bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
2
topic
The Ruffino Crime Family
FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 08:48

Los Santosas noziedzīgajai pusei vienmēr ir bijusi reputācija kā sava veida "gangsteru bezdibenis", jo notiek cīņa par varu, kurā aktīvi piedalījās itāļu-amerikāņu klani no Ņūdžersijas, Ņujorkas un Filadelfijas, taču vairums no tiem vai nu nepastāv, vai arī tiek likvidēti ar konkurenci. mafijas grupas.

Itālijas noziedzīgā organizācija, ko sauca par “Six Inch Mafia”, nebija izņēmums. 2018. gada vasarā viņas iespējamais vadītājs Roberts Danza, kurš ikdienas operācijas veica ārpus savas mītnes (pusdienotājs 54. ielā), tika atrasts miris dažu jūdžu attālumā no Los Santosas. Neilgi pirms Danza nāves viņš, iespējams, runāja ar Džeisonu Cutronu, kurš ir viens no Sanfjerro noziegumu komandu vadītājiem. Ar šo žestu Danza mēģināja nostiprināt savas spēka bāzes Austrumu Los Santosā, taču neveiksmīgi. Ilgu laiku pats Kutrone tika turēts aizdomās par slepkavību, taču viņš apgalvoja, ka viņa attiecības ar Danza nav nekas vairāk kā komerciāls uzņēmums, un uzstāja, ka viņš nepiedalās slepkavībā.

Six inch mafia 

Gadsimtu mijā parādījās jauna mafiozi paaudze, kurai raksturīgs grezns dzīvesveids, intensīva narkotiku iesaistīšana un lielāka vēlme izmantot vardarbību, ieskaitot brutālas darbības pret valdības pārstāvjiem. Vai jūs domājāt, ka Roberts Danza bija nesalīdzināms šīs paaudzes iemiesojums? Jums taisnība, ka viņa narkotiskais raksturs, kam pievienota viņa dāsnā gaume, kalpoja par preču zīmi pašreizējai pūļa ainavai.

Ja mēs vienā vārdā varētu aprakstīt visas komandas aktivitātes, tad šis vārds būtu augstprātība. Pēc vairāku mēnešu laupīšanas Roberts Danza, Rijs Licavoli un Olivers Kalabreiss radīja naudas un varas slāpes, viņi sāka ņemt zem sava spārna lojālus puišus, izplatot narkotikas visā pilsētā, radot sliktu reputāciju nodevīgiem uzņēmējiem. Ieguvuši vārdu sev, viņi sāka atstāt novārtā diplomātiju ar citām frakcijām, uzsākot savu šovu. Komanda notika tikai tāpēc, ka Likavoli un Danza nebija apmierināti ar savu stāvokli, viņi vēlējās arvien vairāk un vairāk, viņi gribēja bruģēt ceļu, nevis to sekot. Nauda visus motivēja. Grupa ļaunprātīgi izmanto jau izveidotās saites, lai attīstītu vēl lielāku varu, viņu mērķis ir skaidri pateikt, ka viņi pārvalda savu biznesu, viņi strādā nevis nevienam, bet tikai sev. Neskatoties uz to, ka narkotiku tirdzniecība ir viņu galvenais ienākumu avots, viņi centās izspiest naudu no visa, kas viņiem varētu pakult. Komanda neievēroja nekādas tradīcijas un atteicās sadarboties ar saviem itāļu partneriem, iespējams, tas bija viņu saulriets.

