Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]
Anketa
Vārds: Raivis
Vecums:15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): NAV
Izveidoto personāžu saraksts:
Ralph Stefanson(LSPD-PO2)
James Stefanson(TLL Customs-Vecākais mehāniķis) https://mta.kick.lv/forums/topi…mes-stefanson/
Frank Crow(Bomzītis) https://mta.kick.lv/forums/topi…ow/?post=64613
Ralph Jackson(15 BLVD Cathay Criminals)
Jakson Flames(Rollin 30s Harlem Crips)
Josh Noa(Diesel Auto-Līdzīpašnieks)
Pieredze šāda veida amatā: Pieredzes diemžēll nav, bet nelielu daļu komandas zinu.
Pieredze lomuspēles jomā: RP sāku kick no 0, pašlaik esmu strauji visu apguvis.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/HhW8uCJ
Motivācijas vēstule: Ka jau teicu, RP esmu sācis no nulles, kad sāku spēlēt no RP neko nebiju sapratis, bet ar laiku apguvu visu. RP esmu apguvis tikai kick.lv. Kad saku, /me un /do komandas nesapratu vispār, tādēļ izsaucu adminstratoru, lai man to apmāca, mani ļoti labi adminstrators apmācija, kad apmācija biju diezgan labi apguvis komandas un varējū sākt erpot ko lielāk. Esot uzraugs apmācīšu citus, kā apmācija mani, jo kad mani apmācija, mana lomuspēle strauji uzlabojās. Vairāk attēloju legālus tēlus, bet nelegali tēli man nav sveši, tos diezgan bieži arī attēloju. Noteikumus pārzinu diezgan labi, jo kad ir bijis brīvs brīdis, vairākas reizes esmu gan fourum, gan f1 lasijis noteikumus. OOC esmu spējīgs savaldīties un neuzsāku strīdus, cenšos būt
pieklājīgs un nevienu neaizvainoju, cienu citus šī komūna spēlētājus. Pēdējā laikā esmu kļuvis aktīvāks, esmu arī aktīvs naktīs un dienās brīvajā laikā un iekš spēles arī ir brīvais laiks, kuru es varu pavadītkādu apmācot, nevis vienkārši ar auto vizinoties apkārt. Ticu, ka spēšu sevi pierādīt, kā labu uzraugu. Esmu pārliecināts, ka tikšu galā ar uzrauga pienākumiem. Man ir savs raksturs necenšos būt kā citi. Kopš iepriekšējā pieteikuma esmu daudz mācijies, apguvis jaunas prasmes, visādās jomās, no kļūdām esmu mācijies un tās vairs
nepieļaušu. Esot uzraugs uzlabošu lomuspēli citiem un sev.
Ja nepieciešams lūk arī sasveicināšanās topiks:https://mta.kick.lv/forums/topi…sveiki-visiem/
EDIT: history links negāja
Vēl viens pacients, kurš spēlē 300 frakcijās un izmanto tik pat daudz personāžus. Ko tu tur spēj atveidot vispār? Ne PD tev laika pietiek, ne pārējām slimību frakcijām. Kas būs ja spēles uzrauga pienākumi nāks klāt? Nebūs laika frakcijām, vai spēles uzrauga pienākumiem?
Pieredze lomuspēles jomā: RP sāku kick no 0, pašlaik esmu strauji visu apguvis.
Nevienu nepis, no kā tu esi sācis, ko tu apgūsti. Tur konkrēti jāsaprot, ka tev jautā - kādās smagās roleplay frakcijās tu esi rpojis, nevis cik tev ciparini ir sasniegti gados spēlējot roleplay.
Es zināju ka rakstīsi , jo laikoji ļoti manus vecus postus , neesi gatavs šim amatam , dzen sūdu all the time. Lidinies ar mašīnu un trolli dzen domāju ka labāk nevajag. antirekomendacija ser.
Iesaku aplūkot kas ir motivācijas vēstule , jo lasot redzu dzīvesstāstu , nevis motivejošu tekstu.
Nē lai kāds man garīgais ir bet teikšu tev nē piekritīsu flecheram, saņemies un atveido savu vienu personāžu priekš normāla rp...
Sorry večuk,bet nebūs,neesi piemērots Gm statusam.Es jau neko,bet labāk tad jau iedot flečerim to GM.. kkāda pieredzīte ta viņam i
Nē, šoreiz būšu pret, jo viss ko var redzēt forumā no Tevis ir lieka huiņa un Tavi sūdīgie ekrānšāviņi dzīvesstāstā, pats labi saproti kāpēc, bet ja kādam nav skaidrs, tad pateikšu kāpēc tie ir sūdīgi - Raivis vienmēr erpo tikai ar TTL darbiniekiem dzīvesstāstā, vienmēr viņš pajautā OOC čatā caur TLL čatu un tikai tad iet erpot, tas ir debīli, čars netiek attīstīts vispār ja netaisa ekrānšāviņus.
