Prasības:
- Ne vairāk kā soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): ir 3 brīdinājumu.
- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 1 Gads +
- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: Vairāk kā vajadzīgais.
Anketa:
- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: Krch mani sauc Niks, speleju mta, kādus 5 gadus īsti nēsmu skaitijis, daudzi manliekas mani pazīst, online esmu diezgan bieži un diezgan ilgi.
- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Ieladēju mta dēļ dayz spelēju un tad krch draugs pateica lai pameiģinam rp, iegājam (tadkad Shokins vel bija kkas) bija vārds man James Walker, un tad tā ttas viss aizgājā.
- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: Nēsmu baigi op erpers, esmu vidējs.
Nosacījumi:
- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);k
- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta; k
- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.k
- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.k
5 gadi bet redzu tevi labi ja trešo mēnesi kikā.
yanchux, skapis, Jitzie, sukamaniramurs, Valchhaaa, LaMpAcKa, Kriksis, Lauronja, Bridges, command, Psychicaut, Raivis, Hačiko, daunars, ArtursLV, wolfenstein, ivanovs, sippa, archaa, Ryan Gosling, Melnais, Skrevele, smifnwessun, Kristers, Sneaky, Tominsh, draiver, Werinnors, ELSB, 518293182, LUĪZE, Castellani, Tropkillaz, n1k0lajsxd, Ricins, balenciaga, Dinčaa, dandijs, RavenS, bLank, Ofkors, Kapracis