Danza organizāciju iepriekš nepieņēma citas grupas, taču pēc viņa līdera augsta līmeņa slepkavības situācija kļuva vēl nožēlojamāka. Tika pieņemts, ka nākotnē grupa tiks sadalīta divās komandās un izveidosies nestabils Licavoli-Calabrese tandēms, bet Licavoli kopā ar Danielu Capa, Džeimsu Pjeru un Angelo Lanzo uzreiz pazuda no ielām. Varas vakuuma laikā lielākā daļa centra dalībnieku sagrāba daļu varas uz ielām un sāka rīkoties autonomi, neskatoties uz to, ka Olivers Kalabareses organizācijā joprojām ieņēma priekšnieka amatu. Būdams vairākus mēnešus izspiests no narkotiku tirdzniecības tirgus, viņš kopā ar savu lojālistu paliekām, azartspēlēm un uzpirkšanu līdz brīdim, kad pret viņu tika sākta krimināllieta par izsiespšanu. Izvirzīto apsūdzību laikā viņš pazuda bez pēdām un daudzi sāka izvirzīt teorijas par tā iespējamo novēršanu. Kanādas Karaliskā kalnu policija vēlāk arestēja Kalabresu Monreālas apgabalā un repatriēja uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur viņš tiesā atzina par vainīgu federālo apsūdzību reketēšanā.


Calabrese Loyalists

Gadu pēc notikumiem 54. ielā Centrālajā dienvidu daļā tika pamanīts Dominiks Kaputo un Salvatore Ruffino, kas savulaik bija Kalabreses režīma lojālisti. Vēlāk Roy Licavoli, Angelo Lanzo, James Piore un Daniel Capa parādījās viņu kompānijā. Tas acīmredzami nebija kā neplānots bijušo draugu kongress, jo drīz vien ap šo uzņēmumu sāka parādīties viņu bijušie partneri, kā arī vairāki citi, kuru starpā bija: Francis Zatta (viens no vecākajiem organizācijas biedriem), Franks DeMarco un Benijs Puglio. Jaunā komanda atradās jahtu ostas kanālos, kur bijušās Roberta Danza mantas atradās vienas no telpām veidā, kas daļēji piederēja ebreju naudas cienītājiem. Tagad šajā ēkā ir vairākas iestādes, kas atrodas mafijas rokās: bukmeikeru birojs, ģimenes kafejnīca, sociālais klubs, birojs un noliktavas telpas, kurās notiek cīņas.

Nav zināms, kurš vadīja jauno komandu, bet tās iespējamais vadītājs šobrīd ir Salvatore Ruffino, kā viens no bijušās organizācijas neatkarīgajiem karavīriem "lielajā sanāksmē". Likavoli jau pēc sava tuvākā drauga slepkavības izdevās atteikties no pēctecības tronī, un Dominiks Kaputo šajā stāstā joprojām ir diezgan slepena personība, kaut arī viņš ir diezgan tuvu šim uzņēmumam.

Līdz ar bijušo mafijas karavīru fragmentu atkalapvienošanos, bija jūtams troksnis. Andželo Lanzo tika arestēts par ieroču nēsāšanu un naudas izmešanu no naktskluba Zvaigžņu avēnijā. Saskaņā ar liecībām par defektoriem, kas iekļuva sabrukumā Danza organizācijā, viņš prasmīgi apstrādāja beisbola nūju un bija
bīstama puiša reputācija. Gandrīz pirms četriem gadiem viņš tika tiesāts par to, ka viņš līdz nāvei sita vīrieti ar sikspārni, bet pierādījumu trūkuma dēļ viņš tika attaisnots. Viņam tiek pieskaitītas vēl piecu cilvēku slepkavības, pārmērīga uzpirkšana un heroīna pārdošana, kamēr viņš vienmēr sev līdzi nēsāja pistoli, kas beigās ar viņu izspēlēja nežēlīgu joku. Pēc Eņģeļa aizturēšanas un notiesāšanas Dvīņu torņu federālajā cietumā kluba īpašnieks Zvaigžņu avēnijā tika atrasts miris savā automašīnā. Izpildītāji nekad netika atrasti, taču slepkavības motīvs bija ļoti skaidrs.

Salvatore Ruffino Gang

To, ko Ruffino izveidoja Kalabresa-Danzas impērijas fragmentos, diez vai varētu saukt par kaut ko nopietnu un cienīgu iepriekšējā dueta turpinājumu, jo šī visa bandītu kompānija tagad vairāk izskatījās kā maza banda nekā visa organizācija. Neskatoties uz to, pastāvīgā stabilitāte ir kļuvusi par lielisku zīmi bijušajiem mafijas karavīriem, kuri ir kļuvuši par nebeidzamu starpkaru karu un viņu bijušo līdzgaitnieku nodevību upuriem.

