Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Sergejs
Iepriekšējie nickname:RastA
Tavs vecums:30+
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:LSAK Vadītājs.
Pieredze kā Gamemaster:Pieredze ir Bagātīga.
Pieredze Roleplay jomā:Pieredze RolePlay ir aptuveni 7 gadi no DGA un EXS laikiem.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):ir daži bet ir nepatiess.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://files.fm/u/nfpuaztt" target="_blank">https://files.fm/u/nfpuaztt
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Sveiciens Visiem Esmu RastA nāku no Dobeles Piedzimu Dobeles un Apkārtnes Slimnīcā dzīvoju kopš dzimšanas pie Omes ar laiku pārvācos pie mammas.Mācījos sākumā Auces Vidusskolā no 1-4 klasei,vēlāk pārvācos atpakaļ uz Dobeli kur tālāk turpināju mācīties no 5-7 klasei. Slimību dēļ nācās pārvākties uz Juglas Sanatorijas Skolu.Juglas Sanatoriju skolā nomācījos pārējos skolas gadus.Slimību dēļ ļoti bieži slimnīcās gulēju dēļ ārstu kļūdām dzemdību laikā.Šobrīd ciemojos pie mammas Laukos septembrī došos atpakaļ uz Dobeli tur palikšu dzīvot.Mani aizrauj Makšķerēšana kaut esmu noslinkojies un makšķerēt jau nedodos kādu laiku.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?Vēlos nodot savas RolePlay zināšanas jaunajiem spēlētājiem.Vēlos samazināt Serverī NRP līmeni.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Vēlos Apmācīt un ieskaidrot Jaunajiem Spēlētājiem RolePlay terminus,vēlos apmācīt un iegalvot tiem ka ar RolePlay zināšanām spēle ir jautrāka labāka kvalitatīvāka.Vēlos pierādīt ka bez RP zināšanām spēle nav tik efektīva un nav tik jautra.Vēlos nepieļaut ka spēlētāji veido RP Avoid un NRP.Vienu vārd sakot vēlos izdarīt visu lai MTA.KICK.LV samazinās NRP līmenis. Vēlos lai Kick atšķiras no citiem blakus Projektiem ar RolePlay zināšanu un Izaugsmi.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:Saprotu.
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*Sapratu
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Holy shit,sākam-Pieteikums ir uz ātro uzrakstīts,maksimums aizņema 3 minūšu laiku,vairakas gramatiskas kļūdas,nepiesaistija tava motivācijas vēstule,es uzskatu,ka tev šis amats nav vajadzīgs.
-EDIT-Ogho gudra doma no tevis,es arī māku editot histrory,bet man tas nav vajadzīgs-PRET
-PRET-
-T/C-
Būšu PAR, domāju ka spēsi apmācīt visus jauniņos.
Es arī PAR domāju ka spēs visus GM darbus izdarīt un norm čalis
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Es likšu stipri -PRET dēļ šitiem Screeniem ;d
Animal u are funny
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Dodu rīktīgu sarkanu _PRET,par šitiem SS'iem
Lieku -PRET Redzot SS Liekas Ka Nebusi Labs GM
Pret, savos 30+ gados esi pārāk nesavaldīgs, par gramatiku vispār nerunāsim..
Ajailus no /history slēp. pieteikums nepiesaistīja.
Veiksmi.
NE PALDIES XD
Pēdējo reizi, kad tu biji administrācijā varanusā, ja man neviļ atmiņa Orakls izmeta tevi ārā pēc ļoti īsa laika perioda, jo tu ārdijies, kas jau tad radīja sliktu priekšstatu par tevi un tavu uzvedību. Būdams trīsdesmit ar kapeikām gadus vecs tu pat spēlē nevari būt pietiekami nopietns. Tev nevar uzticēt privilēģijas serverī.
Pieteikums nepiesaistīja, tāds pašvaks. history arī krāsots ciet, piedod, bet Anti.
cuvaks trisdesmit gados velas sedet starp 15yo berniem lmao
es loti gribetu tevi redzet staffa plz xdd
PAR
nekad neesmu bijis VARANUSA
Šis pieteikums ir ļoti švax, ir daudz labāki kandidāti par tevi
pret
Tukš tropiks. Es arī varu nokopēt 3 vāruds pie katra prasītā uzlikt. PRET!
Atvaino, bet es PRET, pie pieteikuma jau vareji piestradat daudz vairak, stastus tomer nav nekads ļēvais, lai tiktu kurš katrs.
Pret! Ļoti nesavaldīgs, kā arī history ir krāsojis ciet!
Kasparsrims, HENKONZ, PETER1ZZ, Jitzie, DJ quack, Assassin, Raivis, MarkusBlad, Suprīīīms, Ricins, dandijs, Kriksis, ivanovs, KEEPER, LogiTec, , kidpromil, Vitautas, bLank, MadYoga, Guzman , klaxzy, GeNesiS, FL3X, IceKing, bighomie status, iksde123, Kiwix, Scrubs, realduksitis, sippa, swolex, Pluto, Karchiks, Redman, Artix, Growsmile, SmokeY, 9Boz, tirpeklis, RastA, Ofkors, yanchux, GoblinX, Ērms, Kristherz, teoy, 7n4_, Čivrix, Animals, Tomss, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Angelis, olol123, awwkdo, babushka, Bridges, Hačiko, Fushion Lv, iMett, Melnais, Luwii, Venom, kenixzx™, 50bulletstrokis, rosearch, 518293182, Tankists, TrustR, NXTHING, SkyLine, walZ, Chill, TheKeneddy, Daave, Valchhaaa