Sēdēju main kickā un atradu šito, domāju, ka šeit arī jāiemet, jo šeit ir cita auditorija, kādam jau būs ko uzrakstīt.
Viss vienkārši, aprakstīt kā radies tavs nick name.
Noteikumi:
Aprakstīt kā radies tavs nickname, ar vismaz trijiem teikumiem.
Rakstīt atkārtoti drīkst tikai tad, kad esi mainījis niku uz ilgāku laiku.
Lieki posti, kas nav par tēmu var tikt apbalvoti ar brīdinājuma punktu.
cs1.6 2013 gads skillz.lv lan cup, biju mazins un sk-gaming team fans, lielie puikas nosauca mani ta jeshka/eska ta ari aizgaja
nozagu niku spelejot mainkraft
bija,ta es speleju minekraftu un vienam čalim bija hatiko,es viņu partaisiju uz Hatikogg un nozagu beigas viņa nickname.
Klausijos BIG KRI$IIC - ES PLANĒJU un man iepatikās tas BIG un pielieku priekšā savam vārdam.
Jitzie, raivorijs, draiver, dandijs, bLank, fletcher2, Emmet_Bowman, MrTraxes, Hazard, Kapracis, Kristers, Lauronja, yanchux, sippa, Swufy, LUĪZE, Markuss777, dazex, MMD, uravnobeshen, Tropkillaz, daunars, pagarinaatajs, Werinnors, Gangsta, Raivis, RavenS, Guzman , Hačiko, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ivanovs, Freimis, Skrevele, 518293182, Kiwix, Artix, SNAKE, Ryan Gosling, Angelis, Kazocinsh, balenciaga, Psychicaut, , Rudzha, smifnwessun, Dinčaa, Ceikaa, OnsY, xvizits, command, archaa, Kazhiks, Tējaaa, Melnais, rosearch, Brazy, user1, PETER1ZZ, Ricins, ELSB, Sneaky, wolfenstein, hoodsta, sluker, Helludoin, Castellani, FL3X, Infernus, Sestais, Laurz, candyx, ble, Daave, *EnEmY*, Ērms, ArtursLV, SkyLine, RaspyS, experts61, luchega, Ofkors, Ghostz, Tankists, Devitais, rolanddis, Vaditajs, Rembo