Francis Zatta tika atbrīvots no apgabala cietuma, kur tagad atrodas daudzi vakardienas Cosa Nostra locekļi, kas ilgi kalpo par slepkavību. Tiesa nepierādīja līdzdalību organizētajā noziedzībā, taču viņš ignorēja pierādījumus citā lietā pret veco "gangsteru", kas ļāva viņam izvairīties no mūža ieslodzījuma par dubultā slepkavību. Pēc Zattas tika atbrīvots Prestons Šiandro, kurš, balstoties uz liecinieku liecībām, bija saistīts ar Francisku. Pēc kāda laika uzņēmumam pievienojās Ričards Pioli, Džeks Zerillo un Karmīna LoCassio, bijušie Kalabreses atbalstītāji, kuri arī saskaņā ar apstiprinātu informāciju iepriekš bija aktīvi ģimenes locekļi.

Kaut arī daudzas Ruffino bandas pamatdarbības tika veiktas jahtu ostā, dažiem indivīdiem izdevās pārcelties uz Austrumu Los Santosu. Rija Licavoli komandas migrāciju veicināja vēlme iesaistīties narkotiku tirdzniecībā, lai dzīvotu tuvāk kontrabandas ceļiem uz pilsētu. Otrs tikko izkaltais kapteinis Ričards Pioli apmetās Pilona ielā, atverot Averna sociālo klubu, no kura viņš kopā ar Carmine LoCassio tirgojās ar vietējo jauno bandītu starp 56 Avenue, zādzībām, zādzībām un zādzībām. Starp citu, pirms migrācijas sākuma lielāko daļu tirdzniecības vietu (bukmeikeru birojs, kafejnīca) jahtu ostā kontrolēja Danny Kape, kurš tajā laikā bija karavīrs Likavola komandā.

Neskatoties uz relatīvo stabilitāti hierarhijas augšējā ešelonā, tikko mafijas mafijas rindas mainās ar neiedomājamu ātrumu tikai divās komandās. Dažreiz pat šķita, ka visa banda ir uzbūvēta uz jaunās paaudzes kauliem un tikai dažiem no viņiem bija lemts kļūt par kaut ko šajā asiņainajā mehānismā. Ralfs Spero, Rejs Santora, Tonijs Kafaro, Luiss Marnisi, Lorenss Kirello un Maikls Ferro. Pirmais strādāja ar Džeimsu Pjeru un pazuda bez pēdām, iespējams, tika nogalināts. Pēc aculiecinieku stāstītā, viņam bijis konflikts ar puisi, kura iesaukums bija Kartons. Otro nošāva divi nezināmi cilvēki. Trešais, interesantākais gadījums, tika arestēts par policista nolaupīšanu, un pēc tam cietuma ēkā viņu sagaidīja liktenis, saņēmis apmēram duci dūrienu - viņš nomira uz vietas. Ceturtais ilgstoši strādāja kopā ar Entonija "Papīrs / gaišmatis" Alfaro Franciskam Zattu, bet tāpat kā Spero pēkšņi pazuda. Tomēr ir versija, ka viņu nogalināja Maikls Ferro viena konflikta dēļ kafejnīcā uz Marina ielas. Piektais pazuda tik ātri, kā parādījās. Tika baumots, ka viņš pildīja Pioli sīkos uzdevumus un nepārtraukti pavadīja laiku sociālajā klubā, bet diemžēl viņam bija daudz konfliktu ar vietējiem iedzīvotājiem. Pēdējais sadarbojās ar Prestonas "Ice" Šiandro un tika turēts aizdomās par narkotiku tirdzniecību, bet pēc tam tika nošauts Austrumu Los Santosā.

