Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Artis
Iepriekšējie nickname:
Tavs vecums: 18
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Austin Cole (LSGD Priekšnieks)
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze ir diezgan liela, esmu bijis vairākos serveros gamemasters. Lielākā pieredze ir iegūta tieši šeit, mta.kick.lv serverī. Esmu arī pabijis Admins šeit, kā arī citos serveros.
Pieredze Roleplay jomā: Roleplay sāku pirms vairākiem gadiem, īsti vairs neatceros cik. Sāku kā tups bērns, kurš neprot nedz /me nedz /do komandas. Vieglāk teikt, biju RS Haul šoferis. Tad izveidoju pirmo nelegālo, kas bija tīrākais sūds, taču nepadodoties, neskatoties visam heitam, turpināju kaut ko darīties un sāku jau lēnām izveidot labākas un labākas nelegālās frakcijas. Šo sakot, vairāk patīk nelegālā sfēra. Ir brīži, kad patīk vairāk legālās, taču, pēc manām domām, tās apnīk diezgan ātri. Roleplay bija doma pamest, bet pēc restarta kick'ā uznāca paliels motivācijas lauciņš, kurā gribās kaut ko padarīt.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Pašreiz nē, loģiski, ir restarts. Iepriekšējā sezonā nebiju sodīts nevienu reizi (Ar iemeslu pareizu), neskaitot sezonas beigas, kad gribējās nedaudz patrollēt.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): n/a
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mani sauc Artis, esmu 18 gadus vecs, mācos KTTT par Loģistikas darbinieku. Brīvo laiku pavadu pie datora, svaru zālē vai vienkārši staigājot pa lauku. Pašreiz arī lieku tiesības.
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Te ir daudz spēlētāju. Roleplay's ir diezgan augstā līmenī. (Neskaitīsim individuāļus). Daudz zināmas personas šajā serverī. Un vienkārši patīk atrasties šajā serverī.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Šajā serverī pašreiz ir daudz, varētu teikt, ka pat visi, administrācijas cilvēki, ar kuriem iepriekš es esmu pabijis kopā sastāvā, tamdēļ komunikācija ar komandas biedriem būtu viegla. Roleplays man ir uz Tu, pēdējā laikā vēl vairāk esmu to uzlabojis. Apmācīt kādu personu būtu tīrākais nieks, tam nevajadzētu sagādāt nekādu problēmu. Iepriekš atrodoties amatā par mani sūdzības nebija, tā teikt protu sodīt personas pareizi. Nepareizos ieslodzījuma gadījumos, protu iziet no situācijas, lai nerastos domstarpības. Kā iepriekš minēju, esmu bijis jau šajā serverī administrācijā, tamdēļ zinu ko un kas ir jādara serverī kā gamemasteram. Vienmēr ar cilvēkiem esmu atradis kopīgu valodu. Esmu komunikabls, ātri mācošs un neatlaidīgs personāžš, vienmēr gribēsies kaut ko uzlabot sevī, domāju, ka tās ir diezgan labas īpašības kā Uzraugam. Spēju reportos iziet ātri cauri grūtām situācijām, pēc iepriekšējās pieredzes spriežot. Ar jebkādām grūtām report situācijām vienmēr varēšu iziet cauri ātri un bez domstarpībām.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
Par, vienīgajam cepure nost
PRET Pārāk daudz skaties uz pagātni, bet nedomā par nākotni, agrāk jau biji administrācijā, bet izmeta. Ja nebūtu tik toxic, un gudri nedirstu būtu jau labi
Par! Daudz tevi nezinu bet kadrēiz zināju.
Par! Pieredz ir, labs peteikums.
Te ielikšu PAR! Esi bijis sastopāms rp situācijas, to visu zini ideāli, veiksmi un gaidu tevi statusā.
