Sveiki!
Tātad, ir pienācis jūsu svinības diena, jo Valchhaaa pamet RP Serveri,Droši varat nosvinēt,varu pateikt iemeslu kādēļ es šo projektu pametu. Es šo projektu pametu tādēļ,ka esmu nospēlējis kopā 300 stundas,neviena no tām stundām nav bijusi priecīga,vai svināma vai pat smieklīga.Visas no šīm stundām bija naida pilnas,vai grūti noskatāmas no malas. Administrātoru atsauksme ir ļoti slikta, vienīgi Administrātori kuri vismaz uzklausa spēlētājus nejau ierēc par viņu teikto vai par viņu ''LOWISMU'' ir –TrustR,BunnyHop. Domāju ka kādu laiku varbūt ienākšu bet nejau uz lielo erpošanu.
Veiksmi!!!
:Valchhaaa
Bambusa Lācītis
Es tev jūtu līdzi, pilnīgi.
Nee luudzu neaizej!!!! tu biji mans erpe elks
žēl, kārtējais RP Dievs pamet mūs (
Ak nē!!! Ko nu tagat mēs bez tavas raudāšanas darīsim. (Kā arī Administratori te ir labi un katrs uzklausa. Tikai vajag sākt ar to ka paskaidrojam situāciju korekti un nejaucam makaronus ar auzu pārslu putru vienā bļodā un tici man tad arī nebūs nekādas smiešanās) Bet nu veiksmi Tev lai arī kur tu tālāk ietu. Un par to ka tev te nav bijis jautri stipri apšaubu redzot kad tu braukā un OOC ņirdz ar draugiem. (Atvaino ja esmu kaut ko nepareizu pateicis) Kā jau teicu Veiksmi tālāk.
Ja tu 300 stundu laikā nespēj radīt sev patīkamu lomuspēli, tad varbūt ir vērts padomāt, ka problēma ir citur, nevis administrācijā? Piemēram, tevī ? Kamēr esi prom, paņem izlasi kādu labu grāmatu - iemācies izteikties un nāc atpakaļ. Pievienojies kādai organizācijai, kas palīdzēs tev saprast, kāda ir spēles būtība.
loti zel ka pamet mus ;( baaac
ee, kadas masinas tev bija
Bruh Guzman , beidzot, tu būtu priecīgs kad serveris izmirtu? Jau 1 vai 3 aizgājuši, a tu priecājies.. Padomā ar galvu tupeni.
čalim mašīnu nozaga un viņš iet prom no servera
Rit busi atpakal.
Uzrakstiji atta bet spelesi
var tavas mantas panemtt?
damn
nebus vairs kas prasa masinu salabot
Blakus projektā piesolija tev jaunu mersi?
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Jau atkal prom?
Davaj turās, gaidīsim atpakaļ!
fujax
Nu , vakar DC jau izraudājies . Aizej , jo viss kas tev šeit bija , tas bija mersis . Galvenā tava lomuspēle
https://failiem.lv/u/muhuvt43">https://failiem.lv/u/muhuvt43
Veiksmi mēnešniekā , Cracked v2
pareizi dari
reali bedigs stasts
SkyLine, Draugs, heii55, MMD, Pavians, smeeriite, draiver, Sneaky, Tropkillaz, timaballs, Twizzy, Bosch, ForesT, Valchhaaa, niksniklaavss, Sanfliex18, dazex, Angelis, bLank, juppi, LogiTec, Tommy, BD_Gauntlet, Hačiko, hustlerx, alfredmayfrendsss, ELSB, Kazhiks, dandijs, Tunex, FL3X, bandits, ArtursLV, Nilucis, Oskars, FRIDAY, yanchux, Kristers, Ērms, Tominsh, , Guzman , Sestais, Ricins, Ofkors, Artix, Nick, ivanovs, Skrevele, balenciaga, duman, FAMILIARITY, TrustR, 518293182, Ceikaa, Vilnizz, Durdulis, experts61, raymanins, sippa, Daave, Dinčaa, GaraiS, Castellani