Neskatoties uz milzīgo slepkavību skaitu tik īsā laika posmā, situācija joprojām nešķiet nožēlojama, un jaunās mafijas skolas pārstāvjiem no Ričarda Pioli komandas izdevās nākt gaismā. Jaunatklātie karavīri Entonijs Alfaro un Timotijs Bucka nopirka ievērojamu daļu no rūpnīcas akcijām, kas nodarbojās ar atkritumu izvešanu un iznīcināšanu, būdami starpnieki starp lielām pārstrādes rūpnīcām. Uzņēmums aktīvi atbalsta Zaļo partiju, sadarbojas ar bezpeļņas organizācijām un ir viens no galvenajiem filantropiem. Ja kaut kas ir zināms par Entoniju Alfaro un viņa iespējamo noziedzīgo pagātni, tad Timotijs Bucka, tieši pretēji, ir viņa pilnīgais alter ego, nedaudz atgādinot “ēnu priekšnieku” Dominiku Kaputo, kuram šobrīd ir izdevies kļūt par otro personu organizācijā pēc paša Ruffino . Pēc viņiem Alfaro un Bucca savā biznesā piesaistīja pietiekami daudz jaunu Jonathan LaSelva no Marina Street un Vincent Caputo, kurš ir tuvs Dominique radinieks.

Iepriekš tika uzskatīts, ka Likavoli komandai ir organizētāka bāze un visas izredzes uz tādu būt, taču pēdējā laikā tā ir piedzīvojusi lielas pārmaiņas. Ja mēs izlaižam Angelo Lanzo un Frenka DeMarco arestus, komanda nesen zaudēja arī vienu no potenciālajiem organizācijas biedriem - Maiklu Ferro, kurš, kā mēs atceramies, tika atrasts miris Austrumu Los Santosā, un vienu no ilggadējiem Danzas organizācijas karavīriem - Džeimsu Pjeru. Tomēr pēdējais var būt gatavs sakarā ar apgalvojumiem par policista slepkavību, taču oficiālā versija vairāk sliecas uz tā iespējamo iznīcināšanu, lai gan viņa līķis nekad netika atrasts. Neskatoties uz to, bijušos Piore iedzīvotājus arvien vairāk redz Roy Licavoli kompānijā, kuram nesen ir tieša kontrole pār visām viņa darbībām uz ielām. Edvards Hansa, Frenka "Frankie Vegas" Benzīns, Donalds Santello un Džino Montilano. Pēdējais ir vēlā Ferro brāļadēls.


The apostate mafia member was killed

22. janvāra naktī bijušais Rietumkrasta noziegumu ģimenes boss Olivers Kalabrese tika atrasts miris Cumbria viesnīcā Dalasā, Teksasā, kopā ar diviem nezināmiem vīriešiem. Kā jau rakstījām iepriekš, Kalabrese tika repatriēts uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur viņš tiesas sēdē atzina savu vainu par federālo apsūdzību reketēšanu, bet burtiski gadu vēlāk viņš piekrita liecināt pret saviem bijušajiem līdzgaitniekiem un tika aizstāvēts. Potenciālie Kalabrejas slepkavas varētu būt Dominiks Kaputo un Benedetto “Banny / Banny Executioner” Puglio ar vietējā noziedzīgā klana Dalasas Isadore “Izzy” Leitera atbalstu. Šis pieņēmums tika izdarīts, pamatojoties uz pēkšņu divu bandītu pazušanu no Los Santosas ielām un viņu drīzu parādīšanos pēc ziņām par Kalabreses slepkavību. Tiešāki pierādījumi par Kaputo un Puglio iesaistīšanos bijušā priekšnieka slepkavībā nekad netika atrasti, tāpat kā citi aizdomās turamie šajā lietā.

Machiavelli rakstīja, ka ir divu veidu vadītāji - lauvas un lapsas. Bijušais likums ar spēku rīkojas atklāti un spilgti. Pēdējie dod priekšroku palikt ēnā un paļauties uz viltību. Organizējot Danza, notika divu šādu psiholoģiju sadursme - Olivers Kalabrese kā pirmais variants, kuru aprakstīja Machiaveli, un Dominiks Kaputo kā otrais. Šie divi mafijas varoņi, kaut arī tie bija konfliktējoši indivīdi un vairāk nekā vienu reizi cits citam pretī stāvēja, tomēr sākotnējās vienošanās dēļ joprojām strādāja kopā, jo tieši Kalabrese bija tas, kurš kādreiz iesaistīja Kaputo ģimenē.

