bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
11
topic
Stracci Crime Family.
pidars
Lietotājs++
pidars
156 atbildes forumā
Online: 10d 1h 19m
Redzēts 14. februārī, 23:24
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 11:28

d0Pr23Q.png

Saknes un vēsture

 Stracci organizētā grupējuma saknes ir meklējamas tālajos 1920. gados, ASV, lielās Itāļu imigrācijas laikā.Tie bija gadi, kad no Itālijas nabadzīgākajiem nostūriem,šajā gadījumā no Sicīlijas, ieradās miljoniem cilvēku, amerikāņu sapņa jeb labākas dzīves meklējumos ASV. Pauls Stracci ieradās ASV 1921.gadā,Bostonā ,iespējams vasarā, bet tas nav zināms un nav arī svarīgi. Svarīgi ir tas, ka viņš, kā lielākā daļā imigrantu, bija spējīgs par līdzi atvesto naudu sev noīrēt dzīvokli. Mazu, ar vienu logu un istabu,kurā knapi pietiktu vieta vēl kādam. Tapetes bija pie griestiem ar pelējumu, caur sienām varēja sadzirdēt sadistisko kaimiņu kaušanos un visus ielas trokšņus, kādus tā izdala naktīs.Pauls sevi iekārtoja dārbā vietējajā ostā, viņš strādāja cītīgi un daudz virsstundas,jo atalgojums bija mazs. Darbs bija smags, daudzi padevās un nodzērās,bet Pauls zināja,ka, ir jādara jebkas lai tikai viņs varētu izdzīvot. Pauls jau bija ieguvis dažus draugus. Arī viņa draugi bija tādi paši imigranti kā viņš. Visiem imigrantiem bija problēmas ar darbu, tos neņēma darbā labāk atalgotās darba vietās, kā mazajos veikaliņos vai jebkur citur, kur nebija jāstrādā fizisks darbs. Paulu situācija neapmierināja, mazais dzīvoklis un grūtais darbs. Viņš saņēmās un devās pie pirmā veikala īpašnieka un lūdza tam darbu, galdā viņš tam cēla svaigu piena paku un maizi, izrādot cieņu, bet šis veikalnieks nometa pienu uz zemes un iztrieca Paulu no sava veikala, proti, viņš uzskatīja ka visi imigrējošie itāļi ir žurkas, kaut kas niecīgs un to var pakļaut, tiem nav vērtības un tos var paverdzināt.Šādi uzskati bija lielā modē, un itāļu paverdzināšana sliktos darba apstākļos vai visādi citādi apspiešana bija modē, bet tas neiespaidoja lielo itāļu daudzumu Bostonā.Notika gan runas, gan protesti par labākiem dzīves apstākļiem, bet nekas no tā nelīdzēja un neviens to neņēma vērā. Pauls saprata,ka jārīkojas radikālāk, tapēc viņš ar saviem draugiem devās pie tā paša veikalnieka kas viņus visus bija noraidījis un lika tam maksāt 20% no nopelnītā, ik nedēļu viņiem. Veikalnieks smējās kā negudrs, taču Paulam tas nešķita smieklīgi un viņi piekāva veikalnieku gandrīz līdz bezsamaņai. tie izmantoja visus viņa veikalā pieejamos plauktus lai tos mestu pret veikalnieku, tie sašķaidīja viņa kases aparātu bet nepaņēma ne dolāra. Tālāk jau veikalnieks nepalaida garām nevienu iknedēļas maksājumu.Pauls jau bija ieguvis kaut cik cieņas visu tuvāko veikalnieku un mazo biznesu īpašnieku vidū, un ar šādi nopelnīto naudu varēja mierīgi nestrādāt ostā, un atļauties labāku dzīvokli.Paulam bija parādījušies ļoti daudzi piekritēji, tapēc viņa organizācija auga un nonāca policijas redzes lokā, kuri to dēvēja par Stracci noziedzīgo ģimeni. Stracci noziedzīgā ģimene bija ieguvusi tās pirmo Donu,jeb tēvu iekš ģimenes, krusttēvu, Donu Paulo Stracci. Viņa grupējums saglabāja pirmo 3 biedru, iepriekš draugu, parastu melnstrādnieku,imigrantu asinis šajā biznesā nākamos 70 gadus.

 

Pēc 70 gadiem

   Anthony Stracci, Paulo dēls, ir pārņēmis tēva vietu un ir vadībā. Viņam seko arī Tonija brālis Mikijs,viņš ir galvenais padomnieks.Frenks un Gio galvenie naudas ievācēji (made man), viņi atbild par naudas piesaistīšanu organizācijai.Ir 20.maijs,1990.gads, starp abiem brāļiem notiek savstarpējs strīds un jau pēc nedēļas Anthony tiek nogalināts gaišā dienas laikā, uz ielas, viņu nošauj Mikijs lai pārņemtu varu. Organizācijas iekšienē sākas arī citas problēmas, tā zaudē ietekmi politiķu vidū un uzsākas organizācijas iekšējais karš. Tas turpinās nākamos 5 gadus un organizācija lēnām sabrūk. Tā ir zaudējusi gandrīz visus naudas avotus un tās galvenos legālos biznesus. Tās pagrīdes kazino vairs neapmeklē neviens. Organizācija sabrūk gandrīz pilnībā vēl nākamo 5 gadu laikā.

                                                                      fIz6A97.jpg

Tagadne

 Patreiz, pēc organizācijs iekšējā klusā kara, pie varas ir nācis Pauolo mazdēls, Lucas Stracci.Viņa labā roka ir viens no vecajiem organizācijas augsti dotētajiem biedriem, Armando Delluci. Viņi arī ir vieīgie kas ir palikuši Stacci noziedzīgajā ģimenē, no vecās ģimenes.Lucas ar Armando ir ieradies Los Santosā un ir uzsākuši jaunu lapu organizācijas vēsturē,proti, viņi ir uzsākuši tās atdzimšanu pēc vecajām tradīcijām, ar modernizētiem paņēmieniem.Zem sevis viņi cer iegūt vairumu biznesu un politiķu, ielikt savus pirkstus visos cepumu trauciņos, taču viņiem vēl nav uzradušies sabiedrotie un neviens vēl nav pierādījis sevi, ka ir cienīgs būt ģimenes loceklis. Lucas ir atvēris vairākas pagrīdes alkohola tirdzniecības vietas un ražotnes, kā arī pagrīdes noliktavas kurās var glabāt jebko. Armando vairāk ir kā darītājs, viņš tiek norīkots un viņš panāk rīkojumu šā vai tā.

Ģimenes principi

Omerta - Klusēšanas zvērests,organizācijas svētais grāls, nekad nerunā ar varasiestādēm ne par personīgajām lietām, ne par ģimenes.

Etnicitāte - Lai kļūtu par pilntiesīgu biedru, pretendentam ir jābūt ar Itāļu asinīm,tikai tādam vīrietim ir ļauts kļūt par pilntiesīgu biedru ( ģimenes locekli) 

Ģimenes noslēpumi - Biedriem nav atļauts runāt par darījumiem vai plāniem ar cilvēkiem, kas ir ārpus ģimenes.

Asinis pret asinīm - Ja ģimenes loceklis ir nogalīnāts no cita locekļa rokas, tad nevienam citam ģimenes loceklim nav tiesības to atriebt,pirms galva ir devusi atļauju.

Saticība ģimenes lokā - Ģimenes locekļiem nav atļauts kauties savā starpā.

Cieņas cena - Katru nedēļu katram biedram ir jāmaksā galvai sava cena,arī par katru sīko darījumu ir jāatskaitās.

Tev nebūs ņemt cita sievu - Ģimenes locekļiem nav atļauts iestāties seksuālās attiecībās ar cita ģimenes biedra sievu.

Aizliegtas viendzimuma attiecības - Nosaukums visu izsaka, 1992.gadā,DeCavalcante ģimenes galva tika brutāli nogalināts jo tās biedri atklāja par viņa attiecībām ar citu vīrieti.

wPiNd1B.jpg

Rituāli

Organizācija praktizē divu veidu rituālus,viens no tiem notiek tikai vienreiz mūžā jaunajiem ģimenes locekļiem - iniciācijas rituāls.

Inicialēšanas rituāls notiek, kad galva nolemj kādu iecelt capo kārtā. Tā laikā, inicialējamajai personai tiek iegriests plaukstā,un iedota svētbilde (attēls uz tās ne vienmēr ir svarīgs), tā tiek aizdedzināta un persona to turot rokās atkāŗto zvērestu, ko diktē galva.

Vakarēdiens, tajā piedalās boss,apakšbos, consigs, un visi capo,soldiers. Tā laikā, tiek lauzta maize un dzerts vīns no sudraba biķere. Maize simbolizē Kristus miesu, bet vīns asinis. Šis rituāls tiek veikts, lai turpinātu kristīgās paražas, un gūtu mierinājumu ja ir grūti laiki, vai vienkārši lai pateiktos Dievam par visu doto. Tā laikā tiek pārrunātas daž ne dažādas lietas, kas ir saistītas ar dalībnieku dzīvi un organizācijas dzīvi, naudas plūsmu un nākamās nedeļas lielākajiem plāniem - darbiem kas jāveic. Ja pa nedēļu kāds ir nogalināts, vai noticis kaut kas slikts, tad par šo personu tiek aizlūgts, lai Dievs dotu šai personai patvērumu debesīs.Svarīgs ir personu izkārtojums rituāla laikā, galda galējās vietas ieņem underboss un consigs.Abās pusēs bosam, pirmie atrodās vecākie capo, pēctam jau parasti capo. Pretējo galda malu ieņem soldiers

GqPV6b8.jpg

Kādu RP mēs praktizēsim un kas Tev būtu jāzin lai pievienotos.

Visa organizācija tiks balstīta vairāk vai mazāk uz Cosa Nostra principiem un pamatiem.

Patreizējie līderi ir trešās ģenerācijas itāļu-amerikāņi

La kļūtu par biedru, obligāti nevajag būt par Itāļu-amerikāni, proti, tu vari kļūt par associate ja atveido da vienalga ko, tam nav nozīmes, bet lai kļūtu jau par pilntiesīgu biedru, tad gan Tev ir jābūt Itāļu-amerikānim.

Kad galva uzskatīs, ka esi labs kandidāts ģimenes locekļa statusam, tiks veikta ceremonija kuras laikā Tev būs jāzvēr uzticību

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 19. septembrī, 11:26.

esmu gejs sukaju

smifnwessun
Lietotājs
135 atbildes forumā
Online: 9d 15h 46m
Redzēts 2023. gada 09. maijā, 15:28
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 11:46
0
post

Topiks uztaisits diezgan skaists, informacijas netrukst, varetu teikt ka ir pa daudz. sur tur ir nesmukas translation kludas.

Tā laikā, tiek lauzta maize un dzerts vīns no sudraba biķere

skaistus topikus veidot ir liels pluss, tacu tavs izpildijums spele ir loti drausmigs, luk piemers.

never ciet topiku, neapvainojies, gribu redzet cik talu aiziesi ar savu familiju, ciu riu Paulo.

Smith Wesson - macitajs- DZĪVS

2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.

reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām

FREEDOAM to speak

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 19:12
0
post

Kāpēc Tu paņēmi manu topiku? : DDDD

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 19:14
0
post

topiks zakts, sleedzam ciet

=-!~TC~!-=

Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 18:45
0
post

Loh kad zodz vismaz kaut ko topika partaisi Xdd

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2020. gada 18. septembrī, 18:45.
Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 00:19
0
post

Jums tiek dotas 48h , lai papildinātu saturu ar ekrānšaviņiem vai video. Pretējā gadījuma organizācija tiks arhivēta.

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 11:03
0
post

Tu pat vārdu esi paņēmis. Tas topiks pats par sevi ir 2-3 gadus vecs xd nu nav arī pats labākais kas bijis, BET JA TU MAN BŪTU PAPRASĪJIS, ES IEDOTU ATĻAUJU ŅEMT. Tā vietā tu man vēl atļaujies uzdirst? Es neuzskatu, ka Tu vispār esi cienīgs atvērt jebkādu frakciju ar tādu attieksmi pret spēlētājiem, kuri te ir ilgāk bijuši nekā Tu, kaut kāds newfags 13 gadīgs.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 11:12
0
post

Atļaušos pārcelt uz arhīvu, topiks zagts, no autora nav saņemta atļauja.

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 13. maijā, 22:57
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 11:17
0
post

Tikai topikus māki zagt, tu esi atvēris pie 5 frakcijām visām storyiji ir zagti. Un to vienu ko uztaisīji bija LIELĀKAIS autisms ever, ja tu šitādus sūdus darīsi, -rep iegūsi no visiem spēlētājiem šajā komūnā.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 19. septembrī, 11:26
0
post

Topiks zagts, pierādījumi minēti augšā.

Topiks tiek aizvērts un pārmests uz arhīvu.

-TC-

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0