Pārdodu 1999 BMW 735i
Pienācis tas laiks , kad man jāšķiras no sava 1999 BMW 735i. Tātad nedaudz par auto , auto ir ļoti daudz jaudas forsējumu. Tam ir sporta turbīna , racing motora uzlabojumi , sporta ECU , racing ieplūde , racing izplūde , sporta transmisija , sēdināti amortizātori , unique bremzes. Auto sliekšņi ir noklāti ar pretkorozijas līdzekli , kurš automobīļa sliekšņiem neļaus sarūsēt. Pārdodu auto , jo ir nepieciešams ģimenes auto. Auto pa visu laiku , kamēr viņš man ir piederējis , esmu nomainījis ģenerātora siksnu un vēl pāris sīkumus . Šoziem automobīlim tika restaurētas sprauslas un turbīna , tika izsniegta 4 gadu garantīja. Auto nav cietis nopietnā avārijā , esmu otrais auto īpašnieks .
Auto aprīkojums:Stūres hidropastiprinātājs , Kondicionieris , Salona gaisa filtrs , Borta dators , Lietus sensors , Kruīza kontrole , Elektriskā bagāžnieka aizvēršana , Servisa grāmatiņa , Vieglmetāla diski , Ādas apdare , Roku balsti , Tonēti logi , Saulessargi logiem , Regulējama stūre , Daudzfunkcionāla stūre , Apsildāma stūre , Elektriski regulējami sēdekļi , Apsildāmi sēdekļi , Xenona gaismas , Papildus bremžu signāls , Miglas lukturi , ABS , Centrālā atslēga , Signalizācija , Imobilaizers , Air-bag , ASR , ESP , Bluetooth radio .
Attēli:
Kontaktinformācija:
Tālrunis:727538
Auto pārdots!
Burakz, Kristers, ForesT, DackaLV, dandijs, Dawitos, Biggy, tavsmurgs, Durdulis, Zipps, Growsmile, ELSB, Nils, FL3X, Valchhaaa, Ricins, heii55, 518293182, ツARMISSツ, Helludoin, yanchux, Eliza, Ceikaa, Spriditis, MMD, Leitis, Rembo, user1, TrustR, Kriksis