bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
17
4
topic
Fissazione Mafia
RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 21. jūnijā, 17:20

Ieskats vēsturē

1991. gada 15. septembrī pie kāda itāļu restorāna Parīzē Francijā,  rietumos tika atrasti seši līķi. Visi nogalinātie bija no Kalabrijas, katrs bija saņēmis kontrolšāvienu galvā, pie viena upura tika atrasta apdegusi svētā statuete. Drīz vien lietas izmeklēšanā iesaistījās itālieši policisti, un kļuva zināms: tas ir Kalabrijas mafijas Fissazione roku darbs.

Fissazione uzradās sen pirms Parīzes notikumiem, tās ekspansija ārpus dzimtās Kalabrijas robežām sākās jau pagājušā gadsimta 30. gados, tomēr tikai šī slepkavība palīdzēja pievērst Eiropas sabiedrības uzmanību samilzušajai problēmai. Problēma tiešām ir nopietna, jo Fissazione gada ienākumi ir 44 miljardi eiro, un tā kontrolē ap 80 % visa ES narkotrafika. Kādreiz tā nīka savu Neapoles un Sicīlijas kaimiņu ēnā, bet tagad tie ir spiesti iepirkt kokaīnu no kalabriešiem, turklāt pašas Fissazione ietekme ir manāmi palielinājusies.

Fissazione dzimtene ir nabadzīgs Itālijas dienvidu reģions. Antīkajos laikos to bija kolonizējuši Taju, tāpēc valda uzskats, ka vārds „Fissazione” ir cēlies no Taju  vārda การตรึง Tulkojumā tas nozīmē „Neskaties”. Taču ir arī cita versija. Vārds „Fissazione” ir cēlies no  tas ir apdzīvotas vietas Redžio nosaukums mūsdienu Kalabrijas provincē.

How the Irish Mob nearly wiped out the Italian Mafia in NYC

Struktūra

Redžio Kalabrijas pilsēta ir Fissa centrs. Kā liecina Itālijas organizācijas cīņai ar mafiju atskaite, Redžio Kalabrijā darbojas vairāk kā 30 Fissa, bet reģionā kopumā to ir vairāk kā 70. Fissa ir Fissazione minimālā vienība, tās pamats, atoms. Biežāk tā sastāv no vienas ģimenes locekļiem, turklāt tā ir zināmā mērā neatkarīga. Katra Fissa kontrolē noteiktu tai piešķirtu teritoriju, bet to vada Fissazione galva.

Interesanti, ka par vadītāju var būt arī sieviete, Fissazione sastāvā. Tas gan ir pieļaujams vienīgi tad, ja viņas vīrs Fissazione galva ir nogalināts vai arestēts. Fissa, šie nelielie noziedzīgie „atomi”, darbojas ne vien visos Itālijas reģionos, bet arī tajās valstīs, kur ir daudz itāļu emigrantu: galvenokārt Kanādā, Austrālijā un Francijas Rietumos.

„Fissazione ir iefiltrējusies visur, bet tās galva joprojām atrodas Redžio Kalabrijas provincē, tās „māte” vienmēr būs tur. Fissazione spēks slēpjas tās spējā adaptēties: lai nodibinātu Fissa, pilnīgi pietiek ar diviem trim cilvēkiem. Sākumā viņiem būs zināma autonomija, viņi varēs izmēģināt dažādus kriminālos un biznesa modeļus, pievienoties vietējai kriminālajai pasaulei, izvēlēties savu attīstības stratēģiju, bet, tiklīdz bizness būs uzņēmis apgriezienus, viņiem vairs nebūs, kur skriet…

Kad Fissa skaits kādā teritorijā pieaug, viņi dibina lokaly. Tajā parasti ir ne mazāk kā 10 cilvēki, to kontrolē lokaly vadītājs, kuram palīdz grāmatvedis un Santista, kurš organizē slepkavības, cilvēku nolaupīšanu un citas darbības. Ir arī tāds amats kā Vangelo o Vangelista — šis cilvēks atbild par to, kas notiek kontrolējamajā teritorijā un palīdz vienas lokaly biedriem  savstarpēji kontaktēties.