Lai atklātu, kurš bija Dominiks Kaputo, ir vērts uzzināt par viņa pagātni. Pirmoreiz viņš parādījās Los Santos noziegumu virsrakstā 2000. gadu sākumā kopā ar pārējiem Viktora Giacomo bandas locekļiem, kas sākotnēji atradās Jaunajā Anglijā. Organizētā noziedzība vajā Los Santosu līdz ar Gallo noziedznieku ģimenes krišanu, kas iezīmēja jaunas mafijas frakcijas sākšanos no Rodas salas. Viena iemesla dēļ Džakomo gājiens bija saistīts ar nemieriem ģimenes hierarhijā un ilgu karu ar tiesībaizsardzības aģentūrām; saskaņā ar citu versiju Viktors aizbēga no Rodas salas pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem izstumt Dominika Abramo ģimenes pašreizējo priekšnieku. Giacomo grupas izjukšana, Caputo sākās zem slavenā gangstera Olivera Kalabresa spārna, kurš tika dēvēts par Danzas noziedzības ģimenes vietējo zvaigzni. Pirms pārcelšanās uz Los Santosu Kaputo nebija tik interesants tiesībaizsardzības jomā, bet par laupīšanu un narkotisko vielu glabāšanu viņam jau bija sodāmība. Tipisks, ātri izturēts itālis no austrumu krasta, vairāk atgādināja itāļus no sešdesmitajiem gadiem. Mūsu varonis, kaut arī viņš bija diezgan piesardzīgs mafijas loceklis, jau tajā laikā klīda baumas par viņa slepkavojošo raksturu, kuru labi pamudināja Benedetto Puglio, kurš uz visiem laikiem kļuva par Kaputo personīgo izpildītāju citiem.

   

Pēdējo reizi rediģēja FRIDAY, 2020. gada 24. februārī, 10:23.

 

-Yound & Dumb-

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 08:50
1
post

Ārpus tēla informācija. 

Mēs spēlējam itāļu-amerikāņu mūsdienu organizācija, kurainav ietekmes ārpus savas darbības teritorijas un kas nav partnerībā ar Nacionālā noziegumu sindikāta pārstāvjiem. Mūsu organizācija sastāv no divām dažādām mafijas paaudzēm - vecā un jaunā. Vecās paaudzes biedri ir augstākajos amatos nekā jaunie, viņiem ir atšķirīgs raksturs un stils. Ja jūs nolemjat sākt spēli ar mūsu frakciju, jūs būsiet jaunās mafijas paaudzes pārstāvis.

Pirms sākt spēli ar mūsu frakciju, jums rūpīgi jāpārdomā sava tēla raksturs, viņa rakstura loka un fons. Mēs nepieprasām no jums sarežģīto viņa bērnības vēsturi, bet jums ir jābūt nelielai pagātnei un mēģiniet neaizmirst par viņu. Turklāt jums jāzina, ka mūsu redzētās spēles galvenais mērķis ir Amerikas itāļu rakstura nodošana, nevis vēlme ātri izveidot daudzmiljonu dolāru virtuālu valsti.
Pārdomājot jūsu personāža stāstu, jums būs interesantāk spēlēt, nevis iedziļināties un gaidīt, kamēr jums tiks dots kāds uzdevums. Kas attiecas uz lomām: nespēlē to, ko nevelc. 

Ekrānšāviņus ir arļauts ievietot topikā tikai pēc apstiprinājuma saņemšanas no organizācijas vadītāja. . Ja jums ir kādi jautājumi par mūsdienu itāļu-amerikāņu lomu, spēles sākumu pie mums, varat sazināties vai nu ar galveno starteri, vai ar kādu no frakcijas dalībniekiem.

