoru. Pēctam ar draudzeni vairāk sāku pavadīt laiku un paliku neaktīvs.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Par šo laiku esmu spēlējis lielākoties tikai Kicka, ja pareizi atceros, tad sāku spēlēt, kad Danex (ja pareizi atceros viņa nickname) bija šeit īpašnieks, kā arī atceros tos laikus, ka GoblinX bija šeit pieņemts ka GM. Esmu arī protams iegājis kādos menešniekos, bet tā tikai, lai nopietni spēlētu vienmēr esmu uzturējies šeit.

 

Atvainojos, ja ir gramatikas kļūdas. Rakstu no telefona.

 

Noraidīts. Ienākot forumā reizi pa vairākiem mēnešiem nepadara tevi par lojālu.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 30. decembrī, 22:59.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 20:20
0
post

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Šeit

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Mani šeit ir piesaistījuši vienkarši sakot draugi , viņi meklēja jaunu serveri , jo tolaik nebija neviena normāla RolePlay servera , un uzdūrāmies uz šo serveri pēc kā uzsākām spēlēt , jau no paša sākuma  bija interesanti jo admini bija atsaucīgi un pretīmnakoši . Agrāk es biju mazs , nevarīgs cilvēciņš , mans viedoklis nebija svarīgs , visi bija pret mani noskaņoti pēc kā administrātori mani iedvesmoja turpināt šo serveri spēlēt un šeit es esmu.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Mana pieredze ir aptuveni 3-4 gadus . Sākās ar SAMP , likās ka tur ir interesanti , jo kā nekā online spēle iekš populāras spēles , bet tur palika garlaicīgi pēc kā piesaistījos MTA . Uzreiz gāju uz RolePlay latviešu serveri , bet nu uzdūros uz mēnešniekiem , bet nu iedzīvojos šeit un atveidoju šeit lomuspēli aptuveni 6 mēnešus , un esmu izaudzis šeit diezgan daudz.

 

Apstiprināts.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 30. decembrī, 23:01.

 

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. janvārī, 02:21
0
post

 

Prasības:

- Ne vairāk kā soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu):  +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: topiks man ir, bet nu tpt mazumā. Mani sauc Toms Man ir 15 gadi un hobija īsti nav, jo ikdiena sēžu pie datora un tagad ir covid-19, īsti vazāties nav vēlams... Lejā pastāstīts tālāk. 

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad, es, kad sāku spēlēt MTA.KICK.LV biju kā teikt LowRP. Ar laiku mācijos F1, jo ja nemaldos to man ieteica viens čoms kurš pasauca mani šeit spēlet. Tagad es jau visu saprotu kas ir RP un kas ir noteikumi. Es kļuvot ļoti labs tiku administrācijas statusā ar Sanāca briesmas un mani izmeta, (( viena diena nekas daudz)).Mani  sākumā nekas nepiesaistija, jo biju jauniņais iekš MTA, bet ar laiku visu samācijos, piesaistija man RP šeit un administrācija kas palīdz ar labu sirdi. Es erpoju 3gadus drīz apritēs 4 gadi , tik cik kick jau gadi iet, ja nemaldos. Pirms GoblinX bija īpašnieks, biju spēlejis šeit, bet ar debīlu ucp, pilnīgi kauns to atklāt..

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās:  Nu ko lai sak, augstāk viss pastāstīts. Sāku spēlēt 2017 gadā un spēlēju vel šodien ar prieku.

 

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2022. gada 12. aprīlī, 19:38.

 

 

 

 

Mitrais
Lietotājs
55 atbildes forumā
Online: 6d 2h 11m
Redzēts 2023. gada 13. janvārī, 02:10
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 21:35
2
post

PAR, normāls sakarīgs pipars. 
Lieks posts // sodīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2021. gada 14. janvārī, 22:18.
ForesT
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Rafaello, Rapapiņš
145 atbildes forumā
Online: 7d 22h 46m
Redzēts 2022. gada 25. decembrī, 22:27
Pievienots, 2021. gada 24. februārī, 12:11
0
post

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Esmu jaunietis 17 gados kurš pavada brīvo laiku spēlējot datorā dažādas spēles vai ari lielāko daļu no brīvā laika cenšos pavadīt iekš MTA.KICK.LV, esmu draudzīgs, respektīvs pret citiem, hobiji man ir, patīk peldēties, braukāt ar riteni.

