bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
15
4
topic
Ieteikums - Jauns LSPD?
CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 26. decembrī, 23:59

  Kā jau katrs cilvēks es esmu sastapies ar jau kārtējo problēmu ar LSPD iekš lomuspēles servera - Kick.lv Varu sākt uzreiz ar to, ka LSPD organizācija pašlaik ir vienkārši vienā lielā d...... Sorij LSPD Affairs Division, bet tā ir. Es varu pateikt uzreiz to, ka Los Santos Valdība, kas faktiski ir daudz spēcīgāka un augstāka organizācija par LSPD pilnīgi neko neizprot no normāla LSPD. Ieejot iekš iecirkņa ar cerību atjaunoties es sastapos jau uzmetot ar acīm vairākas problēmas, kuras es jebkuram cilvēkam varu parādīt kā reālu materiālu.

  Varu jums uzreiz pateikt to, ka LAPD Vadībai reālajā dzīvē nav nekāda veida tā teikt žetona nummuru, viņiem tie tiek aizvietoti ar tā teikt zvaigznītēm - Policijas Šefs - ★★★★, Policijas Šefa Assistents - ★★★, Policijas Šefa Vietnieks - ★★, Kommandieris - ★. Sorij dāmas (LSPD vadība) vis ko jūs te dariet iekš kicka ir 0 no reālās dzīves. Šī pēc mana uzskata ir jau pirmā lieta, kas parāda to, ka Policija ir nokritusi zemāk nekā daringa laikos (ap 1 vai cik tiem mēnešiem).

 Es jau otro un vienlaikus jau tā teikt trešo problēmu iekš LSPD saskatīju redzot to, ka šefam (kuram fucking IRL nav PD rācija, nu bļē cmon, dāmas.) dzirdēju rācijā teikto, ko es pievienošu augšā. Nu pēc maniem uzskatiem tur varam sākt ar nepareizu rācijas pielietošanu. Kur ir callsign? (7-Adam-21, 4-David-18, 6-Air-11 utt.) Nu kur? Parādiet taču man. 

  Otrā problēma bija pie tādas lietas, kuru sauc par subordinācija. Kur viņa ir? Kādēļ kautkāds parasts rabotņiks sūdzoties par kautkādu random virsnieku to risina caur Policijas vadību? (atkārtoju uzreiz, Policijas vadība ir kā seja publikai nevis lai ierastos un kādu te sodītu). (Nu PD RP 11/10). Parasti ir tā, ka jebkurš virsnieks ar savām problēmām/nesaskaņām dodās pie tāda cilvēka, kā seržants (a.k.a supervisor) un tur iet raudāt nevis iet pie Policijas vadības raudāt padusītē.

  Varu jums arī pieminēt to, ka Policijas Šefs pašlaik patrulē ielās ar diviem žetoniem, viens ir Policijas Priekšnieks (kas nav pat pareizi uzrakstīts, jo policijai ir šefi nevirs priekšnieki) un otrs kas ir kautkāds random virsnieks. 

  Kā arī cienītais ecija jaunskungs, nu ja tu nezini pamata lietas no galvas, tad nu nevajag vismaz to atzīt, bet ir kautkā jānoslēpj...

Pajautāju ar RP nu cik viņam būtu strīpiņas vai zvaigznītes, kas nosaka pakāpi...

  Sorij kungi, bet es nespēju pašlaik iedomāties kāds lowerpisms notiek iekš ielām, nu to es nesaprotu. Iesaku policijas vadību mainīt ASAP, jo pašlaik policijas vadība veic ļoti lielas nozīmīgas kļūdas, kas piemēram man parāda Policijas RP zināšanas.

  Pašlaik ar šo visu ieteikumu es cenšos vairāk griesties ārpus tēla ceļā pie administrācijas biedriem, jo uzskatu, ka iekš tēla ceļā nekas nebūs iespējams, jo vis ir zemāk nokritis par zāli.

  Varat droši heitot un dirst man virsū, man būs īsti pilnīgi pie dirsas par to, vienīgais ko es saku ir tas, ka PD roleplay līmenis ir ap nulli. Ā un by the way ecy un arča - es jūs izaicinu tikt kādā angļu roleplay serverī iekš policijas ar savām PD pasmēm, draugi. Gūd lūk, ceru, ka esmu daudzu lietotāju domas par PD mainījis ar burtiskiem pierādījumiem nevis ar lieku bullshitošanu.