Mēs paturam tiesības izdot daļēju CK gadījumos, ja jūsu spēle mums nav piemērota vai ja IC notikumi attīstās šādi.
Tas arī patur tiesības uz jebkādu krāpšanos spēlē ar jūsu personāža īpašumu un jebkādu izturēšanos pret viņu.

 

Mijiedarbība:

 

Sākotnēji galvenokārt Īrijas strādājošās ģimenes apmetās Bronsvikas teritorijā, kas bija ierobežota līdz Dienvidu 23. ielai, bet reģions saņēma ārprātīgu gangsteru demonstrāciju slavu un FBI kameru objektīvu acis pēc tam, kad novēloti tika pārvietots Itālijas kontingents, kas sastāvēja no zemākās un vidējās klases. Itāļi strauji kritās apdzīvojot lielu teritorijas daļu, ievērojami palielinot robežas, un ceturksnis tika sadalīts Ziemeļbronsvikā un Austrumbronsvikā. Saskaņā ar statistiku, katra otrā ģimene nāca no Austrumu puses, kas daudziem pirmajiem kvartāla iedzīvotājiem piespieda mainīt dzīvesvietu. Rajons ir saglabājis visas vecās ēkas, sastāv no trīs līdz sešu stāvu mājām. Dominējošais arhitektūras stils, tāpat kā daudzviet dienvidu priekšpilsētā, atgādina holandiešu, angļu un citas Eiropas tradīcijas. Bronsvika šobrīd netiek uzskatīta par etnisko ceturksni; tas ir saistīts ar milzīgo afroamerikāņu pieplūdumu 90. gadu sākumā, pateicoties nēģeru nekustamo īpašumu Fila Paitona darbībām.

Mafijas izcelsme bija Bronsvikas kvartālos 50. gadu rītausmā, sākotnēji tās bija mazas grupas, kas sastāvēja no viena mafijas klana, bet 80. gadu sākumā Bronsviks atzina Cosa Nostra tumšo pusi. Kopš smago narkotiku izplatīšanās, cīņas par varu un valdības spiediena, tā ir vilkusi bijušo apakšu uz leju, salīdzinot ar austrumu bandu, 23. iela neatšķiras no atklāta naida starp noziedzniekiem un lielākā daļa darbību notiek aiz slēgtām durvīm, bet parastie organizācijas locekļi izmantoja ieročus un plašā dienasgaismā. 80. gadu augstais noziedzības līmenis Bronsviku padarīja par dienvidu un rietumu Los Santosas kriminālo centru.

Pēdējo reizi rediģēja FRIDAY, 2020. gada 24. februārī, 10:28.

 

-Yound & Dumb-

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 09:29
0
post

ja tulko, tad tulko normāli, pilns ar nonsense salikumiem te topikā ir.

wazijs
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 3d 1h 51m
Redzēts 2022. gada 16. martā, 20:53
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 09:54
0
post

kopēta hujņa.

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 10:18
2
post

 

-Yound & Dumb-

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 10:39
0
post

''Jāizskatas pēc pašnāvības'' ierocis rokā nepaliek, ja nošaujas. principā jau pats nodevi to, ka tā bija slepkavība. XD

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 10:48
1
post

https://discord.gg/6JV8eUg

<<Ruffino Crime Faimly>> Discord grupa.

Tiek meklēts pamatsastāvs organizācijai, ja tev ir vēlēšanās pievienoties, droši vienojies pie Discord grupas. 

 

-Yound & Dumb-

Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 12:55
0
post

Sākumā viens uztaisa crime family pēc pāris dienām pie paviāna, tagad otrs. Nonsense.

wazijs
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 3d 1h 51m
Redzēts 2022. gada 16. martā, 20:53
Pievienots, 2020. gada 24. februārī, 14:10
0
post

Attēlu rezultāti vaicājumam “vomit”

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 19:35
0
post

Arhīvs

-tc

 

-Yound & Dumb-

Lietotāji skatās šo tēmu: 0