Tavs vārds:
Mani sauc Dāniels.
Vecums:
Man ir 16 gadi.
Pieredze RolePlay jomā:
Pieredze ir diezgan liela , aptuveni 3 gadi.
Intereses/hobiji:
Brīvajā laikā nodarbojos ar futbolu , riteņbraukšanu un daudziem citiem sporta veidiem . Profesionāli mācos mūzikas sfērā , bet , protams , pārējo brīvo laiku pavadu pie datora.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:
Komūnā , jau esmu aptuveni 1 gadu , bet vēlo sasniegt daudz lietas , ir vairākas , viena no tām ir atrast jaunus draugus , cilvēkus ar vienādām interesēm , vienkāršāk sakot , cilvēkus ar kuriem var vienkārši iečilot/atpūsties.
Novēlējums serverim/spēlētajiem:
Novēlu serverim aktīvus spēlētājus , spēlētajus , kuri vēlas daudz rpot . Spēlētājiem novēlu visu labo , veiksmi serverī.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem:
Zinu , ka šo sasveicināšanos esmu nokavējis , bet vēlējos to izveidot , lai cilvēkiem ir lielāks iespaids par mani un manu personību.
Yo pipar
Čau
Čiu, kruts čalis...
✪ Alex Miller - Miris ✪
✪ Mike Sallivan - Dzīvs ✪
✪ Miles O'Conncer - Dzīvs ✪
Čau čau
Sveiks, veiksmi tev šeit! ;)
čaū
čau pipar
Sup,GL
Čau dunduk.
Sveiks, veiksmi serverī!
Zdarov pipar
SkyLine, DriverOG, 518293182, nauriks, Twizzy, Freedy, Gonzalez, dandijs, juppi, KristapsDD, Ērms, Draugs, Fady, Lauronja, Hačiko, , Ryan Gosling, Kristerrs, Tējaaa, bLank, ELSB, swolex, archaa, candyx, beglis, ttt, Kn0w, draiver, Naureeens, Bridges, yanchux, Gangsta, Kapracis, Tominsh, LUĪZE, Tropkillaz, Kristers, Skrevele, MMD, Sneaky, Savage, FL3X, Castellani, Angelis, Raivis, Lindy, Werinnors, Ricins, Ofkors, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