Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x ] nav vispār.
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x ]22 gadi.
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [- ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Renārs
Iepriekšējie nickname:nav tādi man ir viens nickaneme ucp.
Tavs vecums:22
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:
Billi Broudus
Sanchez Verona
Pieredze kā Gamemaster:ir pieredzē sen atpakaļ pirms vairākiem gadiem vienā komūna kuru vadija echenlv moka un arturs ulmanis man liekās zināsit to komūnu.
Pieredze Roleplay jomā:Jā ir patīk izdomāt jaunas lietas roleplay.Pašlaik vadu vienu f3 bet tur ir liels bardaks un vajag sakārtot visu tur tas ir mans primārais mērķis tagad rp ziņa.Spēleju rp jau 5gadus bet šeit kick praktiski būs gads drīz.Atnācu uz kick.lv deļ roleplay nevis money rush un tādam lietām.no naudas nav jēgas rp ja tevi neciena un pats nemāki rp.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):ne nesmu.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):https://imgur.com/a/6Mo2syT">https://imgur.com/a/6Mo2syT
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Sveiki mani sauc Renārs jeb kā mani dēve 9boz makaveli.Teikšu godīgi ja nedzeru sežu mta no 4 diena līdz 4nakti kā kuru reizi.Jo nav ko citu spēlet uz pc.Patīk uzpēlet pc ipaši kick.lv mta nepatīk ka cilvēki trole un it īpaši tādi cilvēki kā scoupe un kūdijs paldies dievam kūdijs nespēle šeit sež višš mēnešniekos.Mācos Kūldīgas tehnikumā pa pavāru.Runāju bieži ari discorda.Mīlu šo komūnu un cilvēkus jo nav vezis.-------Links uz sasveicināšanos šeit blakus pilns bio pa mani.
https://mta.kick.lv/forums/topi…es/?post=10354">https://mta.kick.lv/forums/topi…es/?post=10354
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?Mani piesaista tas kā vēlos kaut ko labu darīt servera labā.Redzu daudz nekārtības.9boz teica piesakies pa gm nu labi izdomāju pieteikšos.Es vienkārši vēlos palīdzēt un komunicēt ar cilvēkiem serveri kā agrak vienā komūna pie echenlv.Zinu visus termiņus un labi saprotu rp kadreiz ari kicka esmu parkāpis kādu termiņu būšu godīgs bet tur jā pārkapu tur bija sarežģita situācija.Es netaisu konfliktus ar nevienu serveri man īsti vienalga ka kāds pa mani kaut ko saka.Vēlos pieteikties pa gm un tāja paša laika rpot un mācit citus.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Sveiki Esmu tankists un es izvirzu savu kanditatūru jo man patīk šis serveris un šeit nav vēzis.Esmu pieredzējis kā rp skolotājs citos senos projektos kas bija pirms 3 vai 3 gadiem.Esmu aktīvs parasti pa darba dienām.Sežu drotoju pie pc mta kickā.Ir pieredze apmācit cilvēkus īpaši kad kāds piesakās uz mehaniķu spējam vai.Vajag kādai personai ieskaidrot termiņus.Zinu visas komandas un apzinos katrai komandai sekas.Jabūt viemēr pieradijumi pirms kādu forceapo vai kaut ko citu.Apzinos to ka gm un admini nedrīkst izmantot savā laba komandas.Jo kāda jēga no tā vispār.Man patīk izspalīdzet esmu atsaucīgs nēsmu slinks nesežu afk bieži kaut ko daru spēlē.Es Vēlos pierādit sevi kā rp skolotājs.Vēlos ari manīt kaut ko tieši būšu skarbs ari ja kāds pārkāps termiņu viemēr fraps un f12 varu ieslēgt.Zinu ka pēdeja laikā nebiju on tas bija tapēc ka bija nočakarejies pc un aicināja uz tusiņiem.Tagad esmu visulaiku on un jaskārto ari lietas rp ziņa f3.Esmu gatavs uz visu lai palīdzetu kaut kā šajam komūnam jo šeit ir manas mājas.Ja pieņemsit norādiet kā varu palīdzet un es palīdzēšu spēle.Nesmu atsaldenis kas uzmetīs kādam bet vajag ari saprātīgi palūgt.Ja man ateiks man vienālga es jus tāpatas visus mīlu forši cilvēki šeit ir.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:ja
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
22 gadi un šāda gramatika? Labi, ne par to stāsts, neesmu īsti iepriecināts ar tavām RP prasmēm un loģisko domāšanu, kas tiešām ir nepieciešams šim statusam. (Pēc pieredzes saku), pieteikums švaks, jo viss kam esi rūpīgi un laikietilpīgi piegājis, ir motivācijas vēstule, kurā ir masīvs daudzums ar drukas kļūdām, šie arī ir iemesli, kādēļ neatbalstīšu tavu kandidatūru.
