Vory V Zakone ir Krievu Mafija kas ķļuva ļoti populāra PSRS laikā. Mafija sākumā bija Vladības varā, bet laikam ejot tā sāka vadīt pati sevi. Vory V Zakone pelna naudu ar ieroču un narkotiku kontrobandu un uzņēmumu aplaupīšanu/kontrolēšanu, cilvēku nolaipīšanu, auto zagšanu, ārējo tirdzniecību...
Galvenokārt savus ienākumus iegulda tā sauktajā “baltajā” ekonomikā.
Mūsdienās mafiju Krievijā ļoti sāk izkarot, tāpēc dažu draugu grupējums pameta savu dzimteni un ieradās Los Santos, kur cerēja attīstīties Štatos.
Grupējums ierodoties štatos pieņēma sev jaunas identitiātes ar amerikāniskāmiem vārdiem, lai vieglāk ieplūstu sabiedrībā.
[Tālākais Story parādīsies ss'os]
((Turpmāk biedru vārdi tiks slēpti vai tiks maskēti zem iesaukām, sakarā ar policijas lielo MG))
Kad tu iemācīsies rpot?
Nekad nav mācējis xdd pirms kick aizvērās bugoja naudiņu ar squatch un dažiem ad.
Es saprotu ka jums skauž ka neko neprotat un serveri esmu jums pāri izdarījis ka tagad jums sirsniņas sāp, bet ludzu ejiet paraudiet citur un neliekat savus s**** šeit, jo ar šo jūs sevi neizcelsiet..
Sirds nesāp žēl noskatīties un acis bojāt uz šo..
ļaujiet viņiem erpot ,ir diezgan normāli ,nevajag vissiem erpot katru pirkstiņu ,katrs erpo kā māk ,gl ar f3
cau
Varēji vēl Russian Bratvu aka Cēsu banditi no arhīva izņemt Ar savu nikuciti . Servisu atvert ka playharda pirms vairākiem gadiem. Tu kā nemācēji spēlēt tā arī nekad nemācēsi Tom Martinez. Ekrānšaviņi ir miskaste tāpat ka pati frakcija.
shitaa frakcija ir tik laba ,cik laba ir shii dziesma.buutu kruti ,ja tur tajos skriinos kko no krieviem vareetu redzeet. labaak nelikt neko iekshaa nevis pazoriit sevi. vispaar zini ,kaada noziime ir 'вор в законе' ? domaaju,ka ne. vareeji vel nosaukt par a.у.е. kkaa taa jaa.
beidziet postot un vanag tas čalis kas dzied ir mana klasesbiedra brālis ,Gl ar frakciju ,un lūdzu beidziet postot šeit ,man piem jau apnicis tas ir ,ļaujiet viņiem ss likt šeit
cau
ne nu ja es 50kg tabakas un 10k caulites pa 300 dolariem dabutu, es jebak kuritu tas cigas kamer man riikle izdiltu pušu, lai nevajadzetu redzet sito murgu vairak
- If you don't like me then i'm sorry -
Sanāk ka reāli pa 1$ nopirka apmēram 500cigaretes un 1 čaulīti..
Tā jūsu leksika vnk iespārda ''Yoo bratuha, juu tieši cik vaig''. Ja jau atēlojat krievus tad mēģinat krievu stilā runāt, btw galīgi garām Bet nu gl.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Īpaši nepiesaistija , jo nevarēja saprast tad kas jūs esat īsti , bet nu GL
rackzz, Tropkillaz, zayac, klassiks, amsterdam, Growsmile, Dante, fletcher2, Kristers, babushka, Hačiko, “Markuss”, SNAKE, LaMpAcKa, Werinnors, Logix, PUFFLV, Chill, wolfenstein, Guzman , dandijs, Sneaky, ivanovs, Thomas, GoblinX, , Angelis, Em4a, Biggy, Roxbyyy, Cosmoss, Rove, TheKeneddy, swolex, Valchhaaa, Animals, ppemka, yanchux, SkyLine, Ricins, amatieris16, 9Boz, asdasdasd, Vitautas, ......, 518293182, Sestais, kenluv, MadYoga, hustlerx, walZ, 7n4_, Tommy, , raymanLv, Erns, Hassans , Scrubs, gg_Billy_gg, GeNesiS, SmokeY, edviins420, Ofkors, Megiii, NiksMcCherryLV, labdaris, Christopher Thomson, naurz, TrustR, JayB, n1k0lajsxd, friend of deer, Bonijs, Fushion Lv, Arhimēds Pitagors, Bridges, Redman, Unicorn, Ērms, Tominsh, Rūdolfs, BANNED, sippa, ForesT, Kristherz, Kiwix, FL3X, profesorskuzis, Melnais, dazex, Artix, ExspresLV, bLank, Vanaags, iksde123, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Loews, Pluto, Rupucis, klaxzy, Mar3ks , Daave, kosmonauts420, iMett, tirpeklis, Ebetite, 50bulletstrokis, Brendijs, Jimmy, Karchiks, bighomie status, Skrevele, realduksitis, teoy, panelis, Krisic, Tankists, EBK, Nikucis, blaze, Flamingo, KRILV, Assassin, IceKing, Patriots, OracleOP, 1337, bandits, pier