Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: arca912
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Emily Wang
Ko spēlētājs/i pārkāpa: MG, RP avoid ,
Pierādījumi:https://imgur.com/a/aXSyFuy">https://imgur.com/a/aXSyFuy
Komentāri:bija situācija pēc kā sākām aizturēt uzreiz atradās OOC.
Emily wang, tiešam ļoti, pavirš cilvēks, igs dmoja visus, ooc apsaukāja.
man ir ss kur negribēja dot naudu, ic teica man jails bus 8h ? vairākkārt kautkādas 5x mixoja, un dmoja, un appisu viņu IC, jo izbesija gan ooc, gan IC, un raudāja man par to 3stundas, un visiem sūdzējās, un mentiem vel stučija, kautvai viņas ''apsargi'' Jack Jeans, utt.. nevarēja viņu nosargāt, un visus četrus atvācu, un sāka kautko raudāt, un tad kad atnāca ad, uzreiz kā teicu pēc visa, lai tinās prom no servisa, negāja, nošāvu, un zināja kur mašīna, tas ir gudrs puika, pat atcerās kur auto vel bļe pa telefonu mani nezin, un saka pasaki lai boss atslēdz garāžu, un teica kad es viņam izbesiju, un teica, admin, es pieprasu ck viņam... nu, man jau vienalga, par to jau man neviens CK neuzliks, bet tādu lowaku es neesmu redzējis, un man slinkums mest pierādījumus, ar to, ko darīja.. ja izdomāšu kautkad, tad iemetīšu.
Uzreiz kā kautkas notiek IC, iejauc OOC, vai OOC lietas risina IC, neko jau negribas teikt, bet visu laiku, arī kad biju vel PD, tikai ooc, un status ((gaidu adminu)) es viņam teicu, lowak noņem to statusu uzlika (( tādi lowaki, jebal, joprojām gaidu ad !!!!!!!)) tik gudrs cilvēks, viņu novāc, ir PK, un saka, kad viņa redz gudriniece gaida GD ārstus, kautvai jau ir mirusi, un neko darīt..
Spēletājs atrodoties IC nevar būt OOC, sūdzība patiesa Emily Wang tiks sodīta, par RP avoid.
TC.
Jitzie, Ofkors, mamba yeaz, BOOM , 518293182, Raivis, fletcher2, ivanovs, archaa, LUĪZE, xvizits, daunars, Sneaky, command, draiver, RavenS, Emilinsh, A1, Psychicaut, n1k0lajsxd, Gangsta, bLank, Skrevele, ELSB, Kazocinsh, Castellani, user1, Signee, OnsY, Naureeens, wolfenstein, Kristers, Mayans M.C, Lauronja, Angelis, Hačiko, Melnais, Daave, PETER1ZZ, FL3X, SiL3Nt, ArtursLV