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2020. gada 27. decembrī, 14:26.

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 13:35
0
post

Yes, iemācīsim 12 gadniekiem attēlot PD kā īstajā dzīvē, pēc 10 gadiem varēsim sākt iet uz Valsts policiju strādāt.

 

gxngmember
Lietotājs
Atzīts RP`eris
123 atbildes forumā
Online: 6d 4h 11m
Redzēts 21. februārī, 22:45
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 13:52
1
post

kraked tu bomzi aizpisies. ko tu raksti mēslu kā tizlenis? visus sauc par lowakiem bet pats esi bomzigs ''lsrp testeris''

Twizzy
Lietotājs
213 atbildes forumā
Online: 12d 5h 39m
Redzēts 2023. gada 28. novembrī, 09:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 13:57
1
post

Tak tas ir krakeds! Čalis visiem raksta zem topikiem ka huiņas,un lielas ka pats kaut ko māk. Kad aiztaisa muti tad raudāt sāk

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 14:08
2
post

Mīlu tevi kraked, šoreiz es atbalstu tikai un vienīgi tevi.
#NostArArču
 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 14:17
1
post

nu es varu pateikt ka kik nemaz nav tik sudigi

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

smifnwessun
Lietotājs
135 atbildes forumā
Online: 9d 15h 46m
Redzēts 2023. gada 09. maijā, 15:28
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 14:24
2
post

As soon as passable!

labojums: tev ir loti slikta latvies valoda, iesaku tos 1000 vardus rakstit nevis anglu kopienas, bet gan latviesu valoda esejas par sliktiem policistiem pie skolotajas daces. beidz huinu dzit ka proti labak par citiem. seit jebkurs kickeris tev ar savu roleplay steku noliktu pie vietas.

Pēdējo reizi rediģēja smifnwessun, 2020. gada 27. decembrī, 14:33.

Smith Wesson - macitajs- DZĪVS

2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.

reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām

FREEDOAM to speak

Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 16:15
6
post

Mīlu tevi kraked, šoreiz es atbalstu tikai un vienīgi tevi.

Gejs esi?

 

Pēdējo reizi rediģēja Tropkillaz, 2020. gada 27. decembrī, 16:15.

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

dandijs
Bijušais administrators
Veterāns
Bijušais foruma moderators
Vergs
1630 atbildes forumā
Online: 180d 6h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 00:11
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 16:43
3
post

@Tropkillaz nice one :D

 

 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 17:35
0
post

Tas man atgadina,kuri kabatas ierocus liek un zetonu pat nav.

FOTO: tā izskatās Valsts policijas jaunie formastērpi, kurus radījis  mākslinieks Birmanis - Jauns.lv

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Arhimēds Pitagors, 2020. gada 27. decembrī, 17:35.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 21:31
0
post

Ja , daring un cracked varu aiziet projām no PD, a ko tālāk pieņemt ktkādus sīko daringveidīgos , kuram zināšanas ir zem kritiskās robežas? Likt par 1 traffic stop 3 dažādas atskaites? Kā jau minēju iesakat jaunos priekšniekus.

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2020. gada 27. decembrī, 21:31.

 

Kristherz
Lietotājs++
150 atbildes forumā
Online: 9d 22h 29m
Redzēts 6. martā, 06:33
Pievienots, 2020. gada 27. decembrī, 22:48
0
post

Iesveries virvē , kam lielāka izturība tev vai daringam ?

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. decembrī, 02:49
2
post

@Tropkillaz piekrītu.

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2020. gada 28. decembrī, 02:51.

 

 

 

 

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 28. decembrī, 23:38
5
post

Vismaz es un darings protams policijai nozīmīgas lietas, nevis kā ir pašlaik.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 28. decembrī, 23:48
0
post

Labi krakhead pietiek. Tu te visiem lielijies ka erpoji lsrp bet tuksha anglu serveri pat netiec.


Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 02:09
1
post

Ja , daring un cracked varu aiziet projām no PD, a ko tālāk pieņemt ktkādus sīko daringveidīgos , kuram zināšanas ir zem kritiskās robežas? Likt par 1 traffic stop 3 dažādas atskaites? Kā jau minēju iesakat jaunos priekšniekus.

 

Pakaries virvē ujobiše jobanā.
Man zināšanas ir pietiekamā līmenī, ko par tevi pateikt nevarētu. Es atnācu uz PD un iedevu tev deputy chief amatu, tu nezināji ko darīt. Samazināju uz Leitnantu  - tu nezināji ko darīt. Samazināju uz seržantu - tu arī nezināji ko darīt.

Ej nahuj pajobak, vismaz teoretisko informāciju iemācies katrai pakāpei. Pieļauju domu ka nemāki pat iegaumēt no kuras pakāpes sākās uzraugu komanda. 

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 02:09
1
post

kāds te vel n.... sakars ar kautkādu LSRP testeri? Tajā angļu serverī ir salīdzinoši br0ken noteikumi, pat rp situācijas nav ne interesantas nekas. Īsti nesaprotu, kādēļ iekš tādiem serveriem ir vispār 20playeri, ja vajadzētu kinda būt 5. Lai vai kā, vismaz 3 latvieši ir dabūjuši tur banus tāi skaitā. Bet nu tu laikam esi nošāvis pa greizi, ka sāc pieminēt kautkādu random angļu serveri, šis tomēr ir spēriens.lv un iekš šī toppika galvenā tēma ir 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 02:32
0
post

Labi, jūs te ne pa ķeksi jau runājat, archa jau augstāk un pirmstam minēja,  piedāvājat cilvēkus, kas atbildēs par šo visu. Neredzu arī normālus iemeslus, lai pd pataisītu par kaut kādu morzas ābeci, kuru sapratīs tikai tas radītājs, norma robežās, lai visiem būtu OK, frakcija ir jāveido. Mūžigi maina visu laiku tur visu un nekad nav labi, katru reizi ir jaunas problēmas. Mazs vai jāpiekrīt @sfloduR teiktajam

- Man patīk kliņģerīšu tēja. Lspd vajag lai tas būtu domes darbs un pie npc var izvēlēties strādāt policijā 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 12:04
0
post

Es pēc sava viedokļā vispāŗ nesaprotu ko te krakeds meklē,okey pieņemsim to,ka viņš  ir zinošš utt,bet nu  tad arīsavas pretenzijas paturi pie sevis + tu minēji,ka pat kiku nespēlēsi,tu taču ph paliec ne?


Pystoletofs
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 18h 15m 29s
Redzēts 2021. gada 07. janvārī, 18:03
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 12:06
2
post

Atlaist visu LSPD un mani par vaditaju.

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 13:39
0
post

@ꞖunnyHøp īstenībā es nepiekritīšu, Los Santos Policijas Departaments ir viena no tām organizācijām, kas spēj AIZVĒRT/AIZSLĒGT jebkuru, nu patiešām jebkuru organizāciju, jo tām ir lielāks powers nekā jebkurai citai. (To man pat kādreiz mans FTO, jeb Field Training Officer) ir teicis vairākas reizes par visiem PD un SD.))

Runājot par to, ka arča piedāvā jebkuram tikt par biedru - bull$hits, es centos iekš tēla ceļā atjaunoties amatā (ņēmu piemēru no citiem serveriem), bet tad atnāca arča un teica ''crackeds ieradās trollot.'' Nu pateikšu kā ir - no kurienes tu to vari izraut? Izskatās, ka tas arī ir bijis viens no iemesliem, kādēļ mēs tiekamies šanī toppikā.

Man ieteikums personīgi būtu sadalīt Policiju divīzijās, tākā tas ir reālajā dzīvē - Willshare, metrapolian, air support, Central AreaCentral Area, Rampart Area, Hollenbeck Area, Northeast Area un daudzas citas. Kadēļ es šo vispār pieminu? Mans ieteikums būtu visus tos jauniņos iemest piemēram Northeastā, jau krutākus - Central AreaCentral un jau krutākos iekšlietās vai metrapolē.

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2020. gada 29. decembrī, 13:44.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0