Atā kick.lv
Pametu mta.kick.lv Tam nav nekādas saistības ar sūdzībām par mani vai ko tādu. Vienkārši pārtraukšu spēlēt mta.kick.lv Iespējams atgriezīšos pēc statu RR.
Man šeit ir gājis visādi. Ir bijuši jautri brīži. Ir bijuši ne tik jautri,kad jādzīvo pa jailiem(Jūs sapratāt xdd). Man ar jums bija jautri Visas šīs sūdzības par mani man tikai liek pasmieties. Paldies ,ka katru dienu mani uzjautrinājat līdzko ienāku serverī. Bet nu mans laiks ir pienācis,jopcik.
Vēlos pasveicināt pāris cilvēkus ,kas bija ar mani (kaut kādreiz).
Sākšu ar tevi vecīt -Daniels
Tu esi vislabākais AD,draugs iekš servera ka vienkārši pipec. Mums bija jautri momenti. Labi katru dienu varējām parēkt kad runājām DC. Turies eu. Nepapis savu /staff. xdd (Tas nekad nenotiks) Gan jau uzturēsim kontaktu iekš DC.
FL3X
Vot blee. Tu esi viens velns. Ar tevi bija jautri erpot. (kas tā par erpošanu). Sapisām savu draudzību ,ja to tā var saukt dēļ viena pārpratuma.Pie kura nu Tu biji vainīgs. Turies! Xd Gan jau kādreiz tiksies iekš spēles.
Kristherz
Vot Tu esi viens velns. Šitie kariņi naktīs(kurus izpis kaut kādi pajoļi -_- un saliek sūdzības -_-) Esi pizdaijas GM xd Gribētu ar tevi vel kādu nakti uzhujārit kariņus. Bija jautri! Gribēšu tevi satikt arī pēc statu RR. xd Vecis uz Goda!
GoblinsX
Ahujenis fujaks. xd Ar tevi baigi neesmu neko erpojis ,bet nu Deguchi sūds bija pats labākais. Vienas nakts laika 20k sapelna. Nē nu bija jau jautri. Uzturi serveri kārtībā. Nepieņem kaut kādus tirliņus par GM. Nodresē kārtīgi. xd
Eska
Labs AD. xd (vairāk informācijas nav. xd )
TrustR
Ahujenis pupsiks. Los Santos drift club. Attīsti viņu,tāpat kā LLC motus. Veiksmi tev!
Tas laikam arī būtu viss.Labu spēlēšanu jums novēl - Vennom. Peace!
vari jau sākt atsedēt 300min
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Cirks aizbrauca, klauns palika.
Domā,ka būsi mainījies pēc statu rr?
Labāk vispār nenāc atpakaļ.
Žēl jau, bet nu ko padarīs, pats vien esi vainīgs pie tām sūdzībām, nedomāju, ka kas šāds iznāks..
Mani nepieminēja.. :"(
Veiksmi tev turpmāk, gaidīšu kaut kad atpakaļ
Es tevi gaidīšu atpakaļ <333333333
Nu ja tu šito nopietni domāji,atvadīties, nu tad atā! Gaidīšu tevi atpakaļ!
Pietrūks Drifta vakari <3
rit jau bus atpakal
Trakais
Fucking yo shawty before she leavin
zel ka netiki gm ja, loti zel
Žēl ka serveri pamet dēļ tā ka nepieņēma pa GM,žēl gan jā ;( (Pff atpakaļ vari nenākt xd)
*GL#HF*
Venom nebij uzreiz jāpamet serveris dēļ tā kad nepieņēma par GM padomā pats kas notika kad biji PD vadītājs pirmajā nedēļā nācās pamest tev amatu dēļ daudzajām sūdzībām!
venom es saprotu tavu bedu! vienkarsi uztaisi jaunu profilu un telo ka nekas nav noticis un nevienu nepazisti
kaut gan nebrinos ka to jau esi izdarijis
skaties tulit visus kurus nepienems gm rakstis atsveicinasanos topiku
loti bedigi ka venoms pamet kicku
raudasu daudz un dikti
- If you don't like me then i'm sorry -
Topik gavno avtro mudak, spasiba idi vzopu.
shockins, FalkeLV, bLank, Tropkillaz, Werinnors, Artix, Venom, SkyLine, Moose, , KrazeY, swolex, Scrubs, yanchux, OracleOP, TunciS, TrustR, Daniels, Luwii, Ricins, MadYoga, sippa, NXTHING, Guzman , 9Boz, Sestais, Ērms, realduksitis, LogiTec, Pluto, GeNesiS, Growsmile, IceKing, Dinčaa, SmokeY, Kristherz, hans, Angelis, BANNED, 7n4_, Assassin, Boo, teoy, 518293182, Čivrix, Animals, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ofkors, Valchhaaa, Brazy, Kiwix, bighomie status, Devitais, FL3X, babushka, walZ, iksde123, Madryy, Megiii, Tominsh, Redman, Melnais