bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
11
7
topic
James Stefanson
raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 27. februārī, 13:31

1996.gada 4.janvārī Los Santos slimnīcā piedzima šis bērns un mamma viņu nosauca par James Stefanson. Sākumā James dzīvoja mazā lauku mājiņā nabadzīgā ģimenē, tēvam bija veca mašīna ar kuru James no 12gadu vecuma trenējās braukt pa pļavām. James bija vientuļš, jo tuvuma nebija neviena cita drauga un James draugu sākumā nebija. 15gadu vecumā James ieguva savu pirmo telefonu, viņš tajā sērfoja pa internetu un daudz lasija rakstus par pasākumiem Los Santos. James mammai bieži jautāja vai nevar aizbraukt uz Los Santos uz kādu pasākumu, bet mamma atteica, jo nebija pietiekami naudas bendzīnam.Kad James palika 18gadi tad viņš izdomāja paņemt savu vello un aizbraukt uz Los Santos, kur viņš nolika autovadītāja tiesības. James par savu iekrāto naudu nopirka pirmo auto- Mercedes. Un tad viņam sākās pieauguša vīra dzīe pilsētā.

Nodarbošanās:

Kad James nolika autovadītaja tiesības iestājās darbā par autobusa šoferi, kas viņam sākumā patika.Bet pēc laika viņš saprata, ka autobusa šoferis tomēr nav tik labs peļņas avots un izdomāja kļūt par mehāniķi, mehāniķa prasmes viņš guva no tēva, jo viņam lauku mājas auto plīsa ļoti bieži un vajadzēja salabot, lai varētu pārvedāt sienu. Tad viņš ar savu auto braukāja pa pilsētu līdz atrada servisu un tājā aizgāja uz interviju. Pēc intervijas James tika pieņemts darbā par mehāniķi.Pēc neliela laika James aizgāja strādāt uz citu servisu jo tas bankrotēja. Jaunais serviss James izsti nepatika, bet James nebija drošs vai vēlās pames šo vietu jo priekšnieks atri apvainojās un kļūst dusmīgs. Bet par laimi tam serviss nodega un James aizgāja no šī darba.James pus mēnesi bija palicis bez darba, un tad James izdomāja uzsākt savu biznesu un tas viņam izdevās, James izveidoja savu servisu kuru nosauca par I.R.workshop serviss darbojās labu laiku līdz parādijās daudz jaunu servisu un klienti kļuva arvien mazāk, līdz ar to servisu aizvēra. Tad James meklējot darbu atrada rakstu pat TLL Customs un aizgāja strādāt TLL kur viņam ļoti patīk kompānija un tur ieguva daudz jaunus darbus. Un tā līdz šim laikam James strādā TLL Customs par mehāniķi.

Auto:

James ir auto fans un viņam ļoti patīk braukātu un apskatīt auto. James ir īpaši iemīlejis BMW markas auto. Kad James pārvācās uz Los Santos viņš nopirka mercedes un strādāja par autobusa šoferi, kad James bija pietiekami sakrājis naudu viņš nopirka savu pirmo BMW E34 ar 2.0 dzinēju, pēc brīža viņš saprata, ka 2.0 ir par mazu. Tad kad pardeva BMW tad nopirka supra mk5 ar to braukājot James sakrāja labu naudu un brauca uz TLL corp skatīties jaunu auto. TLL ieraidzija E34 ar 3.5 dzinēju un tas viņam iepatikās. James nopirka to un to paturēja uz ļoti ilgu laiku. Pārdodot to viņak ļoti bija žēll bet James vēlējās kautko jaunu. Pārdodot to viņš nopirka r33 nissanu bet tas bija uz neilgu laiku, kamēr piekrāja naudu un iemainija pret E60. Ar E60 nobraukāja salīdzinoši neilgu laiku līdz to iemainīja pret F90 ar ko braukā vell šobrīd. James sakrāja lielu naudu un nopirka savu veco E60 kuru viņš iemainīja pret F90. Pēc neilga laika, kad James iekrāja diezgan daudz naudas, viņš swapoja savam E60 motoru no 2.0 uz 3.5d. Pēc swap James strādāja ļoti daudz un viņš piemaksāja naudu pie sava F90 un ieguva savā īpašumā vellvienu E60. Pašlaik James ir divu E60 īpašnieks.

Pēdējo reizi rediģēja raivorijs, 2021. gada 01. aprīlī, 13:20.

 

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 18m
Redzēts Vakar, 14:50
Pievienots, 2021. gada 27. februārī, 16:18
5
post

Kapēc pirmajā bildē iekš tēmas jau ir divi zaforsēti bumeri? Šitais character development ir nulle, var redzēt ka bembists

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2021. gada 02. martā, 11:55.

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 27. februārī, 23:40
1
post

Kārtējais bembists, spriežot pēc biogrāfijas.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 01. martā, 22:44
1
post

Mazs ieskats uz to, ar ko es nodarbojos

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. martā, 02:01
1
post

Ar draugu devāmies nelielā ceļojumā pa valsti.

Neliels ieskats tajā:

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 23:01
0
post

Ar draugu Edward abiem mums ir norakstīti BMW, ar kuriem mēs nepārvietojamies, bet šdien lai netraucētu stiksmei aizlaidām uz Las Venturas pusi vienkārši pabraukāties un izbaudīt ātrumu, jo abu auto ir diezgan ātri

 

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 23:33
0
post

Tā turpini, draugs. Tev viss izdosies, es jūtu.

Fucking yo shawty before she leavin

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 13. martā, 00:45
0
post

Pēc pēdējās tikšanās ar Edward, neesam nekur kopā braukuši un izbaudijuši mašīnas, bet šodien braukājoties gadijās satikties un izdomājām kopā aizbraukt uz Las Venturas un uzskrieties ar auto. Nesen man motoru swapoja no 2.0 uz 3.5D, bet nakamjā dienā, pēc auto savakšanas gadijās nopirkt vellvienu E60 kurš ir daudz jaudīgāks un nācās testē un tieši saskrējos ar Edward un pēc ka ar testējām auto uz ko tas spējīgs.

Ieskats tajā:

Ar draugu Edward labi pavadijām šo vakaru ar labiem auto, visiem iesaku ar draugiem aizbraukt kādu vakaru uz Las Venturas un izbaudīt auto īzsto jaudu

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 13. martā, 00:51
0
post

Iepriekšējā braucienā laikam bez liekas uzmanības nesanāca tādēļ mūs arī paspēja apturēt policija:

Vizinoties uzņēām skaistu foto:

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 13. martā, 06:17
3
post

Džekiņ, tas ir tēla dzīvesstāsts, tajā nav jāliek tikai tas kā Tu braukājies apkārt, vai vispārīgi tikai auto. Ja Tu rakstīsi čipošanu ar šādu dzīvesstāstu, Tevi maigi sakot pasūtīs - nahuj. Sāc likt ekrānšāviņus kuros nav redzami tikai jau pārforsēti autiņi. 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 20. martā, 01:24
0
post

 

2Pac
Lietotājs
331 atbildes forumā
Online: 15d 6h 58m
Redzēts 2022. gada 03. janvārī, 00:54
Pievienots, 2021. gada 20. martā, 01:48
2
post

Tēla dzīvesstāsts,nevis auto stāsts.

Nu man līdzīgs,bet ir arī kautkas no sevis.

Pēdējo reizi rediģēja 2Pac, 2021. gada 20. martā, 01:48.
raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 20. martā, 10:49
0
post

Tak beidzat lieki komentēt, varbūt mans tels ir vaidāk ieinteresēts auto. Manam tēlam nsv jābūt tādam kā jusu visiem "perfektajiem"

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 20. martā, 11:21
0
post

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 21. martā, 02:23
0
post

Ar draugu Edward bijām diezgan jautrā noskaņojumā, dēļ tā mēs izdomājām uzcept gaļu

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 27. martā, 20:09
0
post

Sapratu, ka esmu diezgan sliktā formā, tādēļ devos nedaudz paskriet sporta zālē

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 31. martā, 00:40
0
post

 

Ryan Gosling
Bijušais administrators
196 atbildes forumā
Online: 51d 3h 32m
Redzēts 30. martā, 18:27
Pievienots, 2021. gada 31. martā, 00:59
0
post

Ceru, ka nepiediršu Tev topicu, bet ieteiktu likt mazāk tekstu.

Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 01. aprīlī, 11:31
0
post

Pateicoties Bārnijam, man tagat ir jauns un stilīgs abģērbs. 

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 07. aprīlī, 01:27
0
post

 

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. aprīlī, 00:44
0
post

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0