Tavs lietotājvārds: ArtursLV
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: D'Quan Brayton
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Totāls DM, ka arī sakarīģi teikt kopā ar CS, jo viss tika veikts tieši iekšpus IGS.
Pierādījumi:
Komentāri: Sakarīgi sakot, ja tu uzpļausi uz kādu mašinas riepu, tu tiksi nošauts, laipni lūgti rieties ar šo suni, adminstrācijai, paldies!
Čuvaks neiemet pilnos skreenus... Lai iemet visu kapēc šitāda situācija notika.. Ar cieņu D Quans.
Prieks ka vismaz kāds šim puisim var paskaidrot ka tā nav zaļā zona.
Tātad es varu te skriet un visus bliezt ar lāpstu un nedabūt sūdzību?
Okei paldies, tā arī zināšu
Manuprāt IGS nav vieta kur izmantot kautkāds ieročus utt, varbut tomēr kkāda cīņa ar rokām nebūtu tik sodāma, bet nu IGS arī nav nekāda Dome un nav arī nekāda nomaļa ieliņa, es teiktu 50/50
Apskatiju logfailus, kurus man iesūtija. D'Quan Brayton bezjēgā tev piekasijās, jo paskatijies uz viņa. Deathmatching termins tika pārkāpts, jo bez pamatota iemesla tevi nošāva. Common Sense šeit nav, jo igs ir parasts ghetto rajona bendzīntanks. Sūdzība patiesa, spēlētājs sodīts.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Jitzie, amsterdam, timaballs, Ofkors, Dayzer, dqlepey^^, Castellani, balenciaga, GhostSpocer, BOOM , Tropkillaz, wolfenstein, ArtursLV, 518293182, PETER1ZZ, Raivis, Werinnors, Kapracis, n1k0lajsxd, OnsY, dandijs, Markuss777, Melnais, Swufy, Tējaaa, Lauronja, draiver, RavenS, Kazocinsh, rosearch, Infernus, Angelis, Ceikaa, xvizits, PUFFLV, Petunija, command, ivanovs, Mayans M.C, Skrevele