Sēdēju main kickā un atradu šito, domāju, ka šeit arī jāiemet, jo šeit ir cita auditorija, kādam jau būs ko uzrakstīt.
Viss vienkārši, aprakstīt kā radies tavs nick name.
Noteikumi:
Aprakstīt kā radies tavs nickname, ar vismaz trijiem teikumiem.
Rakstīt atkārtoti drīkst tikai tad, kad esi mainījis niku uz ilgāku laiku.
Lieki posti, kas nav par tēmu var tikt apbalvoti ar brīdinājuma punktu.
Kazhiks, nu principā mani tā visi sauc dzīvē. Iesauka radās kaut kādā 5-6 klasē, kad sporta skolotāja mani tā nosauca. Kopš tā laika visi klasesbiedri bijušie un draugi sauc mani tā, kā arī esmu pieradis un principā pieturos pie savas iesaukas vairāk, nekā vārda.
JanchuX
Kā jau lielai komūna lietotāju daļai zināms, mani sauc Jānis, un mans nickname ir radies no vārda "Jančuks", kas ir mana iesauka draugu lokā.
Atvainojos, ka nav 3 teikumi, bet, nu, īsumā pastāstīju par to, kā radās mans nickname 😅
fujax
Skatījos filmu baby driver. Kā arī spēlēju racing serverus. Kā arī nezināju kādu likt, kāds ieminējās pa to filmu, tad izdomāju draiver uzlikt, tas ir speciāli nepareizi rakstīts.
Niku izdomāju kaut kad 2016. gadā. Ap to laiku bija iepatikušies chillstep, chill un šitādi visādi žanri. Uzgāju vienu dziesmu, kuras nosaukumā bija yoste, samainīju "e" ar "u" un tā tapa mans niks. Diezgan normāli arī tas, ka ieguglējot manu niku redzami visādi avatari un bildes no visādām kopienām, kurās esmu uzturējies.
Pat pats nezinu kā viņš radās, vienkārši tīra, spontāna ideja, kad pārnācu no blakus projekta uz šejieni, nevarēju izdomāt, kaut kur, kaut ko angliski lasīju, ieraudzīju vārdu salikumu - "of course" un tā arī iešāvās latviskotā versija šim salikumam - "Ofkors". Tagad pie tā pieturos, visur kur eju, šis niks seko līdzi.
RaspyS ir mans niks jau kaut kādus 2 vai 3 gadus. Pirmit bija visadi citi kursu neatceros , ka jau iesacejam. Šis niks radas randoma sedeju tieši kika un domaju ka vajag citu niku , BrazyS izdomaja Brazy un es tads labi bus man Raspys kopa speljam , runajam un ta izdomājam .
Tātad, pats izdomaju Wo1in. Draugu lokā mani Sauc par wolfin. Pašam patīk un liekas tīri labs. Un arī skatijos kādi citiem nick un lai nav parasts izdomāju šo. Man bija galvenais lai skaitlis ir kāds un lai būtu pa vidu.
šis labs un interesanti citus palasīt.
Ikdienā tirgoju kokaīna kieģeļus un šauju visus, kas trāpās manā ceļā.
nez, laikam no dziemas - FleKKsinonem, a tā jau stihija mani saukt par flexi, flexotāju, paflexo, fleksers, miksers, seksers un tā zin kā.
Mani tā iesauca draugi/ģimenes locekļi
mans nicks radās jo tā iesauca draugi/ģimene.
Reiz mta bija jaunēklis sprite. Tieši viņš ir iemesls, manam nikam, man diva. Un protams kaktus, kas stāvēja uz palodzes. Bet sprite, ja tu šo lasi 😘
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
Senos laikos skolā, kad vajadzēja izdomāt iesauku priekš maiciņām kkādam konkursam. Nekas diži nenāca prātā, un tad solabiedrs no mana vārda - Laura kautkā izlocīja Lauronja, tas tā arī palika atmiņā.
Principa man main niks ir Klaxzy, vajadzeja kautko lidzigu tad izdomaju Sneaky ... Kā arī nedaudz nopizdoju ideju, par cik draugam niks bij tāds.
1 vārds : ''uzvārds''
Agrāk spēlēju CsGo citā latviešu komūnā un bija nickname WeNeedWeed un ar draugu iemetām tulkotājā savus nickus un izmantojām tos man sanāca Ons Het Onkruid Nodig un tajā brīdi daudziem bija lielas Y beigās vārdam un man likās es ar tā varu izdarīt. Nu un pieliku Ons galā Y un sanāca OnsY
research
Counter-Strike 1.6
ghetto blaster cw dievs, domāju šeit nav ko komentēt..
Sākās viss kādus 3-4 gadus atpakaļ.Fantāzijas man gana nav, tādēļ iegāju nickname generator, un sāku spaidīt to pogu kur izmet nickname, un tad, man izmeta nickname Werinnor, ar to nickname nostaigāju kādus 2-3 gadus un tad iegriezos kickā, paroli no acc biju aizmirsis, uztaisiju jaunu ar vārdu WerinnorZ, pēc kā atcerējos šito acc.Un gribēju nomainīt vārdu uz citu, Werinnor jau bija aizņemts, pēc kā apgriezu vārdu Werinnor otrādi, un iznāca Ronnirew, tagad šī arī ir mana iesauka iekš mta.kick.lv
Jitzie, raivorijs, draiver, dandijs, bLank, fletcher2, Emmet_Bowman, MrTraxes, Hazard, Kapracis, Kristers, Lauronja, yanchux, sippa, Swufy, LUĪZE, Markuss777, dazex, MMD, uravnobeshen, Tropkillaz, daunars, pagarinaatajs, Werinnors, Gangsta, Raivis, RavenS, Guzman , Hačiko, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ivanovs, Freimis, Skrevele, 518293182, Kiwix, Artix, SNAKE, Ryan Gosling, Angelis, Kazocinsh, balenciaga, Psychicaut, , Rudzha, smifnwessun, Dinčaa, Ceikaa, OnsY, xvizits, command, archaa, Kazhiks, Tējaaa, Melnais, rosearch, Brazy, user1, PETER1ZZ, Ricins, ELSB, Sneaky, wolfenstein, hoodsta, sluker, Helludoin, Castellani, FL3X, Infernus, Sestais, Laurz, candyx, ble, Daave, *EnEmY*, Ērms, ArtursLV, SkyLine, RaspyS, experts61, luchega, Ofkors, Ghostz, Tankists, Devitais, rolanddis, Vaditajs, Rembo