bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
The Blood
Sūklis
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 8h 38m 27s
Redzēts 2020. gada 01. maijā, 14:48
Pievienots, 2020. gada 12. janvārī, 14:46

Grupējuma dibināšana. 

Grupējums ar nosaukumu The Blood dibināts 1994 gada 15 Jūnijā, grupējumam ir iesācis savu darbību madagaskarā, tā galva vārdāRichard Philipp dibinājis grupējumu pēc pārvākšanās uz Liberty City no Madagaskarscgalvaspilsētas Antananarivu.

 

Grupējuma popularitātes iegūšana. 

The Blood grupējums kļuva populārs pēc tā ka policijas darbinieki uzzinājuši par 500g narkotiku ievesšanu pilsētā, kas notiks ar Autobusu, policijas darbinieki gaidījuši un veikuši reidu uz zināmo maršrota vietu, kur viens no vīriem kas piedalījās narkotiku pārvesšanā uz pilsētu bija nodevis Richard un policija drīzumā viņu arestējusi.
 

Atrašanās vieta tar street. 
The Blood grupējums Los Santosā aizņem teritoriju North West pusē, izkaltis kanāls un mājas gar ceļu, šajā rajonā ir veikti daudzi krimināli notikumi, kā piemēram nogalināšana.

 

Grupējuma darbības iesākšana Los Santos pilsētā. 

2020 gada 12 Janvārī Richard Philipp tika atbrīvots no ieslodzījuma un izejot sapratis ka viņu ir aplaupījuši kamēr viņš sēdējis ilgo laiku cietumā, pēc pāris zvaniem no Richard puses viņš uzzinājis kas viņu aplaupīja kamēr viņa nebija. Tas bijis viņa kreisā roka grupējumā, bet neskatoties uz to Richard nežēlīgi viņu nogalinājis. Dienās Richard pazvanījis viņa brālēns Thommy Howard, kas darbojies nelegāli iekš Los Santos, sarunājot un izlemjot satikties, Richard ar pirmo biļeti braucis uz Los Santos, atbraucot saņēmis ziņu ka Thommy ir nomiris auto katastrofā. Pēc brālēna nāves, Richard izlemj pārvākties uz Los Santos un atjaunot sava grupējuma iesākto vēsturi. Nopērkot pāris ēkas no saglabājušās naudas North West pusē Richard gatavojas atsākt biznesu un ir gatavs jebkam kas stāsies ceļā!
 

OOC

Organizācijas biedri tiek pieņemti tikai un vienīgi In-Character ceļā.

Pēc pievienošanās grupējumam tu automātiski piekrīti CK/PK - pēc līdera izvēles.

*Pažreiz grupējumam tiek meklēts pamatsastāvs ar noteiktām roleplay atspēles spējām.

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 12. janvārī, 15:21
0
post

Kopēts no šī, slēdzu ciet.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0