Kērtiss Pols uzauga Los Santos. Savas bērnības laikā viņš dzīvojadaudzās dažādās priekšpilsētās, tāpēc nekad tā īsti neatrada bandu.Viņš devās no Idlvudas uz Sevilju un uz Colinas, tāpēc vienmēr bijaapkārt bandām un var darbībai. Vidusskolas laikā viņš lika vārdu sev,pārdodot narkotikas, kur dabūja iesauku “CP”. Kad viņš bija beidzisvidusskolu, viņam un mātei nācās vēlreiz pārcelties uz kādu dzīvokliArbor Vitae ielā, Idlvudā. Viņš sāka pārdot narkotikas un pat sāka ķertiespie ieroču tirdzniecības. Viņš sāka pelnīt daudz naudas.
Arbor Vitae ielas un Artesijas avēnijas stūris
CP lika tik daudz naudas, ka varēja nopirkt mātei dzīvokli pilsētasrietumu pusē, prom no kapuces. Pēc tam, kad māte bija izvākusies, viņšpārvietoja savu komandu uz dzīvokli Arbor Vitae ielā Idlgreen. Viņi sākanarkotiku un ieroču tirdzniecības operāciju ārā no dzīvokļa. Pirms viņi touzzināja, CP un viņa komanda nopelnīja daudz naudas.Tā nu viņi sākapieņemt darbā grupas dalībniekus un sāka karāties Arbor Vitae ielā. No Alhambras uz stūra bija daudz satiksmes, tāpēc tas darbojāsnevainojami. Viņi negribēja atdot Ziedu vai Kripsu, tāpēc nolēma kļūt par Blēžiem, Sārtsaidas krogiem.
((OOC))
Mēģinām piedalīties ielu bandā Arbor Vitae Street, Idlewood. Es gaidustingru lomu ap kapuci. Ja vēlaties pievienoties, saglabājiet IC unmēģiniet satikt dalībnieku, kas karājas ap Arbor Vitae ielu.
Topiku pagaidām iesaldēt,kamēr vēl nēēsmu saņēmis Unban,kad visticamāk būšu saņēmis Unban Topiku atsladēs,bet vēl nav dots gala lēmums,tākā turam īkšķus..
loti zel, ka sai organizacijai netika dota iespeja, lai izceltos
@Ērms @Ofkors @AngelXD un citiem Jauku vakaru cerams uzklausījāt mani un nebījāt gaidījuši to ko rakstīju Chatbox,jo būtu pateicīgs un atveidot normālu lomuspēli,ko esat vien gaidījuši no manis.Jauku vakaru zēni,
Es Jūtu Ka nebūs labi.
@Tankists tici man esmu mainījies un tiks atveidota normāla lomuspēle
paldies lūdzu vēl memes lieciet 🔥💀💀
Nihuja gangsteri ar btuņuvestem
Neliels RP no personas nozagšana:Elizabet Kingstone
ka jau twix atradis ko partulkot un to pasu nemak izdarit- zogot . Šim cuvakam pat 2.ciparu IQ nav, lai kaut vienu normalu teikumu uzrakstitu.
klassiks, CiMBo, Jitzie, RainersK, amsterdam, pidars, archaa, Murish, alexdell2, LUĪZE, Sneaky, Angelis, ivanovs, wolfenstein, Guzman , UMEH, Cosmoss, yanchux, babushka, Ērms, labdaris, Sen1te, swolex, Ofkors, Fushion Lv, asdasdasd, gg_Billy_gg, Valchhaaa, SNAKE, rudups, MadYoga, 9Boz, amatieris16, Growsmile, Sestais, Karchiks, Tommy, Uxi03, Ralphyy, JayB, SmokeY, n1k0lajsxd, sippa, Megiii, Ricins, ......, Daniels, ExspresLV, 518293182, Fosiks, Vitautas, DeezyLv, Tominsh, GeNesiS, Animals, bLank, SkyLine, IceKing, BANNED, ForesT, Roxbyyy, TheKeneddy, Daave, Biggy, dazex, Nezinkas, Kiwix, Kapcings, 7n4_, buddyy, Tankists, Rupucis, Kristherz, Čivrix, Artix, bighomie status, Devitais, klaxzy, Scrubs, jjackott, NiksMcCherryLV, walZ, Rūdolfs, LogiTec, realduksitis, naurz, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Luwii, Brazy, Ebetite, Melnais, FL3X, 50bulletstrokis, tirpeklis, Redman, Assassin, NXTHING, Tomasskebab, iksde123, GoblinX, Bocmanis, Venom, Pluto, blaze