bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Informācija & paraugi
21
0
topic
Konteineru aplaupīšana.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 00:54

Attēlu rezultāti vaicājumam “gta san andreas ocean docks”

I

Tēmas nosaukums sevī ietver tā būtibu. Tā ir izveidota, lai sniegtu nelegālās lomuspēles atveidotājiem priekšstatu par jaunu laupīšanas veidu iekš servera. Katru reizi konteineros atrastie priekšmeti, lietas tiek variēti no visdažadākajām klasēm. Sākot ar mašinu detaļām līdz pat augstākās kvalitātes mēbelēm, sporta precēm, ikdienas precēm u.c.

Lai saņemtu atļauju uz šada tipa zādzību ir jaiesuta iepriekš aizpildīts pieprasījums Nelegālās FMK pārstāvim 

 


Bez pieprasījuma neviena zādzība netiek akceptēta. Visas iegūtas mantas pēc tām Jūs varat realizēt iekš tēla, vai arī pasīvi pārdodot tās arī pēc parauga. Limits uz konteineru uzlaušanu ielu bandām, sīkiem grupējumiem un apvienībām ir 1 konteineris reizi nedēļā, savukārt, mafijām, moba un nopietnāka noziedzības limeņa   frakcijām limits ir 2 uzlaušanas nedēļā, katrā pa no tām pa vienam konteinerim. Būtisks faktors ir arī tas vai frakcijai, kura veic konteineru laupīšanu ir piešķirts oficialitātes status. Tas var būtiski ietekmēt lietu daudzumu, kvalitāti, kuras tiek nozagtas kā arī sniegt citus papildus bonusus.

Kad spēlētāju uzsauk ielauzšanos konteinerī, to darbības novēro FMK biedri. Lomuspēles atveides scēnā katram konteinerim tiks atveidotas pēc lomuspēles vismaz 2 piekaramās slēdzenes uz durvīm, kuru uzlaušanai kā minimums nepeciešams lielais skrūvju griezējs. Slēdzeņu nolaušanas iespējamība ir atkarīga no jūsu ekipējuma dauduzma, kvalitātes un darba spējas. Procentuālā ielaušanās iespējamība var variēties no 20-60%, mēģināju skaits atlauzt vaļā konteinera durvis nav ierobežots.

Tiek pieļauti arī citi ielaušanās veidi, piemeram, dažadu griezējrīku lietošana, industriālo urbju, zāģu pielietošana utml. Pārliecinieties par šo rīku pielietojumu lomā, lai jūs zinātu kā tās strādā, lai tiktu izslēgta Powergaminga īstenošana šadas lomuspēles atveides laikā. 


II

Paraugs konteineru uzlaušanas pieprasījumam privatajās ziņās FMK nelegālo pārstāvim  - 

1) Links uz frakcijas tēmu - 

2) Biedru skaits un vārdi, kuri piedalās zādzībā -

3) Iekš tēla pieradījumi par to ka tiek plānota zādzība. Tie var būt arī erkānšāviņi ar lomuspēli iekš jūsu frakcijas tēmas, kurā tas atklājas caur jūsu biedru savstarpējo mijiedarbību - 

4) Lokācija izvēlēta no oficialās kartes, kurā norādītas visas iespējāmas vietas, kurās var veikt zādzības - 

5) Ekrānšaviņi vai jebkāda veida citi vizuālie pierādījumi par zādzībai visu nepieciešamo darba rīku, priekšmetu iegūšanā iekš spēlēs iekš tēla ceļa (ar /charity [naudas summa], kas kalpo kā samaksā par priekšmetu pasīvu iegādi).


III

Paraugs par materiālas atlīdzības pieprasīšanu no pasīvi pārdotiem priekšmetiem - 
1) Links uz frakcijas tēmu - 

2)Pierādījumi par mantu iegūšanu jūsu īpašumā - 

3)Pierādījumi ekrānšāviņu veidā par mantu pārdošanu - 


IV

Sarakts ar mantām, kuras iespējams dabūt no konteineriem -

-Narkotikas, narkotiku stādi vai sēklas, ķimiskās vielas, kas tiek izmantotas narkotiku ražošānā. (Reti)

-Ieroči, atsevišķas ieroču sastāvdaļas, munīcija, balistiskās vestes. (Reti)

-Automašinas, automašinu dzinēji, dzinēju komponenti, bapmeri, spoleri, audi sistēmas utt. (Reti)

-Riteņi, motocikli arī to detaļas.

-Dažādas klases, kvalitātes un cenu mēbeles. 

-Veikalu, bāru, elektronikas, sadzīves priekšmetu preču lietas. 

-Aksesuāri, dārglietas, pulksteņi, rotaslietas. (Reti)

-Izejvielas, celtniecības piederumi.