Italian police seize €15M in mob 'Covid' assets - Asia Times

Sadarbība

Fassazoine ir izveidojusies visnabadzīgākajā Itālijas reģionā, un nauda tai vienmēr ir bijusi galvenais mērķis, tieši tāpēc tā ir gatava darīt jebko un sadarboties ar jebkuru. Fassazione sadarbības pakāpe ar citām Itālijas mafijām ir ārkārtīgi augsta: ir zināmi gadījumi, kad Kamorras un Koza Nostras biedri ir bijuši Fassazione biedri un otrādi.

Tomēr visaktīvākā sadarbība Fassazione izveidojās ar ārvalstu noziedzīgajiem grupējumiem, īpaši ar kolumbiešiem, meksikāņiem, un amerikas grupējumiem.

Leave the Gun, Take the Cannoli: New York's Top Mob Hot Spots

Hierarhija

Contrasto onorato — cilvēks, kurš vēlas kļūt par Fisso biedru. Pārbaudes laiks var ilgt no dažiem mēnešiem līdz pat diviem gadiem.
Giovane d’onore — Fassazoine biedrs kopš dzimšanas. Iniciācijas rituāls tiek veikts 18 gadu vecumā.
Picciotto d’onore — Fissas kareivji. Veic visu netīro darbu.
Camorrista — kaut kas līdzīgs seržantam. Nelielās Fissa viņi var pat uzņemties vadoņu lomu.
Sgarrista — iekasē nodevas.
Santista — augsts rangs, kas tiek piešķirts tikai par noteiktiem krimināliem sasniegumiem.
Vangelo o Vangelista — vēl augstāks rangs nekā santistam, drīkst piedalīties krimine sēdēs.
Quintino — augstākais tituls. Šis rangs tiek piešķirts reti. Quintino var atpazīt pēc tetovējuma – piecstaru zvaigznes.

“Fassazoine nav problēmu sadarboties ar jebkuras rases un tautības cilvēkiem, ”

 

1.)  Pievienojoties organizācijai piekrīti, ka tiks veikts Fraction-player-kill(FPK);player-kill(PK);character-kill(CK) , bez iepriekšēja pieprasījuma.

2.) Pievienojoties šai frakcijai Jūs piekrītat ievērot/respektēt visus servera noteikumus, kā arī pašu Administrāciju.\

3.) Pievienojoties šai frakcijai Jūs piekrītat RolePlay laikā lieki neizmantot "/b" čatu (OOC Čatu).

Ar ko nodarbojamies?

Mēs esam Itāļu mafija , kas uzdarbojas un dzīvo kā mafijā, pēc pieprasījuma, palīdzam citām frakcijām veikt sīkos darbiņus. Mēs darbojamies gan dienasgaismā, gan vakara spuldžu gaismā, ievedam kontrobandas, gan ieročus, gan narkotikas, un mazā daudzumā tās pārdodam citām organizācijām. Mums ir savi hobiji, un lietas kuras atklāsim vēlāk, katram tēlam ir savs stāsts, un tie ar laiku parādīsies šeit. Necentīsimies uzreiz kādu CKot vai PKot, augsim, un mūsu mafija augs kopā ar mums. Iesākumā roleplay veidosim ap sevi, kā uzsākam savus soļus mafijā, kā veidojam mafiju. Iesākumā veidosim mazu biznesa roleplay, vēlāk izplatīsimies, ar bāriem, u.c Nākotne rādīs mums ceļu

Uzturamies Santa Maria Beach, apkaimē.

Kā pievienoties Organizācijai?

Šajā organizācijā, vari iekļūt tikai un vienīgi ICly, vari mūs uzmeklēt, meklējam personas, kurām ir pieredze roleplay jomā, nav svarīgi vai tu to dari vai nē, galvenais ir RPot ap sevi, un citiem. Ja radīsies tāda iespēja, tiksimies IC.

1. Frakcijai vari pievienoties tikai caur IC, tev ir jānāk klāt, jāuzsāk roleplay ar mums vai ap sevi kā tādu, neuztraucies ja mēs tevi ar pirmo reizi neievērosim, mēģini iekrist mums acīs.