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Kicku aizsāku tajos laikos kad viņu spēlēja maz cilveku apmēram 2015. gadā ja nemaldos ap to laiku vel bīja moderātors kuram aizgāja ciet un sāka bojāt serveri, tajos laikos nebiju baigais RP'eris, bet nu spēlēju jo patika tauta, bija kaut kādi modi bet tie nebija tik daudz kā tagad, velāk kad serveris atkal atsāka savu darbošanos, es sāku spēlet, bija tauta, viss notikās, atcros kur visus varēja palielam satikt, visbiežāk uz laivām makšķerējot, veikalā vai nu kaut kur ārpus karti. Tie laiki bija labi, tāda sajūta ka tautas tajā laikā netrūka. Agrāk varēja viegli sapelnīties un braukāt  ar dažādām mašīnām, bet nu ir pienākuši laiki kuros ir palicis grūtāk, un vēl interesantāk. Un ja pareizi atceros man vaidzētu būt dažadiem profiliem iekš MTA.KICK.LV majaslapas.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Pieredze man ir ļoti liela, kas tik nav darīts, kur tik nav būts, varētu teikt kad jau 5 gadus spēlēju roleplay kā tādu. vienmēr esmu sadraudzējies ar apkārtējiem lomuspēles vidē, vienmēr ir iepriecinājuši negaidīti brīži kad nezini kas var notikt. Protams esmu grēkojis, darījis termina pārkāpumus, un tie ir bijuši ļoti sen.

 


