Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts):Jānis
Vecums:16
Pieredze RolePlay jomā:Pieredze nav liela ,jo iepriekš spēlēju tikai CS:GO,Rust,League Of Legends,utt..Bet iepriekš biju spēlējis RolePlay neaceros īsti nosaukumu ,bet tur biju neilgu laiku Administrators ,ilgi nebiju tāpēc kad vairs nespēlēju mta , bet diezgan minimāli,bet priekš tā cik esmu spēlējis manuprāt RolePlay līmenis man ir diezgan labs,bet tagad izdomāju sākt spēlēt MTA RolePlay un tad jau tiekamies spēlē..
Intereses/hobiji:Mans hobijs ir Basketbols,Hokejs,Volejbols,.Intrese datorspēles ,bet ar tām neparspīlēju ļoti
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts):
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):JJStilve
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:Es laprāt tiktu šajā komunā Gamemaster,bet tad jau redzēs un vēlos atīstīt roleplay visa serveri,cerams mani tajā visi atbalstīs,mazāk lowisma un tad būs labi,katram ir jāsāk ar savu RP līmeni un tad jau būs labi " src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" />
Novēlējums serverim/spēlētajiem:Mīļie spēlētāji ,lai jums visur veicas un novelu katram no jums netikai roleplay attistīt savu līmeni ,bet ari dzīve,Serverim novēlu būt vēl labākam un attīstit vēl labāku roleplay līmeni...
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />omāju pastāstīt vēl kautko par mani,tatad mani sauc Jānis dzīvoju Alūksnes novadā,spēlēju basketbolu man tas ļoti patik un dod daudz enerģijas un sporta palidz cilvēkam,ziema spēlēju hokeju tas ir diezgan intresants sporta veids,mācos vēl pamatskola,bet tāka tagad ir saucamais COVID-19 ,viss mums ir izjaukt un nezinu kā bus ar tiem eksāmeniem novēlu 9.kl un 12.kl ,lai nokārto pēc iespējas labāk eksāmenus,jo kā zinam 12.kl pārcela vienu eksāmenu ,tāpēc es nezinu kā bus ar pārējiem.,Lai jums visiem ir jauka ši diena,Paldies ,ja izslasiji visu ko es te sarakstiju....Tiekamies iekš RolePlay..
Sveiks, veiksmi In-Game
yo
Nu sveiks sveiks! Veiksmi serverī
Sup, Veiksmi un hf
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Sveiks, veiksmi tālāk.