bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
4
topic
[Gamemaster] Thomas
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2020. gada 25. maijā, 16:48

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ ✔️  ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ ✔️  ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ ✔️  ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ ✔️  ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [  ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100 stundām. [ ✔️ ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Tomass

Iepriekšējie nickname: Thomas

Tavs vecums: 18

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Tim Jeremy (Ticristano Mafijas iepriekšējais boss un topika veidotājs), Thomas Conway (Bezdarbnieks), Thomas Larson(Bezdarbnieks), Brad Rivers (FPK - darbojās Idlewood Movement frakcijā), bet pašlaik ir Brad Hills (Bezdarbnieks), Robert Quartez (LSPD, nesen uzsākta karjera).

Pieredze kā Gamemaster: Precīzi neatcerēšos cik man tā pieredze liela bija, apmēram veselu gadu, ja nešaubos.

Pieredze Roleplay jomā: 2 gadi apmēram

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Esmu sodīts un apzinos par ko, jā. Ir divi aktuāli ieslodzījumi iekš administratīvā cietuma, bet tie trīs ir ne par noteikumu pārkāpšanu.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://prnt.sc/snfte8">https://prnt.sc/snfte8

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  Sasveicināšanas topika man nav, tāpēc pastāstīšu nedaudz par sevīm īsumā, ko es daru, kā pavadu laiku ikdienā un kas mani saista, gan nedaudz par raksturu. Tātad esmu 18 gadus vecs jaunietis, kas ikdienā bieži pavada laiku pie datora, kā arī protams mācos skolā, vidusskolā. Pie datora pavadu lielāko daļu dienas darbadienās, nodarbojos ar cīņas sportaveidu, ko sauc par kikboksu jau vairākus gadus, par raksturu ko varu pateikt, esmu diezgan centīgs dažās jomās kā piemēram Roleplay jomā, par ikdienišķu dzīvi - slinks pildot mājasdarbus, draudzīgs esmu ļoti arī horoskops man ir Zivis, ko dēvē par vienu no draudzīgākajām horoskopa zīmēm. Saprotos ar komūnu diezgan labi, protams jebkādos slengos, gan sarunvalodā, gan arī ļoti lietišķi varu, ja nepieciešams. Tas arī īsumā par manīm, iepriekšējajos pieteikumos jau pastāstīju par sevi, domāju ka pietiks ar šo. Un vēl piebildīšu ka uz manīm var paļauties, ko apsolu to vienmēr izdaru, esmu to pārbaudījis. Tomēr prātiņš uz vietas.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista kļūt par gamemaster iekdienišķā laika pavadīšana iekš jūsu projekta, protams vēlos pieteikties arī sava labuma pēc, gan servera labuma pēc, jo ikdienā ir sastopami daudzi noteikumu pārkāpēji. Atveidot lomuspēli būs vieglāk ar statusu, jo protams statusam savas privilēģijas, ja uzrodas tādi kas nevēlas atveidot lomuspēli un tikai "dzīt trolli", kā arī tas būtu tas sava labuma pēc, lai nav jāsauc katru reizi status, kas laikā arī ierasties nevar daudzreiz. Parocīgāk spēlēt būtu, tas arī pa lielam viss.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Atsaucoties uz Jūsu projekta nepieciešamību pēc lomuspēles uzraugiem, rakstu pieteikumu uz to. Tātad, serveri esmu iepazinis ļoti labi, apzinos kā viss strādā, kā pašam ir jāstrādā statusā, ir bijusi pieredze iekš projekta Jūsu. Personīgi man ikdienā nav ko darīt īsti, tapēc vēlētos pavadīt laiku iekš "kika" spēlējot to, atveidojot lomuspēli, pieskatot serveri no pārkāpējiem noteikumu, pa lielam Jūs mani daudzi zināt, esmu pieredzējis šajā serverī administratora statusu un esmu daudzko iemācijies no savas pieredzes, esmu apdomājis visu, esmu gatavs visu sākt no jauna, lai gan tiku atstādināts no statusa neaktivitātes dēļ, jo parādijās dzīvē svarīgākas lietas, to nevaru solīt ka tā nenotiks atkal, bet varu solīt ka kādu labu laiciņu esmu gatavs kalpot un pavaktēt serveri, kā arī uzlabot tā spēlēšanas kvalitāti. Kā jau teicu ka esmu ļoti labi informēts par servera notikumiem, par to kā viss tur notiek, par spēlētājiem, spēja ļoti draudzīgam būt man ir, ar administrācijas komandu sadarboties nebūs problēmu domāju. Es spēju pielāgoties situācijai ļoti ātri un spriest loģiski, jo tas ir nepieciešams sava pienākuma veikšanai situācijās. Jā nesūdzos, pirms statu restarta esmu diezgan daudz noziedzies, bet tā bija mana pirmā pieredze, ko nevarētu uzskatīt par galveno, jo biju vēl "maziņš" un nesaprātīgs. Es domāju, ka esmu jau pierādijis sevi diezgan iepriekš, esmu centies diezgan un es ceru ka dosies man atkal iespēju parādīt, ka tiešām esmu noderīgs. Mācījies esmu ļoti daudz no savām kļūdām. Es personīgi ļoti augsti novērtēšu, ja apstiprināsiet manu pieteikumu uz lomuspēles uzraugu, kā arī būšu ļoti labs servera uzraugs, varu to Jums solīt, jo galva pareizajā vietā. Ar cieņu, Tomass.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2020. gada 25. maijā, 16:49.

Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 26. maijā, 15:51
1
post

Tas ka tu tiki līdz adminam vienmēr paliks mistērija, jo tu neko nemāki, nekad neesi mācējis un nemācēsi. Antirekomendācija.

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2020. gada 26. maijā, 15:51.
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2020. gada 27. maijā, 09:58
2
post

Verat ciet topiku, izskatās ka nekādu cerību laboties. 

- TC

Lietotāji skatās šo tēmu: 0