Apstiprinu

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2021. gada 02. martā, 00:39.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 589 ( 11733 skatījumi )
Niknaaks, airdox, paklaxjss, Sc4rLV, Kristiāns, daanieels2, Osmans, buddyy, dandijs, joberis, yanchux, nauriks, Jitzie, Bosch, Bārnijs, Bridges, Skrevele, Robo, LerryS, Saulgreezy, derkijs, Only1Gitaks, Psychicaut, endijzs, Kolkin, Scrubs, MaryJane, 518293182, Kurts, M1ksz, keyglock, Haseeb, archaa, Collins, pasarti, Gakisons, Biezaputra, Caster, gerachnik, trepke, W22D, Sharper, hoodrat, your2mad, KewinGreeys, Boo, Petunija, jur, qtecc1, Emmet_Bowman, GaraiS, stafins_420, Loews, naurz, Jony, RUNRĀLS, ddandaliis, reintards, 9Boz, fleqq, Liepinshh, ! starxzs, raivorijs, Sneaky, Ricins, snickerlv, Palmijs, draiver, Tropkillaz, PETER1ZZ, ELSB, MrLa!pa, DidzzyS, rackzz‎‎‎, Freedy, Cryptix, Ofkors, Ryan Gosling, xnosavalilpumpnakamais, feltzer, #ILLEGAL, IceKing, smokiys, KawaiiLoveLY20, Jackobb, peepkin, Devitais, klassiks, haris, hommebasque, jameblack, kupers, raivikshd, maratssmaida, alchemists, papriks, Murris, AlmostOG, wardix, LUĪZE, Leonchiks, repers, bonnie, Rimbikis, niksniklaavss, UMEH, DesertFoxLV, Blondaaa, wfud, paklaxjsALT, Tomsss19, LVnooB, Johny Svins, zayac, SANLA, Kaprīzā, Maruzha, jurislips, MrEddy, FizzyS, AntiFrezzze, Valchhaaa, Thomas, Admiiiks, Twizzy, sencis., Supreme, KristapsDD, Martello, K999, wiii, n1k0lajsxd, fusilllium, pagarinatajs, Zatlerzaurs, Draugs, grauzejs, kiroji, Avatars, figura, Hyper, Wolfijs, FalkeLV, Celtnieks, Castellani, wolfenstein, Strepchy, *EnEmY*, Aleksej Nikolaev, samantiina, daunars, Murish, Ne, Uziks, Kapracis, radiojuniors, Optimists , pidars, duman, Fosiks, rnand, liiwz, Kiwix, Tējaaa, juppi, Sardze, Atty, skapis, amsterdam, Tominsh, jakana, Shrek, esketit., sukamaniramurs, Origo Urla, Flexits, amiz, Stussy, Arhimēds Pitagors, Gozmit, WidY, timaballs, RainersK, sluker, Kristers, marats, SeklaisJonits, Криля, Swufy, silvia, Čivrix, Grums, 7n4_, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Apple547, HENKONZ, HandlexY, Ekskluzīvais, ForesT, Rixhijs, NormisSpyro, Biggy, rackzz, phine †, heii55, TheShadowLV, alexdell2, Dekraa, Guzman , diletants, Kuzmics, Zexity, Haralds, pivuks, Memorie, LuckyDonut, Ērms, Luwii, kristaps_hokage, Dopixxx, swolex, Varde, Bobix, Kareem_Young, LMD, Kn0w, zauers, TavaMatite, Efrehs, George Morison, ppiippaarrss, Negro, Sestais, friend of deer, Bebrs, Danno, Norbis, bLank, Karchiks, KasParNa*uj?, Enija, fletcher2, Infernus, Pienvedejs, ツARMISSツ, blaze, 💜 Tvaiciņš 💜, RageQ, Raivis, 𝙀𝙨𝙠𝙖, CiMBo, Dinčaa, Laurz, Sicitisss, Dayzer, Knight, ivanovs, FL3X, Sky_kruu, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, martinsh, wind, dmer777, annija, Gangsta, Kazocinsh, 2Pac, GoblinX, Steezijs, beglis, teoy, Gonzalez, Lindy, NXTHING, dqlepey^^, awwkdo, RaspyS, Owl, HENNESY, uravnobeshen, sippa, balenciaga, Hačiko, CarD, command, kukuruza, Assassin, Brazy, Sawanah.Grace, cyber, Latvians, N1ce7ry, Kiddo, Durdulis, Kartoška, Lauris29, flinstons, creativeloc, Janzz, bobo, Freimis, Rolis, Mitrais, Riksijs, ArtursLV, trisarpusi, renars, Henoksel, buffrider, NokiaExpress22, Bozhee, Tomss, Black, Aye, Davexx, Kristherz, grancmix, Fushion, Kriksis, Suprīīīms, Peciņš, Eevaaaa.s, shockins, “Markuss”, bigboi dude, Angelis, Kqastr, Sers BarBis III, hoodsta, Shxdy, sandis , Beichz, antons2212, Ğirts, Lauronja, MustanK, Pluto, tavsmurgs, LaKush, SHIT, Waltttz, Clo3n, RavenS, hood trooper, shakuriox, Arvis2277, hans, Unicorn, Zoro227, astr0q, Raivic, 匚ㄚ尺乇乂, TheZero, Normens, Weksijs, tomka_c19, Logix, endeavour, Hennessy-, LaMpAcKa, TrustR, Davko, RuxiY, Vaditajs, Fady, DriverOG, Freensto, Krisic, SNAKE, Artix, LogiTec, Fellsius, zewa420, Helludoin, dazex, Markuss777, Werinnors, user1, ................, Kosmoss, Belforts, FLESLV, experts61, 8bx, Danjix, Daave, mamba yeaz, Pusdienas, sprīdītis, 1337, ppemka, Junstiem, Gendalfiks, girts, Eljohny, Rudzha, Madden, MMD, Bubulis446, curincs, Patriots, Сhrееру, Madryy, Ghostz, Fredis, raymanins, OnsY, John Walture, Melnais, Dieggo, candyx, LilsUzijs, Vinstons, Kungs., maqs., Donatello, danscakuls, ivars123, kriminals18, Peace0ut, senkanssvens, CH1LL, Erlends, Absent, LVcookiesLV, gamzza2, Savage, Ceikaa, Tweny, rardrok, BATYA, geju kanna, Stiivijs, DenijsLV, JamesWilson, arvis, KAPARS, Pishkaa, Vitautas, Elans9876, Cookie, R4LF1NS, Im Billy, ble, DarkDreams, Kazhiks, qqlaurisqq, Em4a, Buda, MINIGORS, petor14, Vlagiks, Brigadieris, Dino23, Richardsrol, SkechMyAss, 100CENT, Gangster, Chill, alfredmayfrendsss, swagyy420, Ekstazijs, Animals, Tunex, ainaars2, Bosall, Shamrock, ģetka, Nilucis, FRIDAY, bandits, ingnafs, Rimz, panelis, PRETOKTORS, THRU, rolanddis, luchega, HXWL, Venom, Tankists, dzēsts_profils_3, Sahdow, Twulkz, Cosmoss, Freya, Nils, Marks, anormis, MateYs, Janis200421, Z1EMA, Rufus, antogine, Redman, SmokeY, Flomits, Edward_White, Laiks, Arnoldinshh, Martinshss, ghostinzz_, KrazeY, JayB, OpisLV, rolex, SkyLine, EBK, Trupaks, Mote, VecaisBuks, Veinbergs, xGodSonZ, Poseidons, DenzBen, GUNCHA123123, egons, realduksitis,    , helldoglv, Chemijs, amatieris16, Jokdaris, Noslēpumiņš, krans, TheKeneddy, crazy123, Kevinnix, iFamous, Gvido, Kaktuss, Nuwzys, RobertStoth, samagon4ix, Megiii, raymanLv, ......, saule, karburators, Gucci, kROPLIS, Dobots, DorothyBigue, rudups, GeNesiS, kidpromil, Rūdolfs, gox, BytovkaNN, medrof, RogelioLix, piterBog, ExspresLV, Nezinkas, tirpeklis, MadYoga, Growsmile, CheeseLion, RodGamerLV, Bocmanis, Brendijs, chapa, iMett, kristaps009, pier, OracleOP, Spriditis, Daniels, BANNED, Richardo, babushka, Radiators, Flandzins, sviideejs, dezkins, , HowToRuski, Cuhz, JustinXer, StaFFорд, Mikijs, Treknulis, CherBerry, Flexy, Artis18, Sack, Baiba, ietrata, sweathly