-Kokmateriāls.

-Plēnes bloki, betons, armatūra.

-Lokšņu metāls, saplāksnis, utt.

-Urbji, zāģi, rokas instrumenti, utt.

- Metāllūžņi (dzaudzi metālluzņi tiek nogādāti uz arzemēm izkausēšanai).

-Plastmasas granulu mucas.

-Dārzeņi, augļi.

-Konservēta pārtika.

-Žāvēta pārtika.

-Cigaretes, citi tabakas izstrādājumi.

- Degviela.

-Biroja piederumi.

-Rezerves daļas.

-Apģērbs. 


Tēma atjaunota 25.10.2021

Tā jebkurā brīdi var tikt rediģēta, spēlētāju un administrācijas pienākums ir sekot līdzi tās attīstībai.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 27. februārī, 15:46.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 14:45
0
post

V

Oficiālā karte.

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2020. gada 17. februārī, 14:46.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2021. gada 25. oktobrī, 20:56
1
post

Konteineru uzlaušanas opcijas.

1. variants

Elektriskā leņķa slīpmašina ar Li-Oh 18voltu strāvas krātuvi.

 

2.variants

Liela izmēra metāla sķeres

Nepieciešams laicīgi sagatavojot instrumentus , lai veiksmīgi spētu uzlauzt konteineru.
Ar kvaliatīvu lomuspēles atēlošanu lietojot /luck /chance varēs iekļūt konteinerī.
Izvertējot konteinera lokāciju tiks noteikta bīstamības pakāpe, tadejādi tiek piesaistīts policijas departaments kurā var sastavēt četras līdz astoņas ekipāžas.

3.variants

Pārvietojamā stativā uz riteņiem ir ir divi spiediena baloni (skābeklis/gāze) izmantojot šo ķīmisko reakciju ir iespējams izskausēt metālu ļoti ātrā laikā.

Lai lietotu šo opciju ir laicīgi jāsagatavo visi nepieciešami instrumenti, rīki, lai veiksmīgi spētu realizēt zadzību.
 


4.variants

Urbjmašīna ar perferātora funkciju  darbojās uz Li-Oh tipa strāvas krātuvēm un 18voltu strāvas sistēmu.

Skaļa metode, bet efektīva, lai panāktu slēdzenes deformāciju.
 

Šī informācija var tikt rediģēta jebkurā laikā un var tikt pievienotas jaunas opcijas, lai būtu plašāks izvēles klāsts.

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2021. gada 25. oktobrī, 21:33.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts Vakar, 15:17
Pievienots, 2022. gada 20. martā, 14:52
0
post

Konteineru līmeņu sistēma.

Sistēma ne līdz galam ir izdomāta, tāpēc papildināšu to ar līmeņu sistēmu un riska varbūtību atkarībā pret konteineru līmeņiem, lai sabalansētu materiālu iegūšanu serverī. Frakcijas, kuras ir izmantojušas jau konteineru zādzības, tām frakcijām tiks resetotas līmeņu grupas 1 līmenis.

 

Līmenis 1 - konteinera saturs niecīgs, mazvērtīgs, riska varbūtība zema, PD klātbūtne netiek iesaistīta, ja konteineru uzlaušana tiek veikta pārdomāta. 

Lietas kuras ir iespējams iegūt no konteinera: veikalu, bāru, sadzīves priekšmetu preču lietas, visāda brand cigaretes, plastmasas granulu mucas, pārtika ( dzērieni, ēdieni kuri ir pieejami serverī ).

 

Līmenis 2 - konteinera saturā iespēja atrast vidēja ranka preces, riska varbūtība palielināta, PD tiek nodota niecīga informācija par konteinera uzlaušanu, PD netiek iesaistīts tiešā konteinera uzlaušanas situācijā, ja situācijas dalībnieki veic uzlaušanu pārdomāti.

 

Lietas kuras iespējams iegūt no konteinera: degviela, apģērbi ( zemas, vidējas un augstas klases brandu apģērbi 1'000 - 10'000$ vērtībā ), rezerves daļas ( riteņi, mehāniķu piederumi 500 - 2'500$ vērtībā ), metāllūžņi - daudzumu/svaru nosaka situācijas vērotājs, cena attiecīga pret nodošanas punkta tirgu, veikalu, bāru, elektronikas, sadzīves priekšmetu preču lietas kuras ir pieejamas serverī, riteņi, motocikli arī to detaļas, kokmateriāls ( daudzuma/svaru nosaka situācijas vērotājs, cena /2 pret metāllūžņu cenu, iespēja izmantot kā pasīvā roleplay elementu arī ).

 

Līmenis 3 - konteinera saturā ir iespēja atrast augsta / vidēja ranka preces, riska varbūtība liela, PD / apsargi ( reāli cilvēki tiek iesaistīti situācijā ) apsargā noteikto konteinera zonu, svarīga informācija tiek nodota tālākai izmeklēšanai PD.

Lietas kuras iespējams iegūt no konteinera: narkotikas, narkotiku stādi vai sēklas, ķimiskās vielas, kas tiek izmantotas narkotiku ražošānā, ieroči, atsevišķas ieroču sastāvdaļas, munīcija, balistiskās vestes, automašinas(zema, vidēja, augstas, retas), automašinu dzinēji, dzinēju komponenti, bamperi, spoleri, audio sistēmas u.c ( 20'000 - 150'000$ vērtībā), aksesuāri, dārglietas, pulksteņi, rotaslietas, metāllūžņi ( 20'000 - 50'000$ vērtībā ), augstas klases apģērbu brandi( 2'500 - 25'000$ vērtībā ), žetoni, interjeru atslēgas ( 10'000 - 50'000$ vērtībā )

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 256 ( 1165 skatījumi )
ELSB, LerryS, dandijs, Sharper, sweex, MaryJane, Rabarber, Danuksss, kadzis, Zariinjsh, Loews, Tonijs, everest, Tommy, Spazzyy, 518293182, nauriks, naurz, Caster, Collins, edza_500, treikals, Rendiijs, Sneaky, Ryan Gosling, rackzz‎‎‎, Guzman , 9Boz, Gozmit, Admiiiks, Tropkillaz, archaa, raymanins, aaa34, Nexo, Anton Vasily, wiii, klassiks, sencis., sluker, zayac, SANLA, BlackoutGT, Martello, SNAKE, Ricins, HandlexY, jur, Liepinshh, Saulgreezy, Jitzie, Draugs, ivanovs, rnand, Uziks, Lil Puz1ts, sukamaniramurs, Jello, Kiwix, hoodsta, RaivoKR, beglis, ČIGĀNS 3310, FAMILIARITY, Kapracis, Niknaaks, Ekskluzīvais, Assassin, Ofkors, Twizzy, MonopolsS, PETER1ZZ, Valchhaaa, TrustR, raivorijs, daunars, Sardze, Shade59, Криля, CarD, 7n4_, CiMBo, FalkeLV, radiojuniors, mākonis, Varde, Kuzmics, Extazy, LVnooB, jurislips, Chester, pidars, Strepchy, kristers123, rackzz, punch, qtecc1, Negro, marats, amiz, kristaps_hokage, Zatlerzaurs, snopijs, astr0q, Freedy, Kareem_Young, dmer777, pivuks, joberis, Enija, samantiina, Arhimēds Pitagors, Melnais, Swufy, siera_torte, MustanK, plaksters, DriverOG, Scrubs, draiver, ツARMISSツ, niksniklaavss, heii55, yanchux, Luwii, balenciaga, uravnobeshen, Zexity, MrLa!pa, KMPKING, Kn0w, ent1tyy, Bosch, marcisxd, Mentos, Mr.Latvian, hoodrat, timaballs, Sicitisss, Skrevele, HENKONZ, smeeriite, Čivrix, Mitrais, Bridges, Twulkz, smifnwessun, Kristherz, ricis, bigboi dude, MarkusBlad, Monkijs, Murish, Kristers, girts, Žirgan, Dante, kanepe, shakuriox, asdsasdass, Eikosha, VeryRareHenny, krist3rs, Hennessy-, Raivic, Efrehs, RainersK, Ceikaa, dazex, derkijs, LaMpAcKa, experts61, LUĪZE, fletcher2, Logix, LogiTec, mamba yeaz, Infernus, command, ArtursLV, Rudzha, xvizits, Markuss777, PUFFLV, Gangsta, sippa, RavenS, Raivis, OnsY, Lauronja, Angelis, Mayans M.C, tavsmurgs, bonero, wolfenstein, Nikko1881, rosearch, Laurz, Lauris29, candyx, dqlepey^^, Zeroboss, LilsUzijs, Chill, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, juppi, Ciekurs, mopz, Naureeens, Kazhiks, buffrider, ttt, JayB, Devitais, qqlaurisqq, Savage, Pluto, Sestais, 2Pac, rardrok, FizzyS, shiimanis, Exos, SmeukWueed, Vitautas, Maruss, ble, DarkDreams, LVcookiesLV, Pishkaa, R4LF1NS, Karchiks, , bLank, Poseidons, Rembo, Skullixzz, BD_Gauntlet, qwin, Artix, FRIDAY, Radiators, SamoT420, Straikers, Dinčaa, Durdulis, Castellani, Daave, MMD, bandits, GaraiS, wazijs, Oskars, Animals, Nilucis, FL3X