Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Lawrence Marson
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Paul Nikiforov
Ko spēlētājs/i pārkāpa: dm, cs, pg, lowrp.
Pierādījumi: https://youtu.be/T42j92pgNmM
Komentāri:Izmest no LSPD, tāds autists tur tikai visu velk uz leju.
Veci , es biju sākumā tur klāt, un tu vnk rp Avoidoiji, es pasaucu mentus, un teicu lai menti parunā ar tevi, tu vnk meties bēgt, protams ka viņš tevi teizos, pēc kā , hujzin cik daudz tu tur izgriezi, bet jā , laikam neerpoji vai vēl kkas, un menti pie troļļiem , vnk nošauj. Lai liek CK/PK. Un es tevi pats varēju nošaut, jo stāvēji manā teritorijā. Bet nedomāju te huiņas darīt, gribēju visu smuki. So Pilnīgi smieklīgi liekās šis viss, ka raksti sūdzību , pēc tā , ka pats troļļojies, un lowRPo. Ar 2 vārdu Sekām, pēc tazera. Kur var normāli aprakstīt, ka guli uz zemes, un kādu laiciņu nevarēsi pretoties, un kad kko lowrpo, neviens tak neies tur spēlēties ar tevi, vnk nogalina un viss.
kur RPavoidoju? Pierādi , autist. Kur es troļļojos, tāpēc , ka iepisu teritorijā ir baigais troll? Par mentiem/ad jau pohuj ne? Tie neko nedarīja, galvenais ir tas , ka iepisu teritorijā un izdarīju sūdu.
tc, sodits
Jau sodīts.
rackzz, Jitzie, dandijs, Ofkors, maqs., Raivis, pinkudirsa, sluker, geju kanna, Assassin, Werinnors, Nils, Ricins, Tominsh, archaa, , Bridges, yanchux, Kristers, ble, Tropkillaz, draiver, Kiwix, Chill, Kuzmics, Skrevele, Castellani, juppi, sippa, bLank, “Markuss”, Artix, Daave, wolfenstein, LogiTec, ivanovs, Policists :D, GaraiS, Kazhiks, Helludoin, Em4a, MMD, Marko, ArtursLV, alfredmayfrendsss, Vakars12, Signee, Bloodyy, Lindy, Kriksis, Kapracis