Tu esi piegrābies daudz frakcijas un nevienā no tām neesi aktīvs, ja vien neskaita TLL. Lielākoties Tevi var redzēt tikai caur James Stefanson jeb TLL čaru, visiem spēlētājiem, pat lowakiem ir zināms ka TLL nenotiek nekāds RP, tikai naudas farmošana.
Daudzi saka ka Tu esi diezgan sakarīgs, bet tā nemaz nav, jo esi diezgan toksisks, tikai to neizrādi pret tādiem cilvēkiem kas ir jau kaut kādā amatā vai strādā TLL.
Visiem spēlētājiem ļoti labi ir zināms ka TLL nekad nav noticis RP un nekad arī nenotiks, visiem kas ir TLL ir ļoti daudz stundas, naudas un visa pārējā, vienam džekam jau ir 1100h, bet viņš nezin kas ir RP. Ļoti bēdīgi skatīties uz tādiem cilvēkiem...
Pagaidām tas ir viss ko es varu/gribu pateikt, bet gribu lai zini ka neesi šim amatam derīgs, tāpēc Tu netiksi.
Kā arī, gribēju piebilst. TLL neviens nemāk erpot ja neskaita Castellani un Luīzi, Jūs varat teikt ko gribat, bet tā ir.
citiem ir grūti ar diviem personaziem erpot divas frakcijas bet sis dzeks ar visiem 6 šiverejas pa kikonu.
@archaa tu runa ta itka tu pats biji loti gatavs adminet te XDDD neliec man atgadinat kapec tevi pienema.
bet nevajag vechuk, anti. parak noobigs.
Šoreiz piekrītīšu flečerim, pret.
cau
lol ne raivo
Esot uzraugs uzlabošu lomuspēli citiem un sev.
neko tu nevari uzlabot, ja pats ar sevi erpo un doma, ka tas ir labi
Esmu redzejis lidinoties ar mašīnu, rp no tevis nekāds īsti nav redzēts, PRET
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Nezinu vai tev tas vajadzīgs.. bet nu būšu PAR
Necentīšos nemaz šo lasīt.. Saprotu to,ka šādam čuvakam iespēju nedosim,spriezot pēc tā,ka tavs topiks ir švaks un nav izskaidrota nepieciešāmā informācija,kas satur topiku.. Es domāju,ka mana ome ( i guess ) varētu uzcept tādu topiku,ka jebanuca.. Bet nu aniwayyzs gll..
Krazy,labak caur pieteikumu tikt par gm neka pirkt🤡
Teikšu pret, tev ir daudz darāma jau tapatas, liekas ka nespēsi darīt uzrauga pienakumus, ne varbūt nespēsi, bet laika nebūtu. Principa jau viss augstak pateikts.
Ne ne ne ne ne ne ne ludzu ne LUDZU SAIMNIEK raksti Ne!
kapec? Prost cirpaks pa dzivi..
Anti, nav tev pat 16 gadu prasība.
Kā cilveks esi sakarigs , bet nu vēl jaapgūst rp prasmes
PRET. Atrodies dahujā frakcijās + Nēesi aktīvs nevienā no viņiem + nav lābākās RP prasmes + Dzen sūdu all the time. Karoč visi anti kas te ir visus atbalstu. Paldies un uzredzēšnaos, es eju dzert pienu.
samantiina, Draugs, Murish, Jitzie, raivorijs, Matisons, KasParNa*uj?, MaryJane, ELSB, Skrevele, 518293182, flinstons, Nuwzys, naurz, Gozmit, klassiks, RageQ, CiMBo, yanchux, 💜 Tvaiciņš 💜, martinsh, Artix, Čivrix, Haseeb, Gonzalez, Raivis, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Scrubs, Memorie, RainersK, N1ce7ry, Negro, draiver, LuckyDonut, baltaisneggeris, Twizzy, Bosch, beglis, bLank, Dinčaa, Assassin, ivanovs, gxngmember, ForesT, silvia, annija, sippa, TrustR, ! starxzs, Gangsta, Hačiko, shimpanze, Kristers, Devitais, nauriks, Biezaputra, Norbis, archaa, niksniklaavss, Loews, Bridges, 9Boz, dandijs, timaballs, MarkusBlad, DidzzyS, 7n4_, FalkeLV, marats, Tējaaa, Sc4rLV, SHIT, tavsmurgs, daunars, Swufy, Dayzer, Ryan Gosling, windowsxp, Tominsh, Dawitos, Steezijs, uravnobeshen, Laurz, Enija, Maruzha, awwkdo, LMD, Origo Urla, EBK, Angelis, LUĪZE, Lauris29, Sneaky, hoodsta, Ekskluzīvais, qtecc1, DOLARS, Tropkillaz, BigBrain, PETER1ZZ, Castellani, Varde, Dieggo, Sestais