bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
15
2
topic
[Uzraugs]raiviss
raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 11. jūlijā, 20:25

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ + ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ] Septembrī 16
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]


Anketa

Vārds: Raivis

Vecums: 15

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav

Izveidoto personāžu saraksts: 

Frank Crow(nav f3)  https://mta.kick.lv/forums/topic/13290/frank-crow/
Ralph Stefanson(DPS(LSPD))
James Stefanson(Los Santos Customs) https://mta.kick.lv/forums/topi…mes-stefanson/((Dzīvesstasts nav aktīvs))
Josh Noa(Neaktīvs)
Jakson Flames(neaktīvs)°
Ralph Jackson(neaktīvs)

Pieredze šāda veida amatā: Esmu citos serveros pabijis, lai iemācitos komandas un izmēģinātu kā tas ir. VIennozīmīgi esmu sapratis, kā tas ir būt iekš staff komandas.

Pieredze lomuspēles jomā: Nāku no pilnīgas nulles kickā. Esmu  ļoti labi sapratis kas ir roleplay, velljoprojam atteloju lomuspēli cik vien var, ar cilvēkiem kuri to labprat dara ar mani.Takā tuvojās sezonas beigas, velljoprojam attleloju tēlu. Protams arī gatavojos nākošai sezonai, lai būtu kvalitatīvs roleplay, pašlaik esot spēle, izmeiginu visas iespējas kādas ir iespējamas kick,lv, lai nakošaja sezona būtu gatavs attelot savu iecerēto tēlu. Kick,lv mani iedvesmo cilvēki, kuri veido interesantus tēlus, ar kuriem spēj izcelties no apkārtējiem tēliem.

Servera /history ekrānšāviņš:  https://imgur.com/a/oBJ1iz1  

Motivācijas vēstule: Sveiki! Esmu draudzīgs un aktīvs. Esmu gatavs un spēju izpalīdzēt jauniņajiem, kuri spēli sāk no nulles, kā ari tiem kas kaut ko piemirsuši. Ar cilvēkiem šajā komūnā esmu bijis saprotošs, protams ir radušies ari nelieli pārpratumi, bet viss ir ticis noskaidrots. Pret citiem spēlētājiem izturos jauki, lai tiem būtu patīkama spēlēšana. Spēju savaldīties brīžos, kad cilvēki ir ļoti saniknoti un viens otru aizvaino. No rītiem ieejot iekš servera, kad ir ~7 cilvēki, bieži vien neredzu nevienu no staff, protams nepārmetu, jo katram ir sava privātā dzīve. Pēdējās dienās ir ļoti daudz brīvu brīžu iekš spēles, kurus varu aizvietot ar reportu pieņemšanu vai palīdzēšanu, nevis vizinoties bezjēdzīgi apkāŗt ar auto. Esmu vērojis bieži ko dara citi, kā izceļās. Ar savu palīdzību vēlos kādu jaunieti bīdit uz labo pusi, lai nepaliek par trolli vai vienkārši cilvēku kas graindo, jo kopš pats sāku pilnvērtīgu RP, spēlēt ir daudz lielaka iedvesma. Spēšu dot padomus, motivēt cilvēkus uz labo pusi. 

 Pats esmu sapratis RP, un ta nozīmi. Esmu no ļoti daudziem cilvēkiem iedvesmojies, liels paldies jāsaka Swuffy, jo  viņs mani iedvesmoja veidot situācijas savādāk, nevis visu darīt pa klusi. Kā arī, to ka nauda nav galvenais, nauda tikai palīdz izveidot vairāk interesantu situāciju. Cenšos veidot pēc iespējas vairāk situāciju, ja vien ir cilvēki kuri to vēlās darīt ar mani. 

 

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2021. gada 16. jūlijā, 09:20
1
post

' Pats esmu sapratis RP, un ta nozīmi. Esmu no ļoti daudziem cilvēkiem iedvesmojies, liels paldies jāsaka Swuffy, jo  viņs mani iedvesmoja veidot situācijas savādāk, nevis visu darīt pa klusi. Kā arī, to ka nauda nav galvenais, nauda tikai palīdz izveidot vairāk interesantu situāciju. Cenšos veidot pēc iespējas vairāk situāciju, ja vien ir cilvēki kuri to vēlās darīt ar mani.  ''

Kas ir RP nozīme?

atbildesi dabusi par neatbildesi dabusi pret

Pēdējo reizi rediģēja EBK, 2021. gada 16. jūlijā, 19:18.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

GhostSpocer
Lietotājs
17 atbildes forumā
Online: 1d 7h 56m
Redzēts 2021. gada 14. decembrī, 00:23
Pievienots, 2021. gada 16. jūlijā, 11:40
0
post

Man arī gribētos zināt RP nozīmi.  Neņem ļaunā draugs.

Negro
Lietotājs++
323 atbildes forumā
Online: 8d 23h 54m
Redzēts 2023. gada 18. augustā, 18:52
Pievienots, 2021. gada 17. jūlijā, 11:40
2
post

RP - Reta Parādība.

3.7. Noteikuma pārkāpums || Sodīts

Pēdējo reizi rediģēja dandijs, 2021. gada 17. jūlijā, 11:42.

All we had to do was follow the damn train, CJ!

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2021. gada 17. jūlijā, 11:49
1
post

raiviss nav spējis atbildēt uz jautājumu, par kuru viņš pats apgalvo, ka ir spējis tajā iedziļināties un izprast tā jēgu un būtību pat sīkākajās niansēs, respektīvi, raiviss tomēr nav bijis tik kompotents un viszinošs, ir rakstījis pieteikumu tādā veidā, lai tas tikai labi skan - lējis ūdeni. Balstoties uz šiem secinājumiem un primāri faktu, ka raiviss nav bijis spējīgs atbildēt uz jautājumu, ''Kas ir RP jēga?'' 26 stundu laikā, balsojumu urnā tiek pieskaitīts vēlviens - (mīnus).

Pēdējo reizi rediģēja EBK, 2021. gada 17. jūlijā, 11:50.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

Lietotāji skatās šo tēmu: 0