bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
0
topic
Brīdinājumu informācija
yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1451 atbildes forumā
Online: 73d 17h 4m
Redzēts pirms 57 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 11. janvārī, 18:12

Informācija visiem MTA.KICK.LV lietotājiem!

 

Pārkāpjot noteikumus, Jūs saņemat brīdinājuma punktus jeb warn, kurus, jau kā zināms, varat dabūt nost tik pēc 2 mēnešiem kopš uzlikšanas brīža. Lai noņemtu veco brīdinājumu jāsazinās ar moderatoriem, jeb ar administrāciju. Ja gadījuma moderatori nav pieejami, un administrācija arī nav uz vietas, tad lūgums sagaidīt viņus nevis uzmākties īpašniekam. Sakrājot piecus šādus brīdinājuma punktus, Jūsu web profils tiks bloķēts, jeb banots, uz piecām dienām un tiks izsniegts perm warn. Pēc tam kad Jūsu web profils tiks atbloķēts, tiks noņemti pirmie divi ne perm brīdinājuma punkti.

 

Pirmo reizi sakrāti 5 brīdinājuma punkti - 5 dienu bans. - kad beidzās šie bani (ieskaitot nākamos šāda veida), var prasīt noņemt pirmos divus ne perm warnus, neskatoties uz to ka nav pagājuši divi mēneši.
Otro reizi sakrāti 5 brīdinājuma punkti - 7 dienu bans.
Trešo reizi sakrāti 5 brīdinājuma punkti - 10 dienu bans.
Ceturto reizi sakrāti 5 brīdinājuma punkti - 14 dienu bans.
Piekto reizi sakrāti 5 brīdinājuma punkti - 28 dienu bans.

 

No šī brīža netiks noņemti brīdinājuma punkti par nopietniem un atkārtotiem pārkāpumiem. Jā, nopietna pārkāpuma brīdinājumi paliks mūžīgi (perm warn). Pārkāpumi kuriem bija vismaz 24 stundu ilgs bans, skaitās kā nopietns pārkāpums (to skaitā arī brīdinājums par sakrātiem 5 brīdinājumiem). Pārkāpumu piemēri kuri netiks noņemti pēc 2 mēnešiem: lietotāju/administrācijas aizvainošana, pornogrāfijas pārkāpumi, spēļu projektu reklāmas, utt.

Sakrājot 6 nopietnus (perm) brīdinājuma punktus, Jūsu web profils tiks bloķēts uz mūžu.

 

 

Paldies par uzmanību.

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 20. aprīlī, 04:39.

fujax

Lietotāji skatās šo tēmu: 0