Likšu šoreiz pret, bet nenokar degunu. Veiksmi.
lai iet par, patika topiks
- If you don't like me then i'm sorry -
Pret! nezinu kā ar traģiskām RP prasmēm kādu apmācīsi.
PAR!!!! 100% Labi erpo piederies
Bambusa Lācītis
Lasot tavu pieteikumu svārstījos starp Par un Pret, taču galu galā, visi esam cilvēki, un ir jādod iespēja sevi parādīt. Došu Rekomendāciju!
Veiksmi
fujax
CANCER
Hehe, biju pie sevis apdomājies par to vai likt rekomendāciju, vai ne, tomēr biju izlēmis, ka likšu PAR, neskatoties uz tavu gramatiku, tomēr ceru, ka nedarīsi huinu,lai gan es pats nesmu tas labais,Veiksmi iekarot statusu.
Es Likeu PAR visi doma kad čalis nemak, es erpoju kopa ar viņu, un redzu kad puika zin ko dara.
Iedošu PAR lai jau katrs izmeiģina ko jaunu savā dzīvē!
Lai jau pamēģina, pie gramatikas vajag piestrādāt, bet tomēr izjūtas uz rp ir labāka nekā vairumam, par.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
es izdomaju ielikt REC, jo tankeris aka Renars bus mans draugs!!!!!!
Ja tu sāksi rakstīt ka cilvēks un ievērot vismaz minimālās gramatikas normas, tad skaiti ka tev ir mana rekomendācija. Mācies un māci arī citus.
par! rp ir viens no labajiem, nenāk no pagraba kur vis pūst nau aukstuma
7n4_
es saku pret, jo ja tankistu jeb renāru paņems gamemasters amatā, nebūs labi. Nespēs sniegt pareizu lēmumu ar gramatikas pareizrakstību, ātri aizsvilsies.
young and inexpert, looking to the future.
Par, lai iet vecais, tiekamies ielas
Došu par esmu redzējis no tevis labas organizācijas un labi sarunājies ar cilvēkiem,arī ir diezgan labas roleplay prasmes
cau
Sveiks, Tankists!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi pieņemt, balstoties uz administrācijas sniegtajiem par, redzams, ka pie pieteikuma ir "bišķīt" piestrādāts, bet ar izņemumu, uz pārbaudes laiku, 1 patiesa sūdzība, automātiski, bez brīdinājuma tiec izmests, tiksi serverī vērtos.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
Kristofers, Jitzie, daunars, 518293182, dandijs, archaa, nauriks, Durdulis, A1, Kristherz, bLank, experts61, ivanovs, Skrevele, Artix, Guzman , Kazhiks, Angelis, GoblinX, KrazeY, Tankists, Sestais, LogiTec, Assassin, NXTHING, Bocmanis, Krisic, iMett, bighomie status, Flomits, Bridges, Daave, Ofkors, TrustR, amatieris16, yanchux, Spriditis, IceKing, Kiwix, Melnais, Ērms, 7n4_, sippa, Flexy, iksde123, panelis, JayB, SmokeY, HUMMER, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Venom, 9Boz, cibalv, FL3X, Megiii, TheKeneddy, FreshCat, Miksens, teoy, klaxzy, Animals, ayeerpers, Laurz, blaze, Dinčaa, hans, Daniels, swolex, huga4life, Valchhaaa, cvdzijden, Nikucis