Man nepatīk tas paraugs, jo šī ir sasveicināšanās, nevis kkāds nopietns CV kuru rakstīji 2 dienas. Šoreiz teikšu '' Ej prom '' paraugam.
Sveiks, lasītāj, lūdzu izlasi visu topiku un dabūsi šokolādes cepumu rīt.
Mans vārds ir Markuss un man esmu veselus 14 gadus JAUNS. Nodarbojos ar skriešanu un patīk viss ap un par IT lietām, tadēļ arī brīvajā laikā spēlēju spēles un vēlos uzzināt jaunumus par programmēšanu un tādām lietām.
MTA jau zinu kādus pāris gadus, nu es teiktu kautkādus sešus ~, viss aizsākās ar DayZ, bet pēctam uzzināju par Roleplay lietiņām, iegāju pirmajā serverī ko redzēju uzrakstot '' .lv ''. Un mana pirmā diena aizsākās manuprāt nedaudz, nu kā lai saka, nu stulbi. Es protams esot kkāds fresh izlīdis no fermas sāku skraidīt un tas viss nonāca līdz jailam, kurā bija teikts '' GM apmācība '' protams es nezinot ko tas nozīmē no jaila arā netiku jo nu man zem tā rakstiņa rādījas permanent, nezināju ko darīt un aizgāju spēlēt citus serverus. Pēc kāda laiciņa iegūstot RP pamatus tiku arā no tā jaila priecīgs, pēctam tiku kautkādā apaļā mājā ar stabiem apkārt un pa vidu bija krēsli ar alkohola pudelēm ( GM apmācības izstaba ). Pateica man labas lietas tajā izstabā, izgāju arā kā svaigs un uzsāktu savas RP gaitas līdz šim brīdim ar lielām pauzēm.
Ceru ka šeit nebūs kautkādi kicka heiteri kuri sēž visu dienu forumā un spamo katrā postā, šadas lietas : '' ne ne ne tu man nepatic ej prom, iemacies erpot ata ata ''. Un būs cilvēki kuri iekomentēs savas pozitivās domas utt.
Veiksmi tev ja šo visu par brīnumu izlasīji un vari iet turpināt eRPot (( vai arī nē ))
Sveiks,veiksmi serveri ceru esi uz ilgu laiku te palicis GL HF.
Sveiks , Markuss , veiksmi serverī , tiekās IC .
Čau, veiksmi tev
Čau Markuss! Savā laikā arī nodarbojos ar skriešanu, uznāca nogurums un viss, turies!
Sveiks, veiksmi
Sveiks, veiksmi tev gan šeit, gan dzīvē!
Lai viss izdodas, uz tikšanos serverī.
Nu sveiks, veiksmi InGame.
Tiekās
~Ryan Moretti - Dzīvs~
gm pieteikums incoming
SkyLine, Kazocinsh, Lauronja, Hačiko, Rudzha, daunars, xvizits, dandijs, Tominsh, LogiTec, BOOM , command, bLank, Ricins, RavenS, Sneaky, ELSB, LUĪZE, Raivis, OnsY, rosearch, Ofkors, archaa, Devitais, Infernus, Artix, Tropkillaz, ツARMISSツ, Skrevele, Gangsta, Tējaaa, Melnais