TĀTAD Paldies visiem par lielisku RP kas notika ar mani ļaunu neturu neuzvienu Cienu Tos ko pazinu Heiteri lai dzīvo tālāk visiem paldies Visiem ČAŪ no RASTAAAAAAAAAA!!!!!!Novēlu izaugsmi Kickam Paldies Goblinx par labu Serveri paldies ESKAM paldies Adminiem Paldies visiem GM paldies Visiem par lieliskiem Mirkļiem!!!
P.S Goblinx Es neesmu 'ņēmis no LSAK Naudu bet Domā ko gribi .Ceru ka padarīsi Serveri Vel Labāku!!!
RastA pamet Kick!!!
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Blaaaa acis veezis. Pēc paris dienam jau būsi blakus projekta vai ari atnaksi atpakaļ.
domā ko gribi :P
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
XDDDDDD PIEKRĪTU KVASMAN PĒC PĀRIS DIENĀM BACK BŪS
davaj djadjka udachi ;)
Paldies Eska veiksmi vecīt
Žēl ka pamet, bet lai tev veicās.
Jā Rastiņ es ari pametu++
Bez pieturzīmēm.. visi mas sazogās naudu tiek pieķerti un pamet serveri jo jūtas aizvainoti xdd
aizver muti ja nezini par ko iet runa
Veiksmi turpmāk.
Test...
Davaj, Veiksmi!
Visticamāk drīz vien būsi atpakaļ
fujax
kā kas notiek , tā pamet
nu gl .
Jau pa webu ganās 😁
Paļubom pēc nedēļās būsi back un mums gluži vienalga vai ej vai nē,jo storys tev ir tāds nopizdoji naudu nedabūji GM un tagad attā visam kikam un pasaules gals. xD
Nenovēlu tev veiksmi un kaut tu pakluptu uz akmeņa un sasistu vēl stirpāk to savu tukšo pauri. bucjasss <3
Topiks gavno, avtor mudak, idi vzopu, spasiba un ata
gavno rasta
- If you don't like me then i'm sorry -
shockins, Kn0w, Jitzie, HENKONZ, MarkusBlad, aldaris, samantiina, Sneaky, bLank, Angelis, Guzman , ForesT, yanchux, , teoy, Ofka, MadYoga, IceKing, swolex, Loews, iksde123, SmokeY, FL3X, Luwii, Megiii, Ofkors, RastA, JayB, Kristherz, realduksitis, Animals, sippa, OracleOP, Growsmile, LogiTec, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Čivrix, Bridges, tirpeklis, Assassin, klaxzy, Boo, 518293182, Valchhaaa, Dinčaa, Nuwzys, SkyLine, GeNesiS, Kiwix, Ricins