Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]
Anketa
Vārds: Raivis
Vecums:15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): NAV
Izveidoto personāžu saraksts:
Ralph Stefanson(LSPD-PO2)
James Stefanson(TLL Customs-Vecākais mehāniķis) https://mta.kick.lv/forums/topi…mes-stefanson/
Frank Crow(Bomzītis) https://mta.kick.lv/forums/topi…ow/?post=64613
Ralph Jackson(15 BLVD Cathay Criminals)
Jakson Flames(Rollin 30s Harlem Crips)
Josh Noa(Diesel Auto-Līdzīpašnieks)
Pieredze šāda veida amatā: Pieredzes diemžēll nav, bet nelielu daļu komandas zinu.
Pieredze lomuspēles jomā: RP sāku kick no 0, pašlaik esmu strauji visu apguvis.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/HhW8uCJ
Motivācijas vēstule: Ka jau teicu, RP esmu sācis no nulles, kad sāku spēlēt no RP neko nebiju sapratis, bet ar laiku apguvu visu. RP esmu apguvis tikai kick.lv. Kad saku, /me un /do komandas nesapratu vispār, tādēļ izsaucu adminstratoru, lai man to apmāca, mani ļoti labi adminstrators apmācija, kad apmācija biju diezgan labi apguvis komandas un varējū sākt erpot ko lielāk. Esot uzraugs apmācīšu citus, kā apmācija mani, jo kad mani apmācija, mana lomuspēle strauji uzlabojās. Vairāk attēloju legālus tēlus, bet nelegali tēli man nav sveši, tos diezgan bieži arī attēloju. Noteikumus pārzinu diezgan labi, jo kad ir bijis brīvs brīdis, vairākas reizes esmu gan fourum, gan f1 lasijis noteikumus. OOC esmu spējīgs savaldīties un neuzsāku strīdus, cenšos būt
pieklājīgs un nevienu neaizvainoju, cienu citus šī komūna spēlētājus. Pēdējā laikā esmu kļuvis aktīvāks, esmu arī aktīvs naktīs un dienās brīvajā laikā un iekš spēles arī ir brīvais laiks, kuru es varu pavadītkādu apmācot, nevis vienkārši ar auto vizinoties apkārt. Ticu, ka spēšu sevi pierādīt, kā labu uzraugu. Esmu pārliecināts, ka tikšu galā ar uzrauga pienākumiem. Man ir savs raksturs necenšos būt kā citi. Kopš iepriekšējā pieteikuma esmu daudz mācijies, apguvis jaunas prasmes, visādās jomās, no kļūdām esmu mācijies un tās vairs
nepieļaušu. Esot uzraugs uzlabošu lomuspēli citiem un sev.
Ja nepieciešams lūk arī sasveicināšanās topiks:https://mta.kick.lv/forums/topi…sveiki-visiem/
EDIT: history links negāja
Izklausies apasnijs, uzraug Raivi. Dodu rekomendāciju. Uvazuha
Izklausies sakarīgs, ir daži mīnusi , runājot dc liecies forš izpalīdzīgs, lai jau iet par, veiksmi.
Tā jau Tu esi diezgan sakarīgs čalis, erpot arī māki. Došu tev to zaļo gaismu PAR
Šo reiz iedošu par, teiksiet kāpēc?
Čalis erpo PD un ar to pietiek laiks, gan TLL un arī pietiek laiks.
Erpo sakarīgi un pareizi.
PAR,zinu tevi ļoti labi un rp prasmes ir labas,spēsi apmācīt citus gl😊
Cik saprotu, esi apguvis pamatus nesen tikai, tas nav pietiekami diemžēl, lai orientētos visādās situācijas un atbilstoši spētu atbildēt.
Aktīvs gan esi ar visiem personāžiem, turpini sevi pierādīt un ar laiku redzēs, amats tikai traucētu tev pilnvērtīgi attīstīties,
noraidīts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
samantiina, Draugs, Murish, Jitzie, raivorijs, Matisons, KasParNa*uj?, MaryJane, ELSB, Skrevele, 518293182, flinstons, Nuwzys, naurz, Gozmit, klassiks, RageQ, CiMBo, yanchux, 💜 Tvaiciņš 💜, martinsh, Artix, Čivrix, Haseeb, Gonzalez, Raivis, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Scrubs, Memorie, RainersK, N1ce7ry, Negro, draiver, LuckyDonut, baltaisneggeris, Twizzy, Bosch, beglis, bLank, Dinčaa, Assassin, ivanovs, gxngmember, ForesT, silvia, annija, sippa, TrustR, ! starxzs, Gangsta, Hačiko, shimpanze, Kristers, Devitais, nauriks, Biezaputra, Norbis, archaa, niksniklaavss, Loews, Bridges, 9Boz, dandijs, timaballs, MarkusBlad, DidzzyS, 7n4_, FalkeLV, marats, Tējaaa, Sc4rLV, SHIT, tavsmurgs, daunars, Swufy, Dayzer, Ryan Gosling, windowsxp, Tominsh, Dawitos, Steezijs, uravnobeshen, Laurz, Enija, Maruzha, awwkdo, LMD, Origo Urla, EBK, Angelis, LUĪZE, Lauris29, Sneaky, hoodsta, Ekskluzīvais, qtecc1, DOLARS, Tropkillaz, BigBrain, PETER1ZZ, Castellani, Varde, Dieggo, Sestais