IC Informācija
1.Personas dati:
Vārds, uzvārds: Steven Orion
Personas kods:111098-12591
Telefona numurs: 891059
Deklarētā dzīvesvieta: Jefferson Hotel
Faktiskā dzīvesvieta: Jefferson Hotel
Vecums:21
Tautība: Amerikānis
2.Izglītība:
- Los Santos Bērnudārzs - 2001-2007
Los Santos 13.vidusskola- 2007-2018
Los Santos tehnikums - 2018-2020
3.Pieredze:
Kāda ir jūsu iepriekšējā pieredze šajā amatā?: Mans vectēvs bija ministru prezidents , tādēļ iemācija diezgan daudz noderīga , kas noder tālākajā dzīvē.
Iepriekšējā darbavieta: Preču piegādātājs
Kāpec pameti iepriekšējo darba vietu?: Sākas firmā grūti laiki , nespēja izmaksāt algas.
4.Dokumentu pārbaude:
Vai Jums ir B kategorijas vadītaja apliecība?: Jā
Vai Jums ir A kategorijas vadītaja apliecība?: Nē
Vai Jums ir šaujamieroču licence?: Nē
Vai Jums ir kāda cita Los Santos Štata izsniegta licence?: Nē
5.Sodāmības:
Vai esat kādreiz ticis apsūdzēts, sodīts?: Nē
Ja esat sodīts, apsūdzēts - tad paskaidrojiet kāpēc:
Vai kādreiz jums ir sastādīts protokols?: Nē
Ja jums ir sastādīts, tad par ko?:
Vai jūs kādreiz esat bijis apcietināts?:nē
Ja esat ticis apcietināts, tad automātiski CV tiek noraidīts.
6.Izvēletais amats:
Vēlamais amats uz kuru kandidējat: Iekšlietu ministrs
Izstāstiet savus darba pienākumus izvēletajā amatā: Būs jārupējas par visu kas notiek pilsēta, jāatbild par drošības jautājumiem, viss kas ir saistīts iekš pilsētas.
Vai apzināties, ka tas ir atbildīgs amats?: Jā ,protams
7.Motivācijas dati:
Uzraksti nelielu motivācijas vēstuli (100-120 vārdi): Mani sauc Just Taylor, mani Los Santos Valdībā motivē strādat viss vairāk ģimene un draugi , kā arī mans gribaspēks jo vēlos palīdzēt pilsetā, vienmēr patīk palīdzēt un daru kas ir manos spēkos. Kopš bernības labprāt palīdzēju cilvēkiem, ģimene atbalstija un palīzēja lai es sasniegtu savu mērķi un darija daudz ko labā, tāpec visu labo vēlos arī darīt citiem tā pātās kā mana ģimene.
Kā arī vēlos palīdzēt cilvēkiem atrisināt lietas , kas ir neizrisinātas , un parūpēties par cilvēku labsajūtu pilsētā.
Mani motivē šis darbs ,jo redzu , ka cilvēki cenšās šai pilsētai palīdzēt , cik vien spēj un kā vien var tādēļ domāju , ka esmu piemērots šim darbam , jo vēlos palīdzēt savai pilsētai , lai atrisinātu visas iekšējās problēmas.
Kādēļ mums Jūs būtu jāpieņem valdībā?: Jums , tieši mani jāpieņem , jo esmu spējīgs veikt darbu neatlaidīgi un nepamest darbu kamēr tas nav pabeigts , kā arī vēlos palīdzēt ļaudīm.
OOC Informācija:
Vārds: Artūrs
Vecums: 14
Vai jums ir pieredze roleplay atveidošanā un cik ilga tā ir?: Apmēram 3 gadus spēleju RolePlay tipa serverus
Kā Jūs novērtējat savas roleplay zināšanas (10 baļļu skalā)?: 7 balles
Kā Jūs novērtējat savas braukšanas prasmes (10 baļļu skalā)?: 9 balles
Cik labi Jūs pārzinat Los Santos (10 baļļu skalā)?: 9 balles
Cik daudz laika veltīsi šajam darbam ikdienā?: 2-4h