bilde ko parada kad esi afk par ilgu
3
0
topic
San Andreas Demokrātiskā Partijas
bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 19. februārī, 20:11

Demokrātu partija ir viena no divām lielākajām mūsdienu politiskajām partijām Amerikas Savienotajās Valstīs kopā ar galveno konkurentu - Republikāņu partiju. Izsekojot tā mantojumam līdz Tomasa Džefersona un Džeimsa Madisona Demokrātiski-republikāniskajai partijai, mūsdienu Demokrātisko partiju aptuveni 1828. gadā dibināja Endrjū Džeksona atbalstītāji, padarot to par pasaulē vecāko aktīvo politisko partiju.

1. Veselības aprūpe - mēs uzskatām, ka veselības aprūpe ir cilvēktiesības un tai jābūt pieejamai visiem cilvēkiem. Mēs atbalstām Sensa Sandersa “Medicare-for-All” plānu.
2. Balsošana - mēs uzskatām, ka ikvienam Amerikas Savienoto Valstu pilsonim, kas ir vismaz 18 gadus vecs, vajadzētu būt iespējai balsot, bez izņēmumiem.
3. Ieroči - lai gan mēs atbalstām otro grozījumu, mēs uzskatām, ka ar rokas ieročiem pietiek, lai aizstāvētu sevi un savu īpašumu. Medību šautenēm vajadzētu palikt arī kā medību sporta ierocim. Citu veidu šaujamieroči būtu jāaizliedz, jo tie var radīt nopietnu kaitējumu un provocēt masveida apšaudes.
4. Marihuāna un citas narkotikas - mēs uzskatām, ka dažām narkotikām jābūt legālām, izņemot smagākās (metamfetamīns, heroīns, u.t.m.l). Marihuānai jābūt legālai lietošanai medicīnā, bet ierobežotā apmērā un ar stingru kontroli par tās iegūšanu.

5. LGBTQ + - mēs atbalstām savas tiesības izvēlēties, kas ir viņu partneri, un mēs ļoti atturam no jebkādas diskriminācijas dzimuma vai orientācijas dēļ. Geju laulības tiek atbalstītas kā likumīgas kā viendzimuma laulības.
6. Klimata krīze - mēs pilnībā atzīstam klimata krīzi un tās ietekmi ne tikai uz mūsu planētu, bet jau to. Mēs atbalstām smagu rīcību cīņā ar krīzi un mūsu valsts pārveidošanā par atjaunojamo enerģiju (kas radītu daudz darba vietu). Liela prioritāte ir arī koku atkārtota stādīšana pēc nesenajiem meža ugunsgrēkiem.
7. Imigrācija - mēs uzskatām, ka visiem cilvēkiem ir tiesības sasniegt Amerikas sapni, tāpēc mēs labprāt pieņemam imigrantus. Tas nenozīmē, ka mēs tomēr iestājamies par atvērtām robežām, bet drīzāk par visaptverošu likumdošanas reformu un humānu izturēšanos pret tiem, kuri robežu šķērso nelegāli, līdz viņu likteni nosaka likums.
8. Augstākā izglītība - mēs uzskatām, ka ikvienam Amerikas pilsonim ir tiesības bez maksas studēt koledžā, jo tas rada labāk izglītotu un ekonomiski spēcinošu sabiedrību. Pašlaik jaunieši ir dziļi ieslodzīti studentu aizdevuma parādos un ir spiesti dzīvot kopā ar vecākiem un būt uzmanīgiem, pieņemot visu finansiālo lēmumu.
9. Arodbiedrības - mēs ticam darbinieku arodbiedrību pozitīvajai ietekmei uz ekonomiku un ka darba vietas demokrātija ir svarīgs jautājums. Tāpēc mēs atbalstām tiesību aktus, kas stiprina mūsu arodbiedrības, lai strādniekiem būtu godīga pārstāvība uzņēmējdarbības nozarē.
10. Nauda politikā - pārāk ilgi korporatīvās intereses ir sabojājušas mūsu valdību lobēšanas / kampaņu ziedojumu veidā. Ir pienācis laiks pārmaiņām, un mēs lepojamies, ka nepieņemam korporatīvo naudu, bet drīzāk organizējam vietējā līmeņa kampaņas. Turklāt mēs uzskatām, ka politiķu finansiālajiem stimuliem virzīties uz vienu vai otru jautājumu jābūt stingri aizliegtam.

11. Aborts - mēs sievietei piešķiram tiesības uz sievietes ķermeni, tāpēc viņa pati var veikt abortu pēc savas gribas. Daudzām sievietēm ir neplānoti bērni, viņus iegūst izvarošanas noziegumos vai citādā veidā, tādējādi sabojājot viņu ģimenes modeļus. Mēs atbalstām sieviešu izvēles tiesības.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0