2. Ja esi veiksmīgi pievienojies frakcijai, nemaz nedomā uzsākt liekus konfilktus ar policiju vai ar citu veidu bandām jeb frakcijām bez augstāk stāvošo pakāpju spēlētājiem.

3. Obligāti zināt itāļu/Angļu valodu (( IC CHAR))

4. Pats svarīgākais, aizliegts veidot MG.

Atceries, ka IC tu nemaz nezini, ka mēs esam kāds grupējums/mafija. Lūdzam nenākt pie mums un sākt blatot ar teikumiem vai bļaut lai pieņem mafijā!

 

Story un Logo Autori:@RavenS @Ronnirew

Stāsts var tikt labots/papildināts, bez iepriekšēja brīdinājuma!

 

Liels Paldies: Visiem Italijas Mafijas biedriem par piešķirto papildinājumu, šī ir mana personīgā pirmā organizācija kuru esmu veidojis un arī dažiem biedriem, esam atvērti kritikai, un centīsimies, cik spēsim lai šis nenonāktu arhīvā.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 22. jūnijā, 20:23.

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 04:11
0
post

Topiks ahujennais eju  bļaut lai mafijā pieņem 🤣🤣🤣😂💪

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 05:30
2
post

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 05:31
1
post

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 10:14
0
post

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 10:21
0
post

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 10:26
3
post

Pēdējo reizi rediģēja BOOM , 2020. gada 22. jūnijā, 10:35.
BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 10:29
2
post

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 10:31
2
post

Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 4. maijā, 18:13
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 11:11
1
post

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 7. maijā, 13:59
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 11:39
0
post

Es vakar biju runājis ar frakcijas vadītāju caur PM, visu izskaidroju kas un kā ir jādara lai būtu kvalitatīvi. Bet nevienam jau tas neinteresē, jādara viss uz savu galvu. Jau ar saviem pirmajiem skrīniem esat visu izbojājuši, jo viss šis izskatas smieklīgi to cilvēku acīs kas zin kas ir ''itāļu mafija'' Amerikas Savienotajās Valstīs. Veiksmi nenovēlēsi, jo šis izskatās pēc garbage.

Priekš kam cilvēks ir veidojis visas šīs pamācības kur ir reāli viss aprakstīts? Lai jūs visi tāpat taisītu savas miskastes uz savu galvu neko nezinot par tāda tipa frakcijām?

https://mta.kick.lv/forums/topi…a-cosa-nostra/">https://mta.kick.lv/forums/topi…a-cosa-nostra/

https://mta.kick.lv/forums/topi…dzigas-shemas/">https://mta.kick.lv/forums/topi…dzigas-shemas/

https://mta.kick.lv/forums/topi…as-par-mafiju/">https://mta.kick.lv/forums/topi…as-par-mafiju/

Citēju

Kā sākt?
Pirmais solis iesākot savu darbību iekš Itāļamerikāņu organizācijas, mafijas ir izveidojot savu personāžu. Tas nozīmē, ka ir jāizveido ITĀĻAMERIKĀŅU personāžs, nevis ITĀĻU. Tas ir tāpēc, ka Ziemeļamerikā pārsvarā ir tikai trešās vai ceturtās paaudzes Itāļamerikāņi, kas nozīmē, ka saknes no Itālijas ir jau no vectēvu vai vecvectēvu puses. Tas ir ļoti, ļoti rets gadījums, ka organizācijai ASV pievienojas persona, kas ir svaigi nokāpusi no kuģa, tikko ieradusies no Itālijas, tas tā vienkārši nenotiek. Tas nozīmē, ka tavam personāžam ir jābūt dzimušam kaut kur Amerikā, vecumā no divdesmit līdz četrudesmit gadiem, ar AMERIKĀŅU vārdu, piemēram: Thomas, Frederick, Samuel, Jonathan, Joseph, Peter, Paul un tā tālāk.

Pēdējo reizi rediģēja uravnobeshen, 2020. gada 22. jūnijā, 13:09.
EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 11:42
0
post

man patīk tas paint fonts

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 22. jūnijā, 17:43
1
post

Frakcija tiek arhivēta pēc izveidotāja pieprasījuma. 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0