Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]
Anketa
Vārds: Jānis
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav
Izveidoto personāžu saraksts:
Russell Cardillo
Leon Peterson
Janis Petersons
Felix Peterson
Aivar Peterson
Pieredze šāda veida amatā:
Savālaikā biju tīri labs admins samp komunos
Pieredze lomuspēles jomā:
6/7 gadi spēlējot samp komūnos
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule:
Kāpēc vēlos kļūt par adminu un ko es spēšu piedāvāt?
Skatoties pašreizējo administratoru aktivitāti ir diezgan bēdīgi, nu labi, serverī arī cilveki maz, pat uzprasot dazam labam adminam lai palīdz vini nezin ko darīt, prot vien lidot un braukāt ar saviem meršiem pa igs teritoriju, iepis siena un saplesh savu mersi, fiksi salabo un aizbrauc talak.
Es būtu labs kandidāts, spēšu piedāvāt savas zināšanas ko esmu ieguvis spelejot šeit, proti, to ko dazs labs admins pat nezin. Palidzet šī komūna spēlētājiem un protams ari adminiem kas zin tik ka lidot virs igs.
Spēju diezgan loģiski domāt, nekā parējie kas tadat ar satusu sēž un laimi gaida, reportus tik krāj lai butu paaugstinajums vai kas.
Uzskatu ka būšu labs kandidāts uz šo statusu, diezgan aktīvs serverī, jauks un laipns, protams ja nenokaitin, un ka minēju iepriekš-loģiski domājoš.
Ar cieņu Leonchiks
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Ja jitzie ir gm tad sis ari bus labs, par
Atteikts, TC!
janis lsaka, jūsu pieteikums tiek akceptēts lūdzu sazināties ar augstākstāvošām personām, lai saņemt savu statusu.
Leonchiks
te nekā nav
Logoff rp laika
Nebus veciit!!
XDDDDD,nā ni,nebus nebus,history arī piedirsts ar diezgan spilgtiem jailiem + tev iekš foruma pat avatārs nav uzlikts XD
Aktivitāte ir viens pluss, bet tajā pašā laikā tev ir kādi desmit mīnusi, spēlē materiāla pēc, neizproti gluži RP un loģiskā domāšana reizēm nav tava spēcīgā puse. Nav jēgas pieņemt cilvēkus kuri paši vēl īsti nesaprot ko dara serverī un ko grib darīt, statuss būs vienkārši liels traucēklis kas problemātiski bremzēs tavu attīstību roleplay ziņā. Jums būtu jāsaprot, ka materiāls nav vienīgā lieta uz ko tiekties serverī un pēc statu RR rakstīt pieteikumu arī nebija glīti, jo cik sapratu no pārējiem, tad historijs nebija tīrs. Īsumā pagaidām tev šis statuss nav vajadzīgs, paspēlē, pierādi sevi mums, ka tomēr tu esi cienīts šim amatam un tad raksti velreiz. Noraidīts.
@krazy , ja nav foruma avatars nevar but admins?
poh par, sliktak tapat nevar but.
Disrespekte sastavu un megini vel pieteikties.
neesmu tevi redzējis iekš spēles , kā arī forumā redzu pirmo un visdrīzāk kad pēdējo reizi
labākais ko esmu lasījis , -rep & mission failed draugs mans
ko tas nozīmē ? pareizi - tas nozīmē pret
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Ja jitzie ir gm tad sis ari bus labs, par
Bik piebildīšu par to history sarakstu, forceapp un viens logoff ir fufelis, forceapp iedeva jo 2 citi darija hujnu un es kip tur ari biju uz 2 minutem, viss ko dariju ir braukaju ar savu auto, pilnigi neko sliktu/trollisku nedarot. Logoff pedejais ir ka mani itka menti kera, internets nolagoja un nepamaniju ka vins tur kaut kur vispar ir bijis.
Neko nevaru pateikt, bet šis bija labākais 23. Novembra 2021.gada joks.
Neatbilstošs kandidāts, pilnībā nezināms fujaks, pieteikums huiņa, atbild pieteikuma uz sūdu. Pret.
Tu "motivacija" nodirsi adminus, pats nesaproti ka, tevi pieņemot(kas nenotiks) tu pats duty sedesi un pats vien fixosi sev mašīnu (/respawnveh /getveh) un panemsi reportus kuriem nevari palidzet.
Un tu nevari nepamanit, ka tev ir ajails jo tu viņu atsedēji, taka ieberzies pats sevi melojot attaisnoji.
čau, janka
nepatik pieteikums, pret
fujax
Skatos ka nevienam nepatīk kas notiek serverī (ta motivacijas vestule), ja kko par rp dirš, ta nu piedod mans draugs, te rp cik esmu redzejis ir kad kraso mashinu mehs, pedejas 3x pat neerpoja... Raivi, kas geica ka nemsu reportis uz kuriem nevaresu atbildet, parasti on bij kkadi 6-7 admini un 8reporti kas stav kkadas 20min un.bij visiem tiri poh, mashinas salabot? Nahuj? Tik nesaki ka admini nelabo savas misen3s, ieej nakti on un redzesi ik pa 3min tik salabo sev mashinu, nesaukshu vardos nevieno.
amsterdam, gerachnik, nauriks, Kristiāns, Assassin, Kristherz, Jony, figura, Ryan Gosling, Leonchiks, LUĪZE, depozits, UMEH, samantiina, dandijs, 518293182, Twizzy, Hyper, DigitalZeezek, jurislips, duman, ivanovs, W22D, Jitzie, cyber, Jello, hustlerx, Guzman , timaballs, Bosch, Tomijs, Mentos, qtecc1, radiojuniors, ForesT, Apple547, Psychicaut, Origo Urla, Strepchy, Fermeris, Kareem_Young, Maruzha, PETER1ZZ, disrespectful, sippa, Osmans, LMD, Gozmit, ELSB, rackzz, marats, heii55, mākonis, naurz, abolinsraivo, DidzzyS, sukamaniramurs, niksniklaavss, annija, Sestais, bLank, Tējaaa, raivorijs, Scrubs, Murish, RainersK, yanchux, archaa, Angelis, FalkeLV, cjoma, Kriksis, Ricins, FL3X, balenciaga, Kapracis, sluker, KasParNa*uj?, friend of deer, Arhimēds Pitagors, Sicitisss, Draugs, TheShadowLV, diletants, 💜 Tvaiciņš 💜