Sveiki mani sauc Markuss. Esmu 16 gadus vecs , esmu diezgan pieredzējošs RP, bet uz kādu laiku biju pārtraucis RP, jo pieriebās un dzinu huiņu , tagad apsvēru domu, atsākt roleplay, un erpot pa nopietno šajā serverī/komūnā, manas intereses ir rolleri, dators, gamings , ēšana un meitenes , brīvajā laikā, kas man tagad ir ļoti daudz, jo ir vasara , brīvajā laikā staigājos un vaiboju ar draugiem, braukājos ar rolleri, spēlēju datoru un guļu. Mīļākās spēles ir Witcher 3, GTA 5, GTA SA, Minecraft, CS:GO, DIRT 3 , Dead By Dayligh, Un tas laikam viss no manas puses, lai Jums viss iecerētais dzīvē un serverī izdodas un novēlu labi pavadīt laiku serverī <3
Sveiks Markuss, veiksmi tev šeit.
Sveiks Markuss!Veiksmi tev šeit ;)
čau, veiksmi
fujax
Caw
Sveiks , novēlu veiksmi tev iekš servera
Wsup Markus, nu ko teikt, veiksmi šajā komūnā, veiksmi sadzīvot ar administrāciju, veiksmi nesatikt lowakus, un kopumā jauku roleplay šajā serverī.
Sveiks, veiksmi tev šeit.
čau ,veiksmi
cau
Yoo
Labdien! Veiksmi!
Sveiks,veiksmi serveri un ceru uz ilgu laiku GL.....
Sveicināts !
gang gang
KlameX, YuNg HeFnEr, kanzi, Lauronja, samantiina, Sestais, A1, daunars, rosearch, xvizits, Devitais, shockins, Raivis, ivanovs, ppemka, yanchux, ArtursLV, wolfenstein, command, Sneaky, Dino12345, PETER1ZZ, Hačiko, dandijs, Kazocinsh, Angelis, Skrevele, hoodsta, Gangsta, Ricins, Ofkors, Werinnors, Castellani, RavenS, archaa, sippa, Melnais, Markuss777