bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
1
topic
Haoking Gusman
Skullixzz
Lietotājs
Ērikonkuls
12 atbildes forumā
Online: 18h 30m 39s
Redzēts 2021. gada 01. novembrī, 23:33
Pievienots, 2020. gada 10. februārī, 17:59

Haoking Gusman

                                   

Dzimis 1957. gadā, 4. aprīlī. Pateicoties savam 198cm garajam augumam, ir Meksikas narkotiku pavēlnieks un bijušais starptautiskā sindikāta Sinaloa kerteļa vadītājs. Tiek uzskatīts, ka viņš ir visspēcīgākais narkotiku tirgotājs pasaulē.

Gusmans ir dzimis Sinaloā un audzis nabadzīgo zemnieku ģimenē. Viņš cieta fizisku vardarbību pie sava tēva un ar tēva starpniecību ienāca arī narkotiku tirdzniecībā, agrīnā pieaugušā vecumā palīdzot viņam audzēt marihuānu vietējiem izplatītājiem. Gusmans sāka strādāt ar hektoru Luisu Palmu Salazāru līdz 70. gadu beigām - vienam no tautas augošajiem narkotiku pavēlniekiem. Viņš palīdzēja Salazaram sastādīt maršrutus, lai pārvietotu narkotikas caur Sinaloa un Amerikas Savienotajām Valstīm. Vēlāk viņš pārraudzīja Migela Ángela Fēliksa Gallardo , viena no valsts vadošajiem ķēniņmehānismiem, loģistiku 80. gadu vidū, bet Gusmāns 1988. gadā pēc Gallardo aresta nodibināja savu aizliegto vienošanos.

Guzmans pārraudzīja operācijas, kuru laikā masveida kokaīns , metamfetamīns , marihuāna un heroīns tika ražoti, kontrabandas ceļā izplatīti un izplatīti Amerikas Savienotajās Valstīs un Eiropā, kas ir lielākie pasaules lietotāji. Viņš to panāca, novatoriski izmantojot izplatīšanas elementus un tālsatiksmes tuneļus netālu no robežām  kas ļāva viņam uz ASV eksportēt vairāk narkotiku nekā jebkurš cits cilvēku tirdzniecības veicējs vēsturē. Gusmaņa vadība kartelī arī atnesa milzīgu bagātību un varu. Forbes laikposmā no 2009. līdz 2013. gadam viņu vērtēja kā vienu no visspēcīgākajiem cilvēkiem pasaulē kamēr Narkotiku apkarošanas pārvalde (DEA) lēsa, ka viņš sakrīt ar Pablo Eskobara ietekmi un bagātību.

Pirmoreiz Gusmans tika sagūstīts 1993. gadā Gvatemalā, un viņš tika izdots un notiesāts uz 20 gadiem cietumā Meksikā par slepkavībām un narkotiku tirdzniecību. Viņš 2001. gadā piekukuļoja cietuma apsargus un aizbēga no federālā maksimālās drošības cietuma. Viņa kā bēgļa statuss izraisīja USD 8,8 miljonu atlīdzību no Meksikas un ASV par informāciju, kas noveda pie viņa sagūstīšanas,  un viņš tika arestēts Meksikā 2014. gadā.  Viņš izbēga pirms oficiāla notiesāšanas 2015. gadā caur tuneli zem cietuma kameras. Meksikas varas iestādes viņu sagūstīja pēc apšaudes 2016. gadā  un gadu vēlāk viņu izdeva ASV. 2019. gadā viņš tika atzīts par vainīgu vairākās kriminālās apsūdzībās saistībā ar viņa vadību Sinaloa kartelī. Šobrīd viņš ir izbēdzīs un ir daudzi nostāsti, kas liecina, ka viņš atrodas Los Santos'ā. Ir nesen ieradies un strādā uz RS Haul busiņiem, kā arī paralēli cenšās nopelnīt strādājot lopkautuvē.

