Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Luwii
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Swufy
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Harald Motor
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Ieiet aduty, kad ieslēdzu mirgalkas un iekāpj automašīnā. Tad vēl bļe ietriecas kruizera sānā un aizpirž prom....
Pierādījumi:https://imgur.com/a/rae7t4j
Komentāri: Ahujel bišk nav fujaks? -- MOTORS.....
Persona spēle uz telefona mobīlajiem datiem, nets nav labs, viņam visu pasākumu lagoja nets.. Viņs timed out 2 reizes, viņam lago un nevar neko darīt par to, nevajag likt sūdzību bet gan paprasīt.
Es nepiekrītu šajai sūdzībai.
EDIT: Kamēr rakstot šo atbildi uzmini kas notika : https://imgur.com/a/aURGm51
Iesaistīts esi? Nē, nekomentē paldies, atā! Ja sūdigs nets lai nespēlē, ievelk kabeli vai nopērk ruteri
Abi divi esam iesaistīti, braucu viņam līdzi.
Cilvēkam patiešām bija neta problēmas, visu laiku skrēja sienās. Vai patiešām vajag stresot par to, ka vienu reizi iemaucās tevī?
Tu autists, tu vispār kaut ko skaties/lasi? ir vēl otrs iemesls!
Kā viņš varēja apstāties ja viņam viss atpalika?
Sveiks,
Ar duty iekāpu mašīnā, jo vajadzēja to pielaist. Mēs tur bijām trīs, vesela komanda notiekošajā pasākumā. Kad tu redzēji mani ieslēdzam duty, Tu uzreiz teici ka būs sūdzība un kautkur aizbrauci, lai gan es tev liku uzgaidit un nemuku.
Par to daļu kur es tevī ietriecos es nezinu, jo smuki pabrauca tev garam, man tobrīd šausmīgi freezoja, kas pamato to ka tevi varēju ietriekties. Un jā, taisnība, es spēlēju uz mobilajām datiem, kuru dēļ reizēm sanāk tādi atgadījumi. Tīši tevī netriecos.
Šajā situācijā pilnīgi varēja iztikt bez šīs sūdzības, uzskatu ka tu mazliet over-reactoji.
=DDD Kapēc jācepjās? KĀ KKAUTKAS,TĀ SŪDZĪBA.. ir arī savi pamatotie iemesli kādēļ notiek problēmas,bet kapēc uzreiz jāraksta sūdzība?
Saprasts un piedots. Nakamreiz raksti AEZAKMI.
Jitzie, nauriks, Baarnijs, Luwii, Skrevele, 518293182, Rixhijs, Scrubs, sluker, dandijs, Joker, leafyfrost, heii55, Assassin, Sardze, realduksitis, Kapracis, Draugs, Stefan, Zatlerzaurs, LMD, LUĪZE, Ricins, Swufy, RainersK, ELSB, Zexity, Enija, daunars, Bosch, Kristers, dmer777, PETER1ZZ, Kiwix, raivorijs, Danno, EBK, niksniklaavss, pivuks, Tējaaa, Ryan Gosling, friend of deer, annija, sippa, TavaMatite, rackzz, Tropkillaz, samantiina, KasParNa*uj?, Knight, Guzman , hoodrat, uravnobeshen, sukamaniramurs, hoodsta, cjoma, Valchhaaa, Freedy, Redžijs, MrLa!pa, DriverOG, Poliņs, kristaps_hokage, draiver, yanchux, Castellani, FL3X, timaballs, swolex, W22D, Ekskluzīvais, Origo Urla, ricardssb