Foruma moderatora pieteikuma paraugs.
VAJADZĪGĀS PRASĪBAS, LAI PIETEIKTOS PAR FORUMA MODERATORU.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
· Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ X ]
· Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [X ]
· Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ X]
· Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ X]
· Labas latviešu valodas zināšanas. [ X ]
· Labas komunikācijas prasmes. [X ]
· Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [ X ]
ANKETA
Vārds : Kristaps
Vecums : 17
Iepriekšējie nickname : ZOESUGG
Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to :https://mta.kick.lv/forums/topi…gg/?post=32401">https://mta.kick.lv/forums/topi…gg/?post=32401
Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : Tātad, kā jau daudzi zin esmu Dieggo, īstajā vārdā Kristaps. Šajā forumā esmu aktīvs un sekoju līdzi tam, kas šeit notiek, lai arī man forumā ir pavadītas tikai divas dienas, jo biju paņēmis pauzīti no virtuālās realitātes, gan no sociālajiem tīkliem. Esmu pieredzējis šajā amatā dažādos komūnos un vēlos uzlabot labāku situāciju un kārtību šajā forumā. Brīvo laiku bieži pavadu forumā un spēlējot serverī. Esmu arī izveidojis pamācību priekš servera spēlētājiem, kā nomainīt tā saucamo "menu" attēlu: https://mta.kick.lv/forums/topi…dieggo/?post=0">https://mta.kick.lv/forums/topi…dieggo/?post=0 . Moderatora statusu esmu saņēmis vairākas reizes un zinu, izprotu tā spējas un darbības. centīšos pierādīt savu potenciālu, kā arī ne tikai uzraudzīt foruma lietotāju darbības, bet arī spēšu jebkurā brīdī sniegt atbalstu un palīdzību šī foruma lietotājiem. Spēju izprast foruma radošumu un konsistenci, kā arī spēju būt adekvāts dažādās situācijās. lai arī būtu jebkāda situācija, neuzturu ar nevienu naidu un necenšos, jebkādā veidā atriebties. Kā arī paļaujos citu cilvēku domām gan par sevi, gan par citiem, spēju uzklausīt kritiku, kā arī ja kādreiz tiek pieļautas kļūdas no manas puses, cenšos tās jebkādā veidā labot/uzlabot. Neteikšu, ka manas moderatora prasmes ir ļoti augstos punktos, bet tomēr, tās uzlaboju uz augstāku līmeni, kas notiek katru dienu. Spēju pārciest dažādus emocionālus, neērtus brīžus savā dzīvē. Skatoties uz šī foruma pašreizējo situāciju, redzu aktivitāti tikai vienam moderatoram, tāpēc cenšos nākt palīgā un sniegt dubultpalīdzību, lai visas moderatoru darbības noritētu pēc iespējas ātrāk, nesasteigti un kvalitatīvi, jo nu tomēr kvalitāte, darbs un ātrums mūsdienās ir galvenais punkts no kā izceļās mūsdienu komūni. Spēju uztvert cilvēku domas, kas manuprāt spēj sniegt palīdzību konfliktu situācijās, kā arī risināt tās.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: jā.
gud
Dodu par, varēsi palīdzēt forumā citiem.
Fucking yo shawty before she leavin
Es tevi nezinu, un tev maz h forumā pavadīts.
Taka jā.
PRET!!
nesasteidz visu, take it slow, pasedi te ilgak, pieradi sevi un tad megini rakstit pieteikumu, anti
fujax
Džeks itkā saprātīgs, došu PAR , būtu priecīgs , ja mūs abus pieņemtu.
Par moderatora statusu piekritīšu došu rekomendāciju.
Nē, es būšu Pret, vecīt, mēs abi saprotam kad tu esi pa mazu forumā, tu nesen tikai sāki sēdēt forumā, jā aktīvs, bet par agru vēl, gl
Nez,man pie dirsas cik ilgi sēdi forumā,ja tiešām esi sakarīgs un spēsi kontrolēt forumu,tad dodu PAR.Proti,ceru,ka tevi iemetīs uz pārbaudes laiku 1 ned.
nemacies no janchuka un tad viss saies. REC
ja aktivitāti uzlabotu, tad viss būtu čotka, bet tāpat iedošu +rec, jo pagaidām ir tikai viens aktīvs mods, kura drīz netiks galā... gl
Nu es nezinu vai tādu par moderātoru varētu laist. Chalis vel sasvilsies un izbanos visus.
Bet nu iedošu rec lai jau veicas ,bet nu tev attieksme ir jālabo.
Es tevi nezinu, un forumā diži arī neesmu redzējis ANTI.
Par, sakarīgs fujaks, spēs tikt galā ar pienākumiem
te nekā nav
Pārāk zaļš, forumā esi nosēdējis tikai nepilnas 4 dienas. Mēģini citreiz, jo pieteikums ir apmierinošs un moderatori ir vajadzīgi.
Atteikts
Dieggo, Jitzie, nauriks, IceKing, bLank, Artix, Lauronja, ELSB, Tropkillaz, Gozmit, Werinnors, Sestais, sippa, Raivis, Ofkors, Dinčaa, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, RavenS, sluker, 518293182, Sneaky, archaa, Hačiko, Daave, Kazhiks, draiver, Gangsta, Castellani, Ricins, LUĪZE, Lindy, Kn0w, shockins, yanchux, Bridges, ivanovs, wolfenstein, Logix, Krejums, kristaps_hokage, Angelis, GoblinX, dandijs, Effect, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, juppi, Lauris29, Skrevele, LogiTec, PETER1ZZ, Atty, LaMpAcKa, Devitais, Tominsh, Kristers, FL3X, Kapracis