bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
Tēla dzīvesstāsts - Melvin Riggs
R4LF1NS
Lietotājs
39 atbildes forumā
Online: 1d 9h 49m
Redzēts 23. martā, 19:26
Pievienots, 2020. gada 01. janvārī, 09:46

Melvin Riggs

Melvin ir 37 gadus vecs vīrietis, amerikānietis, kurš ir dzimis All Saint General Hospital. Melvin visu savu dzīves laiku ir pavadījis laukos ,  darot tur daudz dažādus darbus. 

Melvin ģimene, viņš uzauga gan ar māti, gan ar tēvi. 5 gadu vecumā Melvin atvadijās no sava tēva, jo tēvs kāpjot ārā no traktora un aizķeroties izkritis ārā no traktora gūstot galvaskausa lūzumu. Māte bija veiksmīga uzņēmēja, mātei piederēja apkalpošanas uzņēmums, laukos.

8 gadu vecumā Melvin jau sāka darbu fermā, netālu no savas mājvietas. Melvin katru dienu pēc skalas tur ir devies, viņam nebija izvēles, vēlas viņš vai nē, viņam bija sastādāts grafiks un jāizdara viss, ko fermas īpašnieks lika.

15 gadu vecumā Melvin sāka strādāt remonmtdarbnīcā. Sākumā Melvin palīdzēja servisā labojot traktorus, tālāk jau arī automašīnas. Interesanti ir tas, ka Melvin savu pirmo automašīnu ieguva strādājot servisā, jo tur bija atvests sasists auto, kuru nodeva servisam priekš rezerves detaļām. Servisa vadītājs deva iespēju Melvin savākt automašīnu, ja viņš pats taisās to sataisīt. Melvin bija šokēts par saņemto atbildi un nedomājot, atbildēja ka vēlas to automašīnu un strādās pie viņas. Process bija diezgan liels, bet automašīna tika atjaunota un jau 16 gadu vecumā laukos jau ir sācis braukāt ar savu atjaunoto automašīnu. Viņš nespēja arī aiziet no tā autoservisa prom, jo darba vietai bija ļoti daudz pozitīvu atsauksmju, jo tajā pašā laikā Melvins vēlējās doties uz dzīvi pilsētā. Melvin līdz 30 gadu vecumam nodzīvoja laukos un tad pārvācās uz Los Santos. Viņš pilsētā ieradās ar vēlvienu citu automašīnu, interesanti, bet pirmais ko Melvin pilsētā iegādājās bija garāža. Garāžu viņš ieguva pa "smieklīgu" naudas summu. Viņš jau garāžā ir sācis labot savas automašīnas un ir gatavs turpināt biznesu nopērkot jaunu, lielāku garāžu, kur atvērt savu autoservisu. Melvin ir ilgi domājis par savu servisa atvēršanu, jo viņš sevi uzskata par labu darba darītāju.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 110 skatījumi )
Kristers, RavenS, SNAKE, bLank, R4LF1NS, Angelis, LilsUzijs, luchega, JayB, Ērms, Biggy, juppi, Assassin, 518293182, Artix, ecY, Ricins