Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Artūrs
Iepriekšējie nickname: N/A nav bijuši ar šo pašu rauju visu laiku...
Tavs vecums:17
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Evelyn Clark - LSPD; Fernando Navas - Cartel de Sinaloa; Hermann Almendinger - 2 sea 2 land..... ir vēl divi bet tie netiek vispar izmantoti pagaidām.
Pieredze kā Gamemaster: Nē, bet protams vēlētos to iemācīties.
Pieredze Roleplay jomā: Roleplay spēlējo jau kā vairāk kā pusgadu,pirms tā iepriekš spēlēju samp rp, bet nu tomēr vairs nē. Sāku spēlēt citā komūnā šo mta rp un pārnācu uz šejieni. un pie jums jau spēlēju kopš pavasara sākuma vai ziemas.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, un tā bij viena reize.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/LJDCekF
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad nekas sarežģīts šeit nav. Mani sauc Artūŗs un man ir 17 gadi, brīvajā laikā eju spēlēt basketbolu, protams bez tā visus caurus vakarus nosēžu vienkārši pie datora spēlējot mta jūsu serverī. Tā pajiet mana dzīve pagaidām kamēr vēl nav sākusies skola.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Pārsvarā serverī kad pašam vajag palīdzību vai kādam citam, redzu ka ir kāds ilgāks laiks jāgaida lai kāds šo report arī paņemtu un palīdzētu, tas ir tāds primārais kas piesaista, un protams arī loģiski sakot vēlos palīdzēt iekš šī servera!
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): tātad, sāksim ar to ka vēlos palīdzēt citiem cilvēkiem, pieņemt reportus un sniegt savu palīdzību rp jomā ko pats šo mēnešu laikā esmu iemācijies. Savā ziņā iegūt pieredzi dažādās situācijās. Labprāt iemācītos ko jaunu un interesantu ar ko nodarbojas GM statusa cilvēki. Vēlētos protams arī samazināt grūtības citiem GM cilvēkiem vai AD cilvēkiem, jo būtu ko mazāk reportu paņemt. Pašam ir bijušas situācijas kad man ir problēma ko var novērst 2min. laikā, bet diemžēl nākas gaidīt virs 20min. lai pieņemtu reportu. šķiet ka neaktivitāte notiek, bet nu es saprotu arīka cilvēki strādāun tāpēc es nojaušu, ka paši GM cilvēki ir maz un tas arī ir viens no šiem iemesliem kāpēc vēlos arīpieteikties uz šo statusu. Pavisam elementāri - vēlos palīdzēt citiem, iegūt sev jaunas zināšanas, un protams palīdzēt ne tikai cilvēkiem, bet arī pašam serverim un administrācijas lokam kas tajā darbojas. Ļoti cerētu uz šo statusu, bet izlemjiet Jūs!
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, protams.
7n4_
Esi zināms puika ar savu iesauku blondīne heh... nu ko lai saka galva tev uz pleciem ir Rp prasmes tev arī ir stipras no manas puses tev nāk viss labais,tādēļ lieku +PAR.
*GL#HF*
Banāns,izļurkā man pimp*a galiņu ar mēli!
lai iet par, domāju ka būsi piemērots šim amatam, veiksmi.
- If you don't like me then i'm sorry -
Speciali priekš @AngelXD
- Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
- Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
7n4_
Pret... Cik zinu ka Rp skolotaja status ir slegts ne?? Un gm pietiek serveri uz speletaju skaitu!
Hmm, nezinu pat, itkā kaut kādus pamatus no RP izproti, terminus kaut cik zini, grūta izvēle, lai gan mūsu par/pret īpaši neko nedod, likšu par.
Veiksmi.
Nu PRET neuzruna motivacijas vestule!
Lomuspēle, kuru tu atveido savā ''kartelī'' ir krietni zem tā līmeņa, kurā būtu jāspēlē cilvēkam, kurš taisās apmācīt citus spēlētājus un risināt kaut kādas skripta problēmas.
Drošvien tajā brīdi kad šeit būs mazāk spēlētāju vai atvērsies jauns projekts, kurā var pieteikties amatam tu būsi arī tur uzreiz klāt. Antirekomendācija.
Pret! Serverī par tevi un par to frakciju kopumā nav radies labs priekšstats. Šaubos ka būtu spējīgs kādu apmācīt.
Neesi no tiem labākajiem kandidātiem, manuprāt, īsti neatbilsti gamemaster amatam. Tad jau labāk kreici par gm
PRET
Ugh es došu Anti, jo neuzrunaja tavs pieteikums. Veiksmi
Sveiks,Arturs!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, apspriežoties ar augstāko administrāciju, nonācām pie tāda lēmuma, ka tev vēl par agru.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
Admiiiks, 7n4_, Raiziņš, Leonchiks, Liepinshh, raivorijs, Jitzie, Origo Urla, Tominsh, Sabux, Niknaaks, Sneaky, experts61, ivanovs, Nilucis, Kriksis, Guzman , Ofkors, Valchhaaa, babushka, yanchux, Scrubs, teoy, Kiwix, Madryy, panelis, Tankists, SmokeY, FreshCat, Kristherz, 9Boz, GoblinX, Daniels, Rūdolfs, GeNesiS, sippa, Brazy, Dinčaa, blaze, TheCrazyRolands, 518293182, Ērms, RastA, Megiii, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Venom, huga4life, swolex, Assassin, Angelis, bLank, klaxzy, TheKeneddy, ayeerpers, FL3X, realduksitis, Animals, 1337, Richardo, Melnais, Aksels, Laurz, IceKing, pier