bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
0
topic
[Tēla dzivesstāsts] John Shonbol
Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 4. maijā, 18:13
Pievienots, 2020. gada 23. janvārī, 19:44

Pirmie dzīves soļi

John Shonbol ir dzimis 1935.Gada 30.Novembrī. Diemžēl John savus vecvecākus nav redzējis, jo tie gāja bojā pirmajā pasaules karā. John ar saviem vecākiem dzīvoja Las Venturas laukos, tur viņiem bija neliela saimniecība. John jau no bērnības milēja dzivniekus, it īpaši suņus un kaķus. 3 gadus vecs viņš jau bijis ļoti patstāvigs.

Drūmais brīdis John Dzīve

Kad John apritēja 4 gadi sākas Otrais Pasaules karš, protams būdams tik mazs viņš vell nezināja kas tāds ir.Pēc Johna sestās dzimšanas dienas tēvs ar viņu esot runājis ļoti ilgi, pēc kā nakamajā dienā tēvs devies karot. Tas bija ļoti smags brīdis John dzīve, tapēc ka viņš ļoti milēja savu tēvu. Diemžel kad John bija 9 gadi, tēvs nomira karalaukā, mamma neteica neko john, līdz beidzot kad viņam palika 12 viņa to pateica. John iegrima depresijā, vispār nerunāja, needa.

Pusaudžu gadi

Paliekot 13 gadus vecs, John saprata ka kaut kas jāsak darīt, tapēc viņš palīdzēja mātei mājasdarbos, gan ar finansēm, viņš gāja strādat pie kaimiņiem fermā, protams nauda bija tikai tukši centi, bet tajos laikos tas bija daudz. Var arī teikt ka John 15 gadus vecs jau bija ļoti patstāvigs un pieaudzis.

Armija

Sasniedzot pilngadību John devies armijā, tur viņš iemācijas disciplīnu un visu pa ieročiem to iekšieni utt. Pienākot 1965.Gadam viņš devās Vjetnamas karā. Par laimi viņš izdzīvoja taču vell šodien viņam murgos rādas drausmīgas ainas. Armijā John arī sāka rakstīt grāmatas, bet diemžel tās visas nodedzināja, jo nepatika kā viņš tās sarakstijis.

Los Santos

Pēc vjetnamas kara viņš saprata ka vēlas dzīvot pilsēta, tapēc viņš devies uz Los Santos, kur meklējis darba iespējas. John strādaja gaļas fabrikā, kur iepazina meiteni Jeniffer, John bija iemilējies, bet diemžēl mīlestība bija 2 gadus, pēc tam abi pašķīrās. Pēc gaļas fabrikas John devās uz kādu servissu, kur strādajis par mehāniķi, tur john cēla lielas naudas summas, kā arī klienti bija apmierināti ar padarīto. Tā strādajot John sapelnija Mājai netālu no grove street, bet nākot 2000 gadiem John to pārdeva.

Mūsdienas

Pašlaik John Shonbol ir 85 gadus vecs pensionārs, John apmetas motelī, strāda par autobusa šoferi, un brauc ar savu balto Mercedes Benz 200 TE, kā arī John ir atsācis rakstīt grāmatas, John ir uzrakstijis tādas grāmatas kā : Vecais labais IGS, Mafijas Bomzis. Kā viņš pats teiktu : dzīve ir skarba, bet tajā pašā laikā skaista.

 

Dzīves Beigas

Pēdejā laikā John jutās ļoti slikti, knapi staigāja, dzirde pasliktinājas, kā arī redze arī palika švakāka. 02.02.2020 viņu aizveda uz slimnīcu tapēc ka viņš ejot pa ielu zaudēja samaņu.

Diemžēl šovakar 03.02.2020 John Shonbol aizgāja pie Dieviem. Māsiņas viņa grāmatas esot nolikušas pie kapa..

 

((Un tā John Shonbol dzivesstasts beidzās))

 

Pēdējo reizi rediģēja Skrevele, 2020. gada 03. februārī, 22:32.

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2020. gada 24. janvārī, 18:04
0
post

chmits

Lietotāji skatās šo tēmu: 0