URĀĀĀ, KICK SPRIDZINA!!
Vai zināt kāpēc spridzina? Kick šodien ir sasniedzis visus 76 spēlētājus, paldies visiem, kuri bija iekš servera. Ir būts liels prieks visai administrācijai, ko viņi ir veikuši serverī, neskatoties uz viņu vilšanos spēlētājos , arī lielu prieku varam teikt visiem spēlētājiem, kuri ir kopā ar mums, bet viss lielākos priekus varam izteikt mūsu servera īpašniekam-GOBLINX-Paldies,ka viņš ir vīlies ik vienā, ir tiešam liels gandarījums par visu esošo administrāciju, ko viņi ir veikusi servera lietas labā, bet rīt jau jaunā diena, nenokarsm degunu, nenolaižam rokas un turpinām atbalstīt ik vienu, esam visi draudzīgi un OMULĪGI-VEIKSMI ATLIKUŠAJĀ DIENĀ-
(Rakstīju caur tel un nezināju kur postot tpe te ieliku()
Es jau domāju , ka tu mūs pamet ar savu virsrakstu
P.S. Tik tiešām KICK šodien SPRIDZINA! URAAAA
MTA.kick.lv bez jums nekas nebūtu, tāpēc mums kā administrācijai jāsaka jums liels un trekns PALDIES, ka uzturaties un spēlējat tieši mūsu serverī!
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
es arī sevi mīlu, paldies jums un man
paldies man, paldies jums
- If you don't like me then i'm sorry -
Amatieri. Ši jau nav pirmā reize, kad serverī savācas 70 spēlētāji es tev varu pateikt vēl vairāk ka pirms gadiem trīs šeit bija visi 100 spēlētāji, bet kā pieredze rāda servera vadība nav bijusi spējīga noturēt to skaitli. Spēlētāju rotācija no viena servera uz otru ir ierasta lieta. Tas ka tiešsaistē ir 70 cilvēki pilnīgi nekā neapliecina to ka ir uzlabojusies lomuspēle spēlētāju vidū. Vēl ir kur augt un augt, jo situācija ir traģiska.
ļoti Paldies, ja es vispar varetu iejet serveri jo staff nepasaka rezultatu manai bana apelacijai, Bet nu ta URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!.
Tiktiešām iespaidīgs skaitlis, itsevišķi vasaras sezona, kad daudzi iet ārā, bet Kick ziemā bija savācis 89 vai 88 spēlētājus, tuvu jau bija pie 90, bet tapat!
Na roģinu! Pobedu!
Osmans, PETER1ZZ, derkijs, 匚ㄚ尺乇乂, LUĪZE, experts61, Lauronja, archaa, yanchux, Ricins, Artix, *EnEmY*, Guzman , SmokeY, Angelis, Boo, Tominsh, IceKing, tirpeklis, bighomie status, NXTHING, Megiii, 518293182, FreshCat, amatieris16, GoblinX, Daniels, GeNesiS, Kristherz, Laurz, TrustR, RastA, blaze, Melnais, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Kiwix, Nikucis, pier, TheKeneddy, Tankists, Dinčaa, panelis, 9Boz, FL3X, OracleOP, Miksens, Flomits, Madryy, HUMMER, swolex, realduksitis, Growsmile, IVARS, Ērms, bLank, sippa, Unicorn, TheCrazyRolands, iksde123