Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Denijs
Iepriekšējie nickname: Spuky , Snake un dēļ profila uzlaušanas dabuju mainīt uz Spaikss.
Tavs vecums: 21.Gads
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Marshall Holmberg - frakcija pagaidām nav . Ir tēla dzīvesstasts -
https://mta.kick.lv/forums/topi…erg/?post=6540">https://mta.kick.lv/forums/topi…erg/?post=6540
Pieredze kā Gamemaster: Esmu bijis GM dažādos projektos . Neteikšu , ka baigi labos projektos , bet esu bijis Wast**.lv aizmirsu ka sauc to serveri , bet biju gan GM gan Vadošais AD Mushroom serverī. Biju arī Arcade , bet ne uz ilgu laiku.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze teikšu ka ir liela un teikšu ka nav , jo visur var vēl un vēl sevi mācīt . Bet esu vadijis Gan dropus , tajā pašā Wast**.** un nelegālas . Sakarā ar pārējo RP ir tā ka es pats sevi nevērtēju , to spriež citi cilvēki . Bet es lieku 6/10 uz savu RP .
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Man liekas ka vienu reizi godigi , par NONRP. Bet toreiz kautkas bija , man nolagoja un GM vienalga iemete Jaila ' kvai es biju gatavs erpot .
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
(Pēc pirmā pietiekuma nekas no /History nav mainijies , par ko var pārliecināties administrācija)
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nav tāds links , bet varu pateikt to ka esu no Liepājas . Strādāju , bet pagaidām atvaļinājums uz mēnesi . Strādāju Vācijā . Brīvājā laikā sēžu mājās pie PC vai spēlēju basketbolu ar draugiem . Nodarbojos vel ar Ekstrēmosportu jeb Inline . Kādreiz braukāju ar BMX , bet tas tik ļoti nesaista kā slidas . Tādā brīvāka laikā rakstu repčiku jau 6 gadu tā nopietni pieķēries esu tam .
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? : Lai apmācītu daudzus , kas tiešām nemāk erpot . Viņi vēlās itka , bet nesaprot kā pielietot komandas . Ir bieži tādas situācijas , kad pats IC braukāju apkārt un kāds ienesās , es noerpoju un viņš aizbrauc un tādi gadijumi ir ļoti bieži . Patīk kā serveris ir uztaisīts , visu cieņu šeit erpot .
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Hmm.. ko lai šeit vispār raksta ? Bet nu ja gadijumā kādam intresē , tad rasktu pieteikumu dēļ vakardienas . Vakar vienkārši traucēja RP visu , un šāva nost vairāki cilvēki . Un bija Online 18 cilvēki un pilnībā neviens GM vai AD. Tāpēc prasu šo statusu lai varu palīdzēt .
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Pilnībā apzinos un visi punkti ir taisnība
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
Vecais, tu esi saprātīgs, ir galva uz pleciem, apzinies kommandas kas tiek dodas, zini rp, kā arī esi jau bijis staffs. Tad nu ko lai saka, tev ir pieredze un es saku PAR.
Rec, izprot RP nozīmi un ir gatavs uzņemt GM amatu.
Tu man tiešām kā cilvēks patīc, bet ja tēmēji uz šo amatu, nevarēji vairāk sarakstīt?
Būs REC tāpat, RP apjēdz.
Lai gan esi sakarīgs,neteikšu,ka tev RP labākais ,kad erpojām vienu brīdi.Pats iepriekš rpojot nēģerus,nemācēji labi rpot,savas /do komandas mētāji kā nezin ko.
Neņem ļaunā,bet došu PRET.
Esmu par, vienigais japieslipe topiks, uz atro uzmests. Bet taa saprot kas un kaa un spees apmacit. Arcane biji gamemasters, un nepieviili muus , bij chilla ))
par esi sakarīgsčoms un rp ganjau ka proti un motivācijas vestule bija laba ,un pieteikums uzrunāja
Lai jau iet, jādod iespēja
par
nu topiks atri uzmests, bet viens no retajiem kam prasibas atbilst, par.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Par, jo vajag aktīvus spēlētājus kā gamemasterus.
Par.
Vienozīmīgi,atbalstu tevi,esi pieredzējis un spēsi apmācīt nepieredzējušiem spēlētājiem terminus.
Serverī noderētu,kāda izpalīdzīga staff roka
Sveiks, Snake!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi pieņemt, bet uz pārbaudes laiku, kurš ir 1 nedēļa (2 sūdzības vai vairāk , tiec automātiski izmests, bez brīdinājuma).
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
paklaxjsALT, Jitzie, Enija, LaMpAcKa, dandijs, Raivis, Sneaky, Lindy, Kiwix, Tropkillaz, ivanovs, Nick, Daave, Kriksis, shockins, SNAKE, Cosmoss, labdaris, Mote, LogiTec, Guzman , IVARS, IceKing, Esesietis, Sherk, vhoon, Krisic, Biggy, Fosiks, Laurz, FL3X, 442240, Gozmit, Marks, 9Boz, bLank, Luwii, Niknaaks, 518293182, GoblinX, teoy, TrustR, Ofkors, Ērms, janiszaķumeditajs, ricardssb, nahuj jus, Miksens, Loews, GLX, buddyy, Pinuzis, PAW, Sestais, valters, 𝙀𝙨𝙠𝙖