IC Informācija
1.Personas dati:
Jūsu pilanis vārds,uzvārds: Xavier James Stalone
Personas kods 230595-*****
Telefona numurs: 704693
Deklarēta dzīvesvieta: San Fierro
Faktiskā dzīves vieta: -
Vecums: 25
Tautība: Amerikānis.
2.Izglītiba secība
San Fiero Bērnudārzs
San Fierro Pamatskola
San Fiero vidusskola
Las Venturas Augstskola
-
3.Pieredze.
Kāda ir jūsu iepriekšeja pieredze šajā amatā?: Strādāju Las Venturasā 2.5 gadus
Kāpec pameti iepriekšējo darba vietu?: Jo gaļas kombinātā maz maksāja un atserējos kad strādāju 2.5 gadus par apsargu un nolēmu doties pie jums uz šo brīnišķīgo pilsētu.
Kur esi strādajis šajā amatā?: SFV
4.Dokumentu pārbaude.
Vai jums ir automašīnas vadītaja apliecība?: Jā
Vai jums ir Motocikla vadītaja apliecība?: -
Vai jums ir šaujam ieroču licence?: -
Vai jums ir kāda cita Los Santos Štata izsniegta licence?: -
5.Sodāmības.
Vai esat kādreiz sodīts?: -
Ja esat tad paskaidrojiet kāpēc: -
Vai kādreiz jums ir sastādīts protokols?: +
Ja jums ir sastādīts tad par ko ?: Ātruma pārsniegšana
6.Izvēletais amats.
Kur jūs vēlaties pieteikties:? Apsargs
Kāda ir jūsu pieredze šajā amatā: Es biju apsargs San fierro valdībai , kur nostrādāju 2.5 gadus.
Kās jums jādara šajā izvēletajā amatā?: Jāsargā mērs , jāapsargā dome , teritorija , jāpiedalās kopā ar mēru pilsētas runai , jo ir jābut miesusargam mēram , jo nezini kurā brīdi lidos lode.
7.Motivācijas dati.
Uzraksti nelielu motivācijas vēstuli((50-90 vārdos)) Esmu diezgan jauns džeks , fiziski stiprs , ātrs , gudrs , labi vadu auto , bezbailīgs un drosmīgs , vēlos palīdzēt mēram domei. Patīk šāds darbs fizisks , atbildīgs.
Patīk komunicēt ar cilvēkiem , ja pieņemsiet tādā gadījumā , priekšnikeu , kolēģiem , priekšnieka vietnieku. Daru visu ko man liek un nebaidos ne no kā kas man stājās priekšā eju un daru. Ar ieroci esmu šāvis , un ļoti labi bet beidzies derīguma termiņš.
Kādēļ mums jūs būtu japieņem valdība?: Tāpēc ka esmu fiziski spēcīgs tas ir 1 , patīk komunicēt tas ir 2 , un atdošu par savu mēru un valdību miesu ja ar viņiem kautkas atgadīsies.
OOC Informācija
Jūsu vārds: Rodrigo
Vecums: 16
Vai jums ir pieredze Rpot LSV?: Kādreiz biju apsargs bet sen tas bija , domāju ja radīsies neskaidrības kāds paskaidros.
Kā jūs novērtējat savas RolePlay zināšanas (10 baļļu skalā)?: 8/10.
Kā jūs novērtejat savas braukšanas prasmes(10 baļļu skalā)?: 10/10.
Cik jūs labi pārzinat Los Santos(1-10)?: 10/10.
Cik daudz laika veltīsi šajam darbam?: Kautvai visu dienu.