Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ +]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ +]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ +]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [+]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [-]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Arvils
Iepriekšējie nickname: Nav bijusi
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Boris Volodin 270H+ nospeletas. Esmu bijis gandrizka visas frakcijas.
Pieredze kā Gamemaster: Nav, gribu kautko jaunu.
Pieredze Roleplay jomā: Diezgan laba kad kkas nobesij kko neta izdaru bet tas bija kādreiz. Viss ir pagatne vaitad ne ?
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/gallery/A2Fejbv">https://imgur.com/gallery/A2Fejbv
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Esmu jau daudzuz gadus atpakal spelejis Samp nu vieta kur visi kadreiz sakam, bet tagad esmu nokluvis lidz sinij stadijai kad nau prieks manis neka jauna viss ir mejginats darits iznemot kada serveri iet uz staff.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Ir daudzi GM kas man nepatīk bet daži ir ļoti forši un jautri un vienmēr esmu kko tādu gribēt, un izmejginat gribu kko jaunu.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Esmu vienmēr gribējis izmejgināt ko jaunu iekš kick frakcijas tā nejiet pie sirds ipaši nelegālās, bet staffa es nekad nēsmu bijis un es tiešām gribu kko jaunu ar citiem iepazities tuvak,Esmu jau daudzuz gadus atpakal spelejis Samp nu vieta kur visi kadreiz sakam, bet tagad esmu nokluvis lidz sinij stadijai kad nau prieks manis neka jauna viss ir mejginats darits iznemot kada serveri iet uz staff. un es loti gribetu pamejginat ja jums kkas nepatiks labi. metisiet ara tad zinasu kad nedaru kko pareizi bet es centisos visu to labako .
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā apzinos.
Katram jādod ir iespēja un liecies sakarīgs..
Cali man i 15 ja netici tad man pajat....
Aplūkojot tavu pieteikumu uz roleplay skolotāju, secināju dažas lietas:
- man jau nepatīk ka Tev ir diemžēl vairāk par 3 administrātīvajiem sodiem, kā arī neuzrunāja Tava motivācijas vēstule, jo tā gluži neatgādina motivācijas vestuli, bet gan vairāk stāstiņš par sevīm.
- diemžēl ar tavu vecumu ir kā ir, protams 15 gadi ir minimālais vecums uz ko ņem par roleplay skolotāju, bet es personīgi vēlētos, lai ņem no 16 vai 17.
- aplūkojot tavējo administratīvo sodu vēsturi man tā sakot aptrūkās vārdi, jo vienīgais uz ko vari pretendēt, manuprāt, ir nominācija ''Cietumnieks''.
- neskaidri izskaidrota pieredze iekš roleplay, kā arī neesi gluži centies rakstot pieteikumu, un Tava leksika ko izmanto iekš foruma rakstot officiālu pieteikumu, diemžēl netik nav pieņemama.
- pluss tikko novēroju tavu attieksmi iekš paša topika, komentē kritikas, tas nozīmē ka nevari pieņemt tās un samierināties.
Galarezultātā došu tevi milzīgu anti-rekomendāciju.
Ar cieņu,
Thomas
Tapec teicu ja pateiksiet Nē tad būs bišku vienalga jo zinu pa visiem ajail vissi bija pirmajas 2 nedelas parsvara viens bridis bija kad vispar nebija ajail un tad bija viens GM kas visu sacakareja un nu nja. VISS CHILL.
Anti, motivācijas vēstule neuzrunāja, ajail vēsture arī krimināla.
PRET neproti uzņemt kritiku tas ir viss ,paldies par sapratni
cau
Dēļ /history PRET vecais, bet nu GL.
Anti-Rekomendācija!
/history netīrāks par grīdas lupatu,
Gramatika sākumskolas līmenī.
Par RP līmeni, neesmu īsti pārliecināts, bet ,nu, ļoti lielas aizdomas, ka RP līmenis ir tik pat bēdīgs,
kā augstākminētie argumenti pret Tavu kandidatūru uz GM statusu.
Otherwise, turi buru!
fujax
Kā tev nav vel CK ja esi bijis visās prakcijās. Šī vieta laba https://prnt.sc/qgn3pt
tā vēsture vel sliktāka nekā man, bet nu manis pēc lai puika mēģina, nekas labs nebūs bet iespēja ka viņam ir viens pret simts. REC
Gramatika SAD , PRET.
Anti!!!
Burtiski manas domas,par šo visu izsteica ^ @Thomas!!!
Pret, /history visu pasaka.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Vienozīmīgi pret, diezvai tu būsi tas kurš spēj radīt citiem spēlētajiem labu piemēru roleplay situācijās ar tādu /history ((Vairāk izskaties pēc kautkāda servera troļa or lowaka))
šoreiz lai šis amats tiek kādam kurš nedaudz māk roleplay ((nav uzbrauciens))
Toksisks PRET-nespēsi uzņemties atbildību,neproti latviešu leksikā sastapties jeb sarunāties ar cilvēkiem,izrādī necieņu pret citiem,nebūs.
**Arī history ir pārāk pilns,kas liecina par to,kad nebūsi piemērots šādam amatam,labāk pieņemt tādu,kurš ko normāli sajēdz,nevis tadu,kurš ir izrādijis necieņu un visu pārējo.
Ar labunakti, tur vajadzētuveselu veselu burtnicu lai visu tavu history!
Itkā normāls fujaks, bet šoreiz pret!
Pret, izlasot tavu in game niku, uzreiz pret. Pilnigs ....
Sveiks, Banannz!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, savu history redzēji?domāju, ka jā, īsti nebūs ko komentēt tālāk, laiks mainīties vecīt.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.
Skrevele, Jitzie, dandijs, Angelis, Tropkillaz, BruniX, ivanovs, hustlerx, yanchux, Artix, juppi, Assassin, Kiwix, DesertFoxLV, Kazhiks, Kristers, bLank, Rembo, Helludoin, FizzyS, abolinsraivo, Ceikaa, Ricins, LUĪZE, Dinčaa, GoblinX, ArtursLV, Thomas, ChipyLV, Sneaky, Atty, THRU, phine †, Twulkz, Noslēpumiņš, SwankY, Chill, Kriksis, SmokeY, Raivis, draiver, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 518293182, FL3X, Cosmoss, Hendas, Banannz, 6ix9ine, Nilucis, Brendijs