bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
1
topic
Dzīvesstāsts Wallace Smith.
wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2020. gada 25. janvārī, 01:40

Pirmie soļi dzīvē.

16. janvārī, 1996 gadā Los Santos Slimnīcā piedzima mazs melnādains puika kuru nosauca par Wallace Smith. Wallace bija piedzimis nabadzīgā ģimenē, kā jau lielākā daļa nēģeri. Wallace vecāki viņu mīlēja un centās viņu pabarot, sakopt un izaudzināt kā normālu cilvēku. Wallace uzauga uz Grove Street, viena no visbīstamākajām vietām Los Santos.

Bērnudārza gadi.

Trīs gadu vecumā, Wallace vecāki viņu ielika Los Santos Bērnudārzā. Wallace patika bērnudārzs, tur viņš iepazina jaunus cilvēkus, kā arī bija jautri. Nekas dižš nenotika bērnudārza laikos priekš Wallace, tad viņš bija diezgan normāls bērns.

 Pamatskolas gadi.

Sešu gadu vecumā, Wallace vecāki viņu ielika Los Santos pamatskolā. Pēc pāris dienām, piedzima Wallace mazais brālis, kuru nosauca par Andre Smith. Tagad Wallace bija lielais brālis. Skola viņam nepatika, jo viņš tiktu apcelts un visu laiku bija jāmācās. Tajos pašos laikos viņš sāka saprast cik grūti viņa vecākiem, izaudzinot divus mazus nekārtīgus zēnus.

Pusaudžu gadi.

Četrpadsmit gados Wallace iestājās Los Santos Augstskolā. Tad viņš sāka tirgot narkotikas, lai izpalīdzētu saviem vecākiem ar naudām, kā arī lai piepildītu savus sapņus. Wallace sāka tusēties ar dažiem Crips biedriem, līdz viņš pats kļuva par vienu no tiem. Wallace mazajam brālim bija astoņi gadi kad Wallace sāka smērēt savas rokas. Sešpadsmit gadu vecumā, Wallace nogalināja cilvēku, kad tas uzbruka viņam kamēr Wallace gāja mājās no skolas. Wallace un viņa draugi iemeta līķi ūdenī un tā tas arī nekad netika atrasts. 

Pieaugušo gadi.

Kad Wallace bija Septiņpadsmit gadi, nekas īpašs nenotika. Wallace turpināja tirgot narkotikas, kā arī sāka strādāt pa kasieri, lai nopelnītu naudu savējai ģimenei, kā arī lai piepildītu savus sapņus. Astoņpadsmit gados Wallace bija apnicis dzīvot nabadzībā, tapēc viņš aizlidoja uz Ņujorku par visu savu atlikušo naudu. Wallace bija aizlidojis uz Ņujorku bez nekā, tikai 100 dolāriem kabatā. Protams, Wallace Ņujorkā turpināja dzīvot savu nelegālo dzīvi, tikai šoreiz viņš nodarbojās ar narkotikām un ieročiem. Kad Wallace bija 22 gadi, viņš bija aizmirsis par savu pagātni un ģimeni, līdz pienāca ziņas no Andre, kad Wallace vecāki bija nodurti 2017. gada 16. februāri Grove Street rajonā. Wallace bija dusmīgs, un gribēja atrast kuri tie bija. Wallace jau bija sagatavojies atgriesties uz Los Santos, tikai viņš bija FBI meklēšanā.

Mūsdienas.

Dzirdējis par sava mazā brāļa Andre nāvi, tas bija pēdējais salmiņš priekš Wallace. Pirms atgriešanās uz Los Santos, Wallace sazinājās ar vienu no Andre labajiem draugiem, Bryan Menc. Wallace ielidoja atpakaļ Los Santos, ar mērķi tādu, atriebt vecāku un Andre nāvi, kā arī atdzīvināt Crips. Bryan sagaidīja Wallace lidostā. Tagad Wallace dzīvo Los Santos Idlewood rajonā ar savu brālēnu, un ir Shotgun Crips bandas līderis.

((p.s. nākotnē maybe ielikšu ss'us par Wallace ikdienu))

Pēdējo reizi rediģēja wolfenstein, 2020. gada 16. martā, 19:49.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0