Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. +
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Zigimars
Iepriekšējie nickname: Jebastian Colloss
Tavs vecums: ble tev pis cik man gadi?
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Jebastian Colloss - Ballas Gang
Pieredze kā Gamemaster: nav
Pieredze Roleplay jomā: te ir jaerpo?
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): jums pis?
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): tev pis?
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): ble jus mana mate esat?
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: daudz lohu
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): ble huli vispar sito rakstit vajag
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: tak nepis man
pieņemts TC.
saki ko gribi, bet TROLLO tu loti slikti.
Šaja serveri tu tiešām noderētu
Rekomendācija
0 prasības izpildītas. Apsveicu ar banu.
Noraidīts.
Lauronja, daunars, dandijs, Sneaky, LVcookiesLV, ble, Tropkillaz, Artix, Kiwix, Atty, Ricins, ForesT, MMD, Karchiks, Savage, FL3X, draiver, Vakars12, sippa, archaa, teoy, balenciaga, bLank, Kapracis, Daave, R4LF1NS, juppi, Skrevele, ivanovs, Animals, Nils, Ofkors, LogiTec, Kristers, Werinnors, Kuzmics, Bridges, Pishkaa, esketit., Tominsh, ELSB, GaraiS, Castellani, bannzzz