Lai jau iet par, labāk būs par kkadu hujovascrubs vai assassin
No manis par, cik sastapies, čalis ar galvu uz pleciem, un draudzīgs, tieši tādi, kādi vajadzīgi cilvēki sastāvā! Gl. ;)
vienaldzigs cilveks, kad vel admineja aizsutiju darkweba pasutijumu, kuru ta ari nekad nesanemu. nezinu isti iemeslu kadel pazuda no staffa, bet kad statusu nonema chatboxa uzvedas loti nepiedienigi, parsvara bija man nav admins beidzot varu dirsties ar speletajiem vaibs no vina puses. frakcijas ari neprot uzturet, ka ari bankomata screenshots no galvas nepazud. divreiz viena un taja pasa suda neiekapsim, kick.lv, tadel busu pret tavu kandidaturu.
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
čista zini, blank?
Būšu PAR, labi turēji savu statusu, diezgan labi arī. Biji atsaucīgs uz reportiem un laipns pret spēlētājiem ((Nu vismaz pret mani))
No manis par kad biji statusā biji ļoti izpalīdzīgs, nēesi tas kurš fixveh/getveh, bet situācijās nāc palīgā, un nedirsies ar visiem pēc kārtas
Itkā ar galvu uz pleciem, iepriekšējā sezonā bij sastāvā.. Ir savi + un - bet tā jau labs fujaks.. Cik atceros, aizgāja jo nebij laika.. Lai jau ir, ielikšu PAR
Pret!
Pēdējā laikā iekš komūna esi sevi parādījis no sliktās puses (Vismaz spriežot pēc chatbox'a un komentiem topikos), esi sācis pacelt savu ego un pazemot citus, kūdīt uz konfliktiem, kas nav labi!
Nesmuki izskatīsies, ka cilvēks ar zaļu vārdu nomelno citus lietotājus, lai arī tu iepriekš esi bijis sastāvā, bet šoreiz gan nevēlos tevi redzēt, vismaz pēc šādām situācijām.
Artim par bet nesen vel man jautaji kapec es pieteicos. Jautajums kapec tu pietecies?
Dirsa ielist nesaca lika pieteikumu rakstit?
Lieks posts, sodīts // Lauronja
Var jau mēģināt , ir bijis tā ka pāris reizes neesi gribējis erpot , bet nu kā staff biji pieņemams , iedošu to par
Īstenībā večuk došu tev Par, jo tiesham ir bijusi brīži ka esi pretīm nākošs, roleplay arī ir viens no tiek labākajiem, takā Good luck my friend
bLank, pagātne administrators biji izcils, tapēc gribētu tevi atkal redzēt šajā sezona tik pat labu. Par
Daave, Kristofers, Infernus, rackzz, Jitzie, Bushmaniss, LaMpAcKa, Cody Gregory, Freimis, Bosch, amsterdam, raivorijs, 💜 Tvaiciņš 💜, bLank, daunars, KristapsDD, Kamars, ELSB, qtecc1, Joyx, Gangsta, Tankists, Suprīīīms, Psychicaut, TrustR, kalnracis, archaa, 匚ㄚ尺乇乂, Scrubs, ................, esketit., sluker, Skrevele, dandijs, Aye, Dayzer, LUĪZE, Gozmit, Guzman , Sestais, Ricins, Artix, 8bx, 518293182, smifnwessun, Kriksis, marats, Tējaaa, draiver, Pishkaa, Kristers, Sneaky, PETER1ZZ, Ryan Gosling, , LogiTec, Angelis, FL3X, Bridges, DesertFoxLV, Castellani, RainersK, Tropkillaz, Raivis, Dinčaa, Krekeris, samantiina, Mayans M.C, sippa, xGodSonZ, Lauronja, Ceikaa, ForesT, Laurz, uravnobeshen, kristaps_hokage, Tominsh, Ofkors, FalkeLV, SNAKE, Kuzmics, fletcher2, Devitais, Assassin, A1, Kiwix, Sanfliex18, GaraiS, phine †, Kn0w, tavsmurgs, Loews, wolfenstein, Werinnors, Olbis, Ross, Twizzy, Valchhaaa, niksniklaavss, juppi