LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Max Roust
Dzimums: Virietis
Personas kods: 250301-22458
Dzimšanas vieta: Los Santos
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: Los Santos
Faktiskā dzīvesvieta: Los Santos
Pilsonība: Latvietis
Tālruņa numurs: 379966
E-Pasts: Nav man tads
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Gribu apkarot Los Santosa iela lai nebutu noziegumu
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: tas ir mans bernibas sapnis un man loti patik sekot noteikumiem
Kādi ir riski darbā policijā?: Tevi var ievainot, apsaukat, nodarit tev kautko sliktu, nosaut
| 3 posms; Zvērests |
Es, [ Max Roust] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Salvis
Vecums: 17
In-Game UCP vārds: Caurislv
Spēsi lietot programmu Discord?: Ja
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Ja
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):
Vēlos paziņot ,ka jūsu aplikācija ir pieņemta. Ņemot vērā lietas apstākļus, Jūsu aplikācija pievienoties Policijas Departamentam kā apmācāmais ir apstiprināta un vēlamies Jūs uzaicināt uz interviju.
Ar jums sazināsies privāti pa noradīto talruņa nummuru, līdzi jāņem personas apliecinoši dokumenti un motivācija iemacīties jaunas prasmes.
Ar cieņu Los Santos Policijas Departamenta vaditāja vietnieks Paul Nikiforov.
04.11.2020
Dokuments ir sagatavots elektronīski un ir derīgs bez paraksta
KristapsDD, Dinčaa, RavenS, Gozmit, draiver, sluker, Zohan, FriiKee, pinkudirsa, ingnafs, Policists :D, ツARMISSツ, NASA, beglis, geju kanna, kevins, Kapracis, Bridges, Petunija, Cauris_lv, Effect, Cookie, Jack Jeans, cvdzijden, SmeukWueed, Raivis, Bloods, dandijs, Skrevele, Im Billy, Savage, juppi, Elans9876, Lauris29, , Werinnors