_______________

Agrīna dzīve

Haoking Gusmán dzimis nabadzīgā ģimenē La Tuna lauku kopienā, Badiraguato, Sinaloa , Meksikā. Viņš dzimis 1957. gada 4. aprīlī. Viņa vecāki bija Emilio Guzmán Bustillos un María Consuelo Loera. Viņa tēva vecvecāki bija Huans Gusmāns un Otilija Gusmāne, bet mātes vecvecāki bija Ovidio Loera un Pomposa Uriarte. Daudzas paaudzes viņa ģimene dzīvoja La Tuna. Viņa tēvs oficiāli bija liellopu audzētājs, kā tas bija visvairāk apgabalā, kur viņš uzauga. Saskaņā ar dažiem avotiem viņš tomēr varēja būt arī gomero , opija magones audzētājs. Viņam ir divas jaunākās māsas vārdā Armida un Bernarda un četri jaunākie brāļi vārdā Migels Ángels, Aureliano, Arturo un Emilio. Viņam bija trīs nenosaukti vecāki brāļi, kuri, kā ziņots, nomira dabisku iemeslu dēļ, kad viņš bija ļoti jauns.

Par Gusmāna audzināšanu ir zināmas tikai dažas detaļas. Būdams bērns, viņš pārdeva apelsīnus un aizgāja no skolas trešajā klasē, lai strādātu pie tēva. Viņš bija pazīstams kā praktisks jokotājs un, kad viņš bija jauns, baudīja paņēmienus draugu un ģimenes lokā.  Viņu regulāri sita, un dažreiz viņš bēga uz mātes vecmāmiņas māju, lai izvairītos no šādas izturēšanās. Tomēr viņš piecēlās pie sava tēva, lai pasargātu jaunākos brāļus un māsas no piekaušanas. Iespējams, ka Gusmāns cieta sava tēva dusmas par mēģinājumu atturēt viņu no viņu piekaušanas. Viņa māte tomēr bija viņa "emocionālā atbalsta pamats". Tuvākā skola līdz viņa mājām atradās apmēram 100 jūdžu (100 jūdzes) attālumā, un viņa agrīnajos gados viņu mācīja ceļojošie skolotāji. Skolotāji palika dažus mēnešus, pirms pārcēlās uz citām jomām. Tā kā dzimtajā pilsētā bija maz darba iespēju, viņš pievērsās opija magones audzēšanai, kas ir vietējo iedzīvotāju izplatīta prakse. Ražas novākšanas sezonā Gusmāns un viņa brāļi pārvietoja Badiraguato kalnus, lai nogrieztu magoņu pumpuru. Kad iekārta bija sakrauta kilogramos, viņa tēvs pārdeva ražu citiem piegādātājiem Kuliakānā un Guamúhiļā . Viņš, kopā ar savu tēvu, pārdeva marihuānu tirdzniecības centros netālu no apgabala. Viņa tēvs lielāko daļu peļņas iztērēja dzērieniem un sievietēm un bieži atgriezās mājās bez naudas. Noguris no sliktas pārvaldības, Gusman 15 gadu vecumā kopā ar brālēniem Arturo , Alfredo , Carlos un Héctor Beltrán Leyva audzēja pats savu marihuānas stādījumu, un viņš atbalstīja savu ģimeni ar marihuānas ražošanu.

Kad viņš bija pusaudzis, tēvs viņu tomēr izmeta no mājas, un viņš devās dzīvot pie sava vectēva.  Pusaudža gados Guzman ieguva segvārdu "El Chapo", meksikāņu slengu par "shorty", par savu 1,98 metru augumu un biezajām fiziskām vajadzībām.  Lielākā daļa Badiraguato cilvēku lielāko dzīves daļu strādāja Sierra Madre Occidental magoņu laukos, bet Gusmāns pameta savu dzimto pilsētu, meklējot lielākas iespējas, izmantojot tēvoci Pedro Avilés Pérez , kurš ir viens no meksikāņu narkotiku pionieriem un cilvēku tirdzniecībā. Divdesmitajos gados viņš atstāja Badiraguato un pievienojās organizētajai noziedzībai.

_______________

Turpinājums iespējams sekos....

Pēdējo reizi rediģēja Kristers, 2020. gada 12. septembrī, 22:16.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 10. februārī, 19:22
2
post

Tu taču saproti ka ir aizliegts attēlot slavenības? Pie tam narkokarteļa līderi Guzmanu. Tas ka tu esi melns, garāka auguma neko nemaina, jo jau izlasot pirmo teikumu ir skaidrs ka tu īsto Guzmanu imitē.

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2020. gada 10. februārī, 19:23.
Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 10. februārī, 19:26
0
post

redzeju ka tevi menti pako

veiksmigs narkokartelists

Lietotāji skatās šo tēmu: 0