Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz administratora amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas (ar izņēmumiem) [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā - (ar izņēmumiem) [X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem (ar izņēmumiem) [X laikam]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]
Anketa
Vecums: 19
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): oskarsp
Pieredze šāda veida amatā: kādu neilgu laiku esmu bijis administrācijas sastāvā, taču dažādu iemeslu dēl, lielākoties par trollismu un vēl kaut ko, esmu ticis atstādināts no šāda jauka amata serverī. Bet nu tie, kad zin mani, zin.
Kādus pienākumus vēlētos pildīt kā administrators un kāpēc: Esmu saskāries un manījis situācijas, kad spēlētājs ir augstākā roleplay adveidošanas līmenī, kā arī zināšanās, kā rezultātā, ir gadijumi, kad admins nespēj, vai nezin, kā korekti nokontrolēt situāciju. (Manīts vairāk nelegālās lomuspēles atveidošanā)
Pieredze lomuspēles jomā: Sākts ar samp.lv senajos laikos, tad pāriets uz mta, kādu pailgu laiciņu drotīts playhardā, tad owlgamingā, mazliet rcrp, kā arī lielākoties nopietni rpots lsrp. Vairāk specializējos nelegālās lomuspēles atveidošanā.
Motivācijas vēstule: Īsi un kodolīgi, nevis motivācijas vēstules, kuras galvenā doma ir izstiepta 10m garā paragrāfā - vēlos pareizi izrisināt situācijas ar savu administrācijas spota palīdzību, palīdzēt jauniņajiem arī ar sava tēla developmentu, lai beigu rezultātā, sanāktu laba erpācija, lai nesanāk tā, kā minēju augstāk - kad pēlētājs ir augstākā roleplay adveidošanas un zināšanu līmenī, kura rezultātā adminis nespēj, vai nezin, kā korekti nokontrolēt situāciju.
šeit nav jadomā, atbilst, tik cik atri var pienemt tik pat atri izmest, kapec gan neiedot
saku par, forss dzeka un visur tikai vienigi plusi
ps var izmest ja huinu dara tapec neredzu problemu kapec nedot
pieredze vairak ka vajag, respektabls virietis kurs savus pienakumus pilditu ar baudu
persona ir cieniga sadam amatam, pieredze rp vairak neka puse no pasreizeja staff
par
nedomaju, ka ir jega pamatot, pasiem skaidrs
Par, nav iemesls likt pret
Reāli nav pamatojuma būt pret
Par
Cuvaks normals, zinas ko darit un jap.
Domā tiešām tas tev vajadzīgs ir? Pēc cik ilga tu atkal norausies no ķēdes vai tev apniks spēlēt un sāksies tas, kas parasti sākas ar tevi un tavu brāli?
Guzjiks iepisa tieši pa olām ble
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Eu geju brāļi, kāpēc - liekat man? Parādīšu prikolu
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
sis labs calis zin ko nozime /me un /do komandas un vispar saprot rp un iztēle strādā šim puikam došu par, cerams tevi pieņems administrācijas komandā, turu ikšķus yoo.
par, fujaks saprot ko dara
kas tev nepatik guzman
😂
Ja es balstos uz iepriekšējo pieredzi, tad manas domas šķelās. Tu, protams, vienmēr esi bijis spējīgs atveidot kvalitatīvu lomuspēli līdz kādam momentam.. vai nu tu ar savu brāli sākāt uzvesties kā mazi bērni, vai arī Jūs vienkārši izgaisāt. Negribu dot rekomendāciju un redzēt tevi sastāvā, ja tu pēc kāda laika izgaisti. Tas pats ar jaunieti augstāk - Guzman. Sakarīgs savā ziņā ir, bet vienmēr pazūd un viss aiziet pa dirsu. Vai mums to vajag? Vai nesāksies tāda pati putra kā parasti? Es nezinu. Mērķi tev un brālim vienmēr ir cēli bet ne uz ilgu laiku. Garantiju, ka tas neatkārtosies es neredzu.
Labs rp'eris, vairākas problēmas minētas jau augstāk, diezvai esi baigi mainījies un diezvai tev baigi vajag te adminu, tas manšķiet jau vairāk kautkāds ego boost ir, liela daļa rp'eru, kas atgriežas uzreiz tiecas pēc admina, kautvai labs rp'eris un labs admins ir divas dažādas lietas, piekritīšu augstāk minētajiem faktiem un būs pret no manis. Spēlē bez admina un čillo.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Scrubs, Bosch, Jony, airdox, juppi, jurislips, Bezikaans, friend of deer, DesertFoxLV, criptoraicha, Rudzooons, Sneaky, klassiks, Kolkin, nauriks, jur, MaryJane, Blondaaa, dmer777, dandijs, SANLA, paklaxjsALT, joebiden, sencis., LUĪZE, grauzejs, UMEH, girts, 9Boz, RaivoKR, Maruzha, Guzman , Baarnijs, ELSB, DriverOG, 518293182, saulstarins, archaa, cuvaks2ble0, Vitautas, kidpromil, figura, Draugs, Ricins, kiroji, ansix, Lxst, Ceikaa, Leonchiks, Liepinshh, Arhimēds Pitagors, Admiiiks, LMD, niksniklaavss, depozits, marats, Jitzie, sluker, daunars, Twizzy, hoodsta, samantiina, Kristiāns, Tējaaa